kiyoshi Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 Gracjanka wlasnie WYJEZDZA Z RADYS :) 1 1 Quote
Elisabeta Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Gracjanka wlasnie WYJEZDZA Z RADYS :) To teraz Gracjanka i jadące z nią psiaki są już daleko od Radys. Jak dobrze... Kciuki. 2 Quote
kiyoshi Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 Dzisiaj wpłynęły kolejne pieniązki: - 60 zł od Elisabeta (III, IV) - 20 zł od Nesiowata - 10 zł od dorota1 DZIĘKUJE KOCHANE <3 A ja przelalam 270 zł za transport do Patrycji:) Quote
zachary Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Ciekawa jestem jak Gracjanka przeżywa/ła podróż?.... Quote
Tyśka) Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 15 minut temu, zachary napisał: Ciekawa jestem jak Gracjanka przeżywa/ła podróż?.... Ja też jestem ciekawa :) Ale pewnie wszyscy zmęczeni... :) Pierwsze chwile są stresujące i męczące. Dajmy odetchnąć. :) Quote
zachary Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Pewnie,że tak Tysiu, spokojnie bedę czekać... Quote
Elisabeta Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Spokojnie czekamy... Dobrego dnia dla Gracjanki i wszystkich jej Przyjaciół. Quote
Nesiowata Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Dzień dobry wszystkim. Dobrego dnia. Quote
kiyoshi Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 Juz pisze dziewczyny- jestem po rozmowie z Kasia Gracja dojechala, jest na szczescie zdrowa, bardzo grzeczna, zrownowazona w nocy skorzystala z wygody i spala na kanapie, jest tez troszke grubiutka ale to zrzuci szybko Z ciekawostek- jako ze ten schron nigdy nie przestanie mnie zadziwiam- Gracja ma cieczke! Obstawiamy ze koncowke a ze byla w zagrodzie na kilkadziesiat psow obu plci to... Eh- dobrze ze przyjechala, bedzie trzeba sie z kims skonsultowac jak to ogarnac zeby potwierdzic lub wykluczyc ciaze i w razie czego w dobrym terminie zrobic sterylke Kasia powiedziala ze sunia jest jednak dosc duza, wiec zhodnie z umowa koszt hoteliku to bedzie 350 zl. Quote
Olena84 Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 8 minut temu, kiyoshi napisał: byla w zagrodzie na kilkadziesiat psow obu plci to... poważnie tam tak jest? Quote
kiyoshi Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 18 minut temu, Olena84 napisał: poważnie tam tak jest? Nie mam pewnosci ale te zagrody nr 1 a, b, c itd to sa zbiorcze i sa tam psy i suki i szczeniaki. Mozliwe ze akurat ten gdzie byla Gracja jest na same suki ale pewnosci nie mam Quote
Tyśka) Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 O cholerka... dobrze, że przyjechała... szkoda, że w kwestii wielkości też zostałaś wprowadzona w błąd :( Ale Gracjanka jest śliczna, oby miała charakter równie śliczny i nie powinna długo czekać na dom. Quote
Elisabeta Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Straszna schroniskowa rzeczywistość... Najważniejsze, że Gracjanka jest już u Kasi. "Trochę większa", ale kochana i na razie nasza, dopóki do swojego Domku nie pójdzie. 1 Quote
kiyoshi Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 Dokladnie tak Elisabeta Sredniak to sredniak-nigdy nie wiadomo z ktorej strony przedzialu ;) Troszke ogarniemy, jak trzeba bedzie teraz to wysterylizujemy i zabieramy sie za szukanie domku Quote
zachary Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Przelałam 110zł Gracjance. Myślę,że po spa u Kasi Gracja będzie prawdziwą gracją! Quote
uxmal Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Dobrze, że jest zdrowa, że dojechała bez kłopotów- reszta się ułoży. No to czekamy na fotki- jak już będzie można :) Quote
kiyoshi Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 23 minuty temu, zachary napisał: Przelałam 110zł Gracjance. Myślę,że po spa u Kasi Gracja będzie prawdziwą gracją! dziękuje Iwonko. Tak- spa pewnie by się bardzo przydało, ale nie wiem jeszcze czy Kasia sama sobie z nią poradzi, czy trzeba będzie profesjonalne spa. Muszę dopytać:) 18 minut temu, uxmal napisał: Dobrze, że jest zdrowa, że dojechała bez kłopotów- reszta się ułoży. No to czekamy na fotki- jak już będzie można :) Też juz czekam na zdjęcia:) zacznę ją ogłaszać praktycznie od razu, bo jeśli będzie szczenna to sterylka będzie szybko, jeśli nie- to dopiero za 2-3 miesiące i wtedy DS już będzie musiał to zrobić. Nasza kochana- aż bym chciał powiedzieć- kruszyna;) No ciekawe jak jej minął pierwszy dzień poza piekłem...czy ładnie jadła, czy spacerowała, czy jest spokojniutka:) Nie wiem czy Kasia dzisiaj zagladnie, bo też ma dużo obowiązków na głowie i musimy to zrozumieć...czekajmy cierpliwie:) I dziekuje jo37- wpłynęło 20 zł od Ciebie:) Quote
kasiainat Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Przed chwilą, kiyoshi napisał: dziękuje Iwonko. Tak- spa pewnie by się bardzo przydało, ale nie wiem jeszcze czy Kasia sama sobie z nią poradzi, czy trzeba będzie profesjonalne spa. Muszę dopytać:) Też juz czekam na zdjęcia:) zacznę ją ogłaszać praktycznie od razu, bo jeśli będzie szczenna to sterylka będzie szybko, jeśli nie- to dopiero za 2-3 miesiące i wtedy DS już będzie musiał to zrobić. Nasza kochana- aż bym chciał powiedzieć- kruszyna;) No ciekawe jak jej minął pierwszy dzień poza piekłem...czy ładnie jadła, czy spacerowała, czy jest spokojniutka:) Nie wiem czy Kasia dzisiaj zagladnie, bo też ma dużo obowiązków na głowie i musimy to zrozumieć...czekajmy cierpliwie:) Gracja w zasadzie cały dzisiejszy dzień przespała chrapiąc przy tym bardzo głośno -) Jest bardzo spokojna, taka jakby zmęczona. Zjadła niewiele na kilka razy. 19.02 była szczepiona, wczoraj odrobaczana, dodatkowo stres związany z podróżą - pewnie dlatego odsypia. 1 3 Quote
kiyoshi Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 4 minuty temu, kasiainat napisał: Gracja w zasadzie cały dzisiejszy dzień przespała chrapiąc przy tym bardzo głośno -) Jest bardzo spokojna, taka jakby zmęczona. Zjadła niewiele na kilka razy. 19.02 była szczepiona, wczoraj odrobaczana, dodatkowo stres związany z podróżą - pewnie dlatego odsypia. Jesteś Kasiu:) to dobrze że Gracja taka grzeczniutka. Pewnie jest zmęczona bo na raz miała szczepienie, odrobaczenie i do tego cieczka...pewnie przy cieczce też nie miała łatwo w schronie:( eh....zmęczona, ale widać, że czuje sie bezpieczna skoro tak błogo śpi... Aż mi się łezki kręcą, biedna sunia. Piękne ma te oczęta, takie smutne, ale tak czuje, że za kilka dni zacznie się uśmiechać i oczami i pyszczkiem:) Dziekuje Ci Kasiu, że zgodziłaś się przyjąć ją pod swoje skrzydła :) 1 Quote
Tyśka) Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Widać, że dopiero teraz może spać spokojnie... ciekawe, czy będzie grzeczna, czy jak odeśpi to zacznie pokazywać różki? :) Quote
Recommended Posts