Jump to content
Dogomania

Zaniedbana sunia PYSIA JUŻ W SUPER DS , z ogromnymi tłuszczakami u mnie w DT i mały , wyniszczony DROPS - pod moją opieką.

Recommended Posts

Posted
13 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

To zróbmy tak: ja wyróżnię to ogłoszenie, to bedzie taki mój wkładzik malutki w pomoc Pysi. 

Bardzo dziękuję.

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Robiłam dziś zdjęcia,ale Pysia zaczęła nie lubić fotografowania. Może się uda coś wybrać.

1021564060_Kora(7).JPG.08acfce3c1526f5bea37c6141a3ccc3e.JPG

743667926_Kora(9).JPG.deef8975c837d78f1a234cb8fee15398.JPG

380141585_Kora(16).JPG.9915e5cc711c02c1568cdd3a2877b2e7.JPG

529982826_Kora(18).JPG.ea3ec3f6e59bc6e6747062a9709a1201.JPG

1383850552_Kora(21).JPG.8e0400a66e0aaeeb6c27fffdd0511335.JPG

Śliczna sunieczka  :)

Domku  przybywaj  !

• Upvote 1
Posted
13 godzin temu, Poker napisał:

A tu Pyśka się kokosi na trawce

1949990064_Kora(14).JPG.7d8c7d42ab4fa81b692ed1b8fb359fc7.JPG

Takie krokodylki, wywijają tylko "szczęśliwe piesy"serduszka2.gif

Nieustająco zaciskam ,żeby zadzwonił telefon! TEN telefon!

• Upvote 1
Posted

Napisałam post i nie klepnęłam :"odpowiedz" i tak wisiał kilka dni... Dopiero teraz zobaczyłam.

Muszę chyba przewietrzyć głowę:)

Trzymam za Dropsika za całych sił i mam nadzieję, że i dla Pysi wkrótce znajdzie się cudny dom.

Posted
13 godzin temu, Anula napisał:

Pysia jest śliczna.Czy są jakieś odsłony z ogłoszeń?

Nie wiecie czy rita60 udostępnia Pysię na FB?

W moich ogloszeniach tez ogromna liczba odslon- tylko ja u siebie zeruje jak przekrocza 100, pobran telefonu tez bardzo duzo 

Posted

Ja w swoim ogłoszeniu na OLX też zeruję co 2 tygodnie .

A Pyśka 2 razy się nie popisała. W nocy na spacerze zaatakowała Dolara, nie tak mocno jak kiedyś ,ale jednak. Mąż nie potrafi ocenić dlaczego , bo stał tyłem zbierając koo.

A rano próbowała Loczkę ,ale byłam obok i ostro zareagowałam. Tym razem wie, ,że to było z zazdrości o mnie , bo obie sunie witały się ze mną na dzień dobry.

Ponad miesiąc nie było takich zdarzeń. Często witają się w trójkę, podskakują , pchają mi w ręce 3 głowy naraz. Loczka nawet opiera o nią łapki. I nic. A tu bach, włączyła się jej agresja.

Posted

Pysia raczej zawsze będzie zazdrosna o swoją pańcię.Ona kocha bezwarunkowo,taka jest.Bardzo swoim zachowaniem przypomina Sawanię.Kto zaadoptuje Pysię będzie miał wspaniałego oddanego przyjaciela.Trzymam kciuki aby wreszcie pojawił się domek.

• Upvote 2
Posted
4 godziny temu, Anula napisał:

Pysia raczej zawsze będzie zazdrosna o swoją pańcię.Ona kocha bezwarunkowo,taka jest.Bardzo swoim zachowaniem przypomina Sawanię.Kto zaadoptuje Pysię będzie miał wspaniałego oddanego przyjaciela.Trzymam kciuki aby wreszcie pojawił się domek.

I ja zaciskam za to kciuki!

Posted

Tak wyglądają statystyki w moim olx dla Pysi: 

Na Kraków:

Od: 13 maj 
Do: 12 cze

709215073_1_94x72_sliczna-kora-w-typie-t

Śliczna Kora w typie teriera walijskiego...

Za darmo

0
 Promowane do 13 cze
Statystyki
 Wyświetleń: 446
 Tel: 4
 Obserwuje: 2

Na Zieloną Górę

Od: 11 maj 
Do: 10 cze

708401703_1_94x72_suczka-w-typie-teriera

Suczka w typie teriera walijskiego bardz...

Za darmo

0

Statystyki
 Wyświetleń: 265
 Tel: 3
 Obserwuje: 3

Niech TEN telefon w końcu zadzwoni..0recourse.gif.

Posted

Witaj Rito,cieszę się ,że się pojawiłaś. Może  będziesz w stanie pomóc  w znalezieniu DS dla  Pyśki. Ona jest bardzo fajną staruszką tylko ma napady agresji do futrzaków. Kiedyś o jedzenie , a teraz  z zazdrości o pańcie. Teraz coraz rzadziej, bo był ponad miesięczny odstęp czasu i  już nie powala ich na podłogę tylko próbuje chwytać za futro i warczy. Ogólnie jest bardzo łagodna, posłuszna, karna .Bardzo lubi dzieci. Dobrze chodzi na spacerach , które mogą być króciutkie, bo sunia woli leżeć na posłanku.

Ja mam teraz w domu potężny remont ,a potem wyjazdy do 3 sierpnia i jest problem z opieką nad nią.

Może uda Ci się coś zdziałać chociaż wiem ,że to nie jest takie proste.

Posted

Wczoraj zadzwoniła do mnie bardzo miła pani z Wrocławia w sprawie adopcji Dropsika - ktos musiał prez pomyłke podac mój nr telefonu. Powiedziałam pani, ze pisio już ma dom, ale inne czekają...

Okazało się, że pani straciła pieska bardzo podobnego do Dropsika i dlatego szuka jego sobowtóra.

Może jest na dogo podobny psiaczek?

Posted
51 minut temu, Tola napisał:

Wczoraj zadzwoniła do mnie bardzo miła pani z Wrocławia w sprawie adopcji Dropsika - ktos musiał prez pomyłke podac mój nr telefonu. Powiedziałam pani, ze pisio już ma dom, ale inne czekają...

Okazało się, że pani straciła pieska bardzo podobnego do Dropsika i dlatego szuka jego sobowtóra.

my mamy w sąsiednim przytulisku takiego trochę podobnego pieska...co prawda nie z dogo, więc nie wiem czy się będzie liczył...

odi1.jpg.0c45ec7eb366aefa83774ecf408b379c.jpgodi2.thumb.jpg.052f9e5bf18ef97c5b5042bc7cba462b.jpgodi6.jpg.569f4ee886ce816375b326eda3f9dd90.jpg

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Tolu, ewu podesłała mi zdjęcia ślicznych pieseczków.Może by się któryś spodobał pani. Masz nr telefonu ?