Poker Posted May 13, 2018 Author Posted May 13, 2018 13 minut temu, Alaskan malamutte napisał: To zróbmy tak: ja wyróżnię to ogłoszenie, to bedzie taki mój wkładzik malutki w pomoc Pysi. Bardzo dziękuję. Quote
MALWA Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 4 godziny temu, Poker napisał: Robiłam dziś zdjęcia,ale Pysia zaczęła nie lubić fotografowania. Może się uda coś wybrać. Śliczna sunieczka :) Domku przybywaj ! 1 Quote
b-b Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Zaciskam kciuki cały czas! Szkoda, że mała nie może trafić na swoich ludzi :( Quote
kiyoshi Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Cudna ta Pysia! Na tych zdjeciach wyglada jak pluszak Wieczorem podmienie zdjecia w niektorych ogloszeniach Quote
anica Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 13 godzin temu, Poker napisał: A tu Pyśka się kokosi na trawce Takie krokodylki, wywijają tylko "szczęśliwe piesy" Nieustająco zaciskam ,żeby zadzwonił telefon! TEN telefon! 1 Quote
ewu Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Napisałam post i nie klepnęłam :"odpowiedz" i tak wisiał kilka dni... Dopiero teraz zobaczyłam. Muszę chyba przewietrzyć głowę:) Trzymam za Dropsika za całych sił i mam nadzieję, że i dla Pysi wkrótce znajdzie się cudny dom. Quote
Tyśka) Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Jak się cieszę, że Dropsik ma dom. Teraz czas na Pysię... słodka jest... Na tych najnowszych zdjęciach wyszła jak szczeniak, a nie jak babulinka :) Quote
Anula Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Pysia jest śliczna.Czy są jakieś odsłony z ogłoszeń? Nie wiecie czy rita60 udostępnia Pysię na FB? Quote
Poker Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 Odsłony są , pobrania numeru telefonu też i cisza. Rita60 chyba nie zagląda ,w każdym razie nie pisze. Quote
kiyoshi Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 13 godzin temu, Anula napisał: Pysia jest śliczna.Czy są jakieś odsłony z ogłoszeń? Nie wiecie czy rita60 udostępnia Pysię na FB? W moich ogloszeniach tez ogromna liczba odslon- tylko ja u siebie zeruje jak przekrocza 100, pobran telefonu tez bardzo duzo Quote
Poker Posted May 15, 2018 Author Posted May 15, 2018 Ja w swoim ogłoszeniu na OLX też zeruję co 2 tygodnie . A Pyśka 2 razy się nie popisała. W nocy na spacerze zaatakowała Dolara, nie tak mocno jak kiedyś ,ale jednak. Mąż nie potrafi ocenić dlaczego , bo stał tyłem zbierając koo. A rano próbowała Loczkę ,ale byłam obok i ostro zareagowałam. Tym razem wie, ,że to było z zazdrości o mnie , bo obie sunie witały się ze mną na dzień dobry. Ponad miesiąc nie było takich zdarzeń. Często witają się w trójkę, podskakują , pchają mi w ręce 3 głowy naraz. Loczka nawet opiera o nią łapki. I nic. A tu bach, włączyła się jej agresja. Quote
anica Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Zazdrość o swoją pańcię! Pysia bądź grzeczna! wstydź się Quote
Tyśka) Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Czyli jednak jeszcze złe nawyki się u niej włączają... oby były coraz rzadziej... Quote
Anula Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Pysia raczej zawsze będzie zazdrosna o swoją pańcię.Ona kocha bezwarunkowo,taka jest.Bardzo swoim zachowaniem przypomina Sawanię.Kto zaadoptuje Pysię będzie miał wspaniałego oddanego przyjaciela.Trzymam kciuki aby wreszcie pojawił się domek. 2 Quote
b-b Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 4 godziny temu, Anula napisał: Pysia raczej zawsze będzie zazdrosna o swoją pańcię.Ona kocha bezwarunkowo,taka jest.Bardzo swoim zachowaniem przypomina Sawanię.Kto zaadoptuje Pysię będzie miał wspaniałego oddanego przyjaciela.Trzymam kciuki aby wreszcie pojawił się domek. I ja zaciskam za to kciuki! Quote
Alaskan malamutte Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Tak wyglądają statystyki w moim olx dla Pysi: Na Kraków: Od: 13 maj Do: 12 cze Śliczna Kora w typie teriera walijskiego... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 13 cze Statystyki Wyświetleń: 446 Tel: 4 Obserwuje: 2 Na Zieloną Górę Od: 11 maj Do: 10 cze Suczka w typie teriera walijskiego bardz... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Statystyki Wyświetleń: 265 Tel: 3 Obserwuje: 3 Niech TEN telefon w końcu zadzwoni... Quote
Tyśka) Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 U mnie statystyki też pięknie się prezentują, ale co z tego :( Quote
Poker Posted May 16, 2018 Author Posted May 16, 2018 Witaj Rito,cieszę się ,że się pojawiłaś. Może będziesz w stanie pomóc w znalezieniu DS dla Pyśki. Ona jest bardzo fajną staruszką tylko ma napady agresji do futrzaków. Kiedyś o jedzenie , a teraz z zazdrości o pańcie. Teraz coraz rzadziej, bo był ponad miesięczny odstęp czasu i już nie powala ich na podłogę tylko próbuje chwytać za futro i warczy. Ogólnie jest bardzo łagodna, posłuszna, karna .Bardzo lubi dzieci. Dobrze chodzi na spacerach , które mogą być króciutkie, bo sunia woli leżeć na posłanku. Ja mam teraz w domu potężny remont ,a potem wyjazdy do 3 sierpnia i jest problem z opieką nad nią. Może uda Ci się coś zdziałać chociaż wiem ,że to nie jest takie proste. Quote
rita60 Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Spróbuję Poker,chociaż jak piszesz nie jest łatwo :[ szorstkich zatrzęsienie,młode,zdrowe,w typie rasy i bez domu. Quote
auraa Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Śliczna sunia ale pewnie wiek zniechęca do adopcji :( Quote
Tola Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Wczoraj zadzwoniła do mnie bardzo miła pani z Wrocławia w sprawie adopcji Dropsika - ktos musiał prez pomyłke podac mój nr telefonu. Powiedziałam pani, ze pisio już ma dom, ale inne czekają... Okazało się, że pani straciła pieska bardzo podobnego do Dropsika i dlatego szuka jego sobowtóra. Może jest na dogo podobny psiaczek? Quote
kiyoshi Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 51 minut temu, Tola napisał: Wczoraj zadzwoniła do mnie bardzo miła pani z Wrocławia w sprawie adopcji Dropsika - ktos musiał prez pomyłke podac mój nr telefonu. Powiedziałam pani, ze pisio już ma dom, ale inne czekają... Okazało się, że pani straciła pieska bardzo podobnego do Dropsika i dlatego szuka jego sobowtóra. Może jest na dogo podobny psiaczek? my mamy w sąsiednim przytulisku takiego trochę podobnego pieska...co prawda nie z dogo, więc nie wiem czy się będzie liczył... Quote
anica Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Jakie cudo! słodki! myślę że trzeba próbować! wszystkie bezdomniaki są nasze! takie chyba jest nasze motto Quote
Poker Posted May 16, 2018 Author Posted May 16, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Wczoraj zadzwoniła do mnie bardzo miła pani z Wrocławia w sprawie adopcji Dropsika - ktos musiał prez pomyłke podac mój nr telefonu. Powiedziałam pani, ze pisio już ma dom, ale inne czekają... Okazało się, że pani straciła pieska bardzo podobnego do Dropsika i dlatego szuka jego sobowtóra. Może jest na dogo podobny psiaczek? Tolu, ewu podesłała mi zdjęcia ślicznych pieseczków.Może by się któryś spodobał pani. Masz nr telefonu ? Quote
Recommended Posts