elik Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 2 minuty temu, anica napisał: Pięknie się przywitam, forsycje już zakwitły, pomimo trosk i problemów jakoś tak ...wszystko wydaje się .. do pokonania! i tego się będziemy trzymać Dobrego dnia wszystkim życzę .. sprawdzimy później ,kliknęłam w serduszko i po pojawieniu się dwóch strzałek, zielonej i czerwonej... kliknęłam dla Ciebie w zieloną! :) zobaczymy jutro? Piękne forsycje zostawiam dla Wszystkich :) Też pięknie się witam :) Aniu coś się stało i teraz, gdy klikniesz w serduszko, to ono się pojawia, ale znika i nie widać go. Natomiast strzałki są widoczne cały czas. Zielona, to pozytywna opinia, czerwona, to negatywna opinia. Szkoda klikać w serduszko, bo traci się 1/10 z możliwych do wystawienia ocen - przyznane serduszka są widoczne tylko przez chwilę.Po ponownym wejściu na dana stronę już ich nie widać, a klikający w serduszko ma zaliczoną ocenę (jedną z dziesięciu na dany dzień). 1 Quote
anica Posted April 12, 2018 Author Posted April 12, 2018 6 minut temu, elik napisał: Też pięknie się witam :) Aniu coś się stało i teraz, gdy klikniesz w serduszko, to ono się pojawia, ale znika i nie widać go. Natomiast strzałki są widoczne cały czas. Zielona, to pozytywna opinia, czerwona, to negatywna opinia. Szkoda klikać w serduszko, bo traci się 1/10 z możliwych do wystawienia ocen - przyznane serduszka są widoczne tylko przez chwilę.Po ponownym wejściu na dana stronę już ich nie widać, a klikający w serduszko ma zaliczoną ocenę (jedną z dziesięciu na dany dzień). Dziękuje Elu, czyli te wszystkie podziękowania ,które rozdawałam klikając tylko w serduszka ?... nie były zapisywane? Quote
Figunia Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Ide teraz na spacer, napawac się widokiem cudnych forsycji, ktorymi Aniu kusisz na watkach, a po powrocie oczekuje wiadomosci, ze o Dosie zadzwonil telefon. TEN NA KTÓRY CZEKAMY. 1 Quote
elik Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 2 godziny temu, anica napisał: Dziękuje Elu, czyli te wszystkie podziękowania ,które rozdawałam klikając tylko w serduszka ?... nie były zapisywane? Niestety :( To znaczy od jakiegoś czasu tak się dzieje. Dokładnie nie wiem od kiedy. Wcześniej kliknięcie w serduszko powodowało, że pojawiał się symbol serduszka i napis od kogo i nie znikało. Teraz pojawia się i znika :) Tylko strzałeczki nie znikają. 1 Quote
Anecik Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Zrobiłam przelew za drugie ogłoszenie Dosi dla Alaskan - 18 zł. Proszę dopisz w rozliczeniu Aniu. Nie mam natomiast wpłaty którą wpisałaś w rozliczeniu 20 zł od Figuni :). Dziś przyjdzie Foresto dla Dosi i pewnie w przyszłym tygodniu zamówione szeleczki. Nikt nie dzwoni - tyle dobrze że zakolegowały się z Tigrą. 1 Quote
Patmol Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 15 minut temu, elik napisał: Niestety :( To znaczy od jakiegoś czasu tak się dzieje. Dokładnie nie wiem od kiedy. Wcześniej kliknięcie w serduszko powodowało, że pojawiał się symbol serduszka i napis od kogo i nie znikało. Teraz pojawia się i znika :) Tylko strzałeczki nie znikają. serduszko kliknięte jest widoczne teraz też, ale na profilu ( i jest widoczne przy konkretnej wypowiedzi - pokazywanej na profilu) Quote
Figunia Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Dosienka...szczęśliwa od czubka noska do końca ogonka :) 1 Quote
anica Posted April 13, 2018 Author Posted April 13, 2018 Witamy się w piątek....trzynastego Milusiego piąteczku ,wszystkim życzę ;) we Wrocławiu nawet niebo się troszeczkę zachmurzyło, ale pogodę ducha , mam zachowaną!...jak na razie 21 godzin temu, Figunia napisał: Ide teraz na spacer, napawac się widokiem cudnych forsycji, ktorymi Aniu kusisz na watkach, a po powrocie oczekuje wiadomosci, ze o Dosie zadzwonil telefon. TEN NA KTÓRY CZEKAMY. ... chciałam życzyć udanego spacerku ale już po ;) koło mnie forsycje tylko w Ogrodzie Botanicznym, jakoś nigdzie więcej, nie zauważyłam... a na telefon nadal czekamy! 20 godzin temu, elik napisał: Niestety :( To znaczy od jakiegoś czasu tak się dzieje. Dokładnie nie wiem od kiedy. Wcześniej kliknięcie w serduszko powodowało, że pojawiał się symbol serduszka i napis od kogo i nie znikało. Teraz pojawia się i znika :) Tylko strzałeczki nie znikają. ...Dziękuję :) no to klikamy w strzałeczkę.. zieloną strzałeczkę 20 godzin temu, Patmol napisał: serduszko kliknięte jest widoczne teraz też, ale na profilu ( i jest widoczne przy konkretnej wypowiedzi - pokazywanej na profilu) Witamy serdecznie u Dosi więc w serduszka też będziemy klikać!... czasem;) 20 godzin temu, Anecik napisał: Zrobiłam przelew za drugie ogłoszenie Dosi dla Alaskan - 18 zł. Proszę dopisz w rozliczeniu Aniu. Nie mam natomiast wpłaty którą wpisałaś w rozliczeniu 20 zł od Figuni :). Dziś przyjdzie Foresto dla Dosi i pewnie w przyszłym tygodniu zamówione szeleczki. Nikt nie dzwoni - tyle dobrze że zakolegowały się z Tigrą. ... biegnę dopisać 18zł w wydatkach! natomiast... pieniążki od Figuni, 20zł... zwinęłam w kieszeń! i ... zapomniałam Aniu, tak... w kwestii 'wpadek' czasem jednak się zawstydzę ... aż się boję zapytać.... czy przyzwyczaiła się już do 'psiego domku'? Quote
anica Posted April 13, 2018 Author Posted April 13, 2018 19 godzin temu, Anecik napisał: Super Fota! 13 godzin temu, b-b napisał: Szczęśliwa i śliczna dziewczyna ! :) Prawda Quote
Alaskan malamutte Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Dnia 12.04.2018 o 13:08, Anecik napisał: Zrobiłam przelew za drugie ogłoszenie Dosi dla Alaskan - 18 zł. Pieniążki już na koncie, bardzo dziękuję. Ogłoszenie wypromowane. Zdjęcia podkradzione i dodane do ogłoszenia 1 Quote
dwbem Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 A u mnie forsycje na trawnikach kwitną już od trzech dni. 1 Quote
anica Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Słoneczko wita nas ,kolejny weekend :) prawie w oczach, wszystko zaczyna kwitnąć, zielenić się, budzić do życia! spacerów, spacerków to czas! Pięknego dnia ,życzę 15 godzin temu, dwbem napisał: A u mnie forsycje na trawnikach kwitną już od trzech dni. ... już to widzę! pięknie wyglądają takie trawniki! wiosna to forsycje Quote
Alaskan malamutte Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Magnolia, którą uwielbiam...Pewnie już jutro rozkwitnie w pełni.... 1 Quote
anica Posted April 15, 2018 Author Posted April 15, 2018 Witamy piękną niedzielę! od rana słoneczko zachęca do wyjścia z domciu, bierzemy Tasię i jedziemy gdzieś na łono natury ,żeby sobie pobiegała :) 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Moje forysycje na wsi..... ... piękne! jedziemy szukać właśnie takich forsycji 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Magnolia, którą uwielbiam...Pewnie już jutro rozkwitnie w pełni.... ...piękne! jak rozkwitną to po poprostu Bajka! koło nas w ogrodzie botanicznym jest taka alejka ,wysadzona magnolią, jak idę nią to czuję się jak w baśni 1001nocy Quote
Alaskan malamutte Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 45 minut temu, konfirm31 napisał: Piękne kwiaty masz, Alaskan :) Dziękuję! Kocham kwiaty i krzewy, mam ich na prawde wiele. kwitną od wczesnej wiosny do póznej jesieni, a nawet zimą np oczary. teraz kupilam sobie na bazarku oneczki jasmin nagokwiatowy, ktory kwitnie zimą... A to mój skalniak, z ubieglego roku.. 1 3 Quote
Olena84 Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 22 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Dziękuję! Kocham kwiaty i krzewy, mam ich na prawde wiele. kwitną od wczesnej wiosny do póznej jesieni, a nawet zimą np oczary. teraz kupilam sobie na bazarku oneczki jasmin nagokwiatowy, ktory kwitnie zimą... A to mój skalniak, z ubieglego roku.. to Twoje? niesamowite! Quote
Alaskan malamutte Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 10 minut temu, Olena84 napisał: to Twoje? niesamowite! Moje..w tym roku troche "poszarpałam' ten skalniak, bo bardzo sie rozrósł...Jak zakwitnie, to wstawie zdjecie :-) Czekam też kiedy zakwitnie piwonia koperkowa 1 3 Quote
Gabi79 Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Poznałam dzisiaj Dosię osobiście, jest FANTASTYCZNA!!! Kochana, grzeczna sunieczka, która uwielbia towarzystwo człowieka!!! Psi ideał!!! 1 Quote
Anecik Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Poprosiłam dziś bardzo psiolubną osobę o przyjazd i pstryknięcie kilku zdjęć psiakom. Ma szczęśliwą rękę do adopcji to może "coś" się zadzieje. Dosia pozdrawia :) 1 Quote
Recommended Posts