Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, anica napisał:

Pięknie się przywitam, forsycje już zakwitły, pomimo trosk i problemów jakoś tak ...wszystko wydaje się .. do pokonania! i tego się będziemy trzymać Dobrego dnia wszystkim życzęwesoly.gif

.. sprawdzimy później ,kliknęłam w serduszko i po pojawieniu się dwóch strzałek, zielonej i czerwonej... kliknęłam dla Ciebie w zieloną! :)  zobaczymy jutro?

Piękne forsycje zostawiam dla Wszystkich :)

12985436-yellow-forsythia-laburnum-sprin

Też pięknie się witam :)

Aniu coś się stało i teraz, gdy klikniesz w serduszko, to ono się pojawia, ale znika i nie widać go. Natomiast strzałki są widoczne cały czas. Zielona, to pozytywna opinia, czerwona, to negatywna opinia.

Szkoda klikać w serduszko, bo traci się 1/10 z możliwych do wystawienia ocen - przyznane serduszka są widoczne tylko przez chwilę.Po ponownym wejściu na dana stronę już ich nie widać, a klikający w serduszko ma  zaliczoną ocenę (jedną z dziesięciu na dany dzień).

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, elik napisał:

Też pięknie się witam :)

Aniu coś się stało i teraz, gdy klikniesz w serduszko, to ono się pojawia, ale znika i nie widać go. Natomiast strzałki są widoczne cały czas. Zielona, to pozytywna opinia, czerwona, to negatywna opinia.

Szkoda klikać w serduszko, bo traci się 1/10 z możliwych do wystawienia ocen - przyznane serduszka są widoczne tylko przez chwilę.Po ponownym wejściu na dana stronę już ich nie widać, a klikający w serduszko ma  zaliczoną ocenę (jedną z dziesięciu na dany dzień).

Dziękuje Elu, czyli te wszystkie podziękowania ,które rozdawałam klikając tylko w serduszka ?... nie były zapisywane?

Posted

Ide teraz na spacer,  napawac się widokiem cudnych forsycji, ktorymi Aniu kusisz na watkach, a po powrocie oczekuje wiadomosci, ze o Dosie zadzwonil telefon. TEN NA KTÓRY CZEKAMY.

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, anica napisał:

Dziękuje Elu, czyli te wszystkie podziękowania ,które rozdawałam klikając tylko w serduszka ?... nie były zapisywane?

Niestety :( To znaczy od jakiegoś czasu tak się dzieje. Dokładnie nie wiem od kiedy. Wcześniej kliknięcie w serduszko powodowało, że pojawiał się symbol serduszka i napis od kogo i nie znikało. Teraz pojawia się i znika :) Tylko strzałeczki nie znikają.

• Upvote 1
Posted

Zrobiłam przelew za drugie ogłoszenie Dosi dla Alaskan - 18 zł. Proszę dopisz w rozliczeniu Aniu.

Nie mam natomiast wpłaty którą wpisałaś w rozliczeniu 20 zł od Figuni :).

Dziś przyjdzie Foresto dla Dosi i pewnie w przyszłym tygodniu zamówione szeleczki.

Nikt nie dzwoni - tyle dobrze że zakolegowały się z Tigrą.

• Upvote 1
Posted
15 minut temu, elik napisał:

Niestety :( To znaczy od jakiegoś czasu tak się dzieje. Dokładnie nie wiem od kiedy. Wcześniej kliknięcie w serduszko powodowało, że pojawiał się symbol serduszka i napis od kogo i nie znikało. Teraz pojawia się i znika :) Tylko strzałeczki nie znikają.

serduszko kliknięte jest widoczne teraz też, ale na profilu ( i jest widoczne przy konkretnej wypowiedzi - pokazywanej na profilu)

Posted

Witamy się w piątek....trzynastego27.gif  Milusiego piąteczku ,wszystkim życzę ;)  we Wrocławiu nawet niebo się troszeczkę zachmurzyło, ale pogodę ducha , mam zachowaną!...jak na raziez_jezorem.gif

21 godzin temu, Figunia napisał:

Ide teraz na spacer,  napawac się widokiem cudnych forsycji, ktorymi Aniu kusisz na watkach, a po powrocie oczekuje wiadomosci, ze o Dosie zadzwonil telefon. TEN NA KTÓRY CZEKAMY.

... chciałam życzyć udanego spacerku ale już po ;)  koło mnie forsycje tylko w Ogrodzie Botanicznym, jakoś nigdzie więcej, nie zauważyłam... a na telefon nadal czekamy!prosi.gif

20 godzin temu, elik napisał:

...Dziękuję :) no to klikamy w strzałeczkę.. zieloną strzałeczkęokok.gif

20 godzin temu, Patmol napisał:

serduszko kliknięte jest widoczne teraz też, ale na profilu ( i jest widoczne przy konkretnej wypowiedzi - pokazywanej na profilu)

Witamy serdecznie u Dosiwub.gif   więc w serduszka też będziemy klikać!... czasem;)

20 godzin temu, Anecik napisał:

Zrobiłam przelew za drugie ogłoszenie Dosi dla Alaskan - 18 zł. Proszę dopisz w rozliczeniu Aniu.

Nie mam natomiast wpłaty którą wpisałaś w rozliczeniu 20 zł od Figuni :).

Dziś przyjdzie Foresto dla Dosi i pewnie w przyszłym tygodniu zamówione szeleczki.

Nikt nie dzwoni - tyle dobrze że zakolegowały się z Tigrą.

... biegnę dopisać 18zł w wydatkach!  natomiast... pieniążki od Figuni, 20zł... zwinęłam w kieszeń! i ... zapomniałamzawstydzony.gif  Aniu, tak... w kwestii 'wpadek'  czasem jednak się zawstydzę :ucieczka:

... aż się boję zapytać.... czy przyzwyczaiła się już do 'psiego domku'?

Posted

f015.gif Słoneczko wita nas ,kolejny weekend :)  prawie w oczach, wszystko zaczyna kwitnąć, zielenić się, budzić do życia! spacerów, spacerków to czas!  Pięknego dnia ,życzę :tak:

15 godzin temu, dwbem napisał:

A u mnie forsycje na trawnikach kwitną już od trzech dni.

... już to widzę! pięknie wyglądają takie trawniki! wiosna to forsycje :tak:

Posted

slonko.gifWitamy piękną niedzielę! od rana słoneczko zachęca do wyjścia z domciu, bierzemy Tasię i jedziemy gdzieś na łono natury ,żeby sobie pobiegała :)

11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Moje forysycje na wsi.....

IMG_20180412_173604.jpg

IMG_20180412_173530.jpg

... piękne!  jedziemy szukać właśnie takich forsycjihaha.gif

11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Magnolia, którą uwielbiam...Pewnie już jutro rozkwitnie w pełni....

Magnolia.jpg

...piękne!  jak rozkwitną to po poprostu  Bajka!  koło nas w ogrodzie botanicznym jest taka alejka ,wysadzona magnolią, jak idę nią to czuję się jak w baśni 1001nocyoczko.gif

Posted
45 minut temu, konfirm31 napisał:

Piękne kwiaty masz, Alaskan :) 

Dziękuję! Kocham kwiaty i krzewy, mam ich na prawde wiele. kwitną od wczesnej wiosny do póznej jesieni, a nawet zimą np oczary. 

teraz kupilam sobie na bazarku oneczki jasmin nagokwiatowy, ktory kwitnie zimą...

A to mój skalniak, z ubieglego roku.. 

DSC09586.JPG

• Like 1
  • Upvote 3
Posted
22 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Dziękuję! Kocham kwiaty i krzewy, mam ich na prawde wiele. kwitną od wczesnej wiosny do póznej jesieni, a nawet zimą np oczary. 

teraz kupilam sobie na bazarku oneczki jasmin nagokwiatowy, ktory kwitnie zimą...

A to mój skalniak, z ubieglego roku.. 

DSC09586.JPG

to Twoje? niesamowite!

Posted

Poprosiłam dziś bardzo psiolubną osobę o przyjazd i pstryknięcie kilku zdjęć psiakom. Ma szczęśliwą rękę do adopcji to może "coś" się zadzieje.

Dosia pozdrawia :)

30703920_1619837084797986_6389067829110374400_n.jpg.c3fce73a22487f68bc75d6d660ae2da3.jpg

30708363_1619836871464674_7955635911713095680_n.thumb.jpg.ef14b99a952ca0fa2bc1a50bcbbf8e67.jpg

30713989_1619837228131305_4938423276058705920_n.jpg.bc36d50a67c5c88dad81d06a1f04a1a9.jpg

30714627_1619837198131308_1584885555479445504_n.jpg.eff5eab1e08a57c1ef7db8698ac1d7cc.jpg

30727158_1619837038131324_4669483273070575616_n.jpg.93b8eba3f272f101fc9bb3192d75d2b4.jpg

• Like 1