Alaskan malamutte Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 37 minut temu, Anula napisał: Jutro wizyta dla Rafika.Trzymajmy kciuki. Trzymam Quote
b-b Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Dnia 18.01.2018 o 19:56, Anula napisał: Tola a dlaczego faktura ma opiewać kwotę 150,00zł? Pewnie Anulko i na Mikę i Bobiego też. Więc 5 x 30 = 150zł :) Quote
Tola Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: Pewnie Anulko i na Mikę i Bobiego też. Więc 5 x 30 = 150zł :) Tak - pojechało 5 psów, dla każdego dopłata po 30 zł :) Quote
Bogusik Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Na to wygląda,ze Rafik ma dom :) Hania powiadomiona i p.Grzegorz też z czego bardzo się ucieszył.Maja ustalić termin dowiezienia Rafika za zwrotem kosztów. Wstawiam relację supergoga z wizyty p/a i jednocześnie jeszcze raz bardzo dziękuję za jej przeprowadzenie! :) Już po wizycie. Czyli - pies oczekiwany, juz przygotowane smycze i obroże. Pan miał psy całe życie, ostatnio stafforda, czyli doświadczenie psie jest. Weterynarz niedaleko. Tereny spacerowe sa. Pan ma czas i ochotę na spacery. Sąsiedzi w razie potrzeby mogą nawet wyjść z psem, tak jak Pan wychodził czasem z psem sąsiadki. Jedynie co - to pies musi mieć zdrowe nogi i kręgosłup bowiem schody na piętro strome i wąskie. Rafi sobie da rade, nie jest jamnikiem. Na pytanie co będzie gdyby Pan zachorował - hmmm chwila ciszy... ale ostatecznie potwierdził że syn, który z rodziną mieszka w Puszczykowie może psa zabrać na jakiś czas . Przy poprzednim psiaku, gdy Pan jechał w odwiedziny do córki - pies mieszkał u syna. Na pewno dużo serca i cierpliwości. Fotel na którym pies może spać przygotowany. Dałabym zielone światło 2 Quote
b-b Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 No to znowu błyskawiczna adopcja! Wspaniale! :) Quote
Havanka Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Wieści wydają sie być optymistyczne ! Oby tylko pan często nie chorował... Quote
Tola Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Super, trzymam kciuki za szybką aklimatyzację piesia:) Adopcja błyskawiczna, a tyle się Rafik wysiedział w schronie i na pewno nadal by siedział, gdyby nie wypatrzyły go Anula i Bogusik Quote
uxmal Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 A co słychać u Duni? Otwiera się powolutku na Świat? Quote
Bogusik Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 27 minut temu, Tola napisał: Super, trzymam kciuki za szybką aklimatyzację piesia:) Adopcja błyskawiczna, a tyle się Rafik wysiedział w schronie i na pewno nadal by siedział, gdyby nie wypatrzyły go Anula i Bogusik Raficzka już wcześniej widziałyśmy ale musiał trochę poczekać na swoją kolej...Miejmy nadzieje,że p.Grzegorz da mu tyle miłości na ile zasługuje :) 20 minut temu, uxmal napisał: A co słychać u Duni? Otwiera się powolutku na Świat? Dunia będzie potrzebować więcej czasu,ponieważ musiała żyć w takich warunkach,gdzie człowiek był tylko do karcenia i rzucania jakiegoś "ochłapa" do zjedzenia...:( Nie zna jego bliskości,nie wie co to zabawa i radość z bycia na ogrodzie...:( Na szczęście już swobodnie sie porusza i nie boi obecności kogoś podczas jedzenia.Miejmy nadzieje,że będzie się otwierać powolutku i reagować pozytywnie na świat,który ją otacza :) Puki co jest jak jest.... Quote
Bogusik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 W środę po południu Rafik wyrusza do swojego domku :) Zapewne przydadzą się na ten dzień kciuki...! Quote
Tola Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 5 godzin temu, Bogusik napisał: W środę po południu Rafik wyrusza do swojego domku :) Zapewne przydadzą się na ten dzień kciuki...! Kciuki zaciśnięte! Quote
b-b Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 11 godzin temu, Bogusik napisał: W środę po południu Rafik wyrusza do swojego domku :) Zapewne przydadzą się na ten dzień kciuki...! Powodzenia chłopaku :) Quote
Anula Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Z bazarku uzyskano kwotę - 276,60zł. Dla Duni.Rafika i Tonika przypadła kwota - 193,62zł. http://www.dogomania.com/forum/topic/340830-bazarek-z-ciuszkamibutypłyty-dla-pańpanów-i-dzieckaod110118-do160118/ Quote
szafirka Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Ha Ha, nie tylko mi się czasami zdarza powiedzieć Tonik zamiast Tofik, ale widzę, że Anuli też :) Rafi już tą noc prześpi w nowym domu, myślę, że spodoba mu się fotel. Pan bardzo cieszy się psiakiem, wnuki też już go poznały, a Rafi podobno zachowuje się idealnie. 1 Quote
Tyśka) Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 To trzymam kciuki za aklimatyzację Rafika :) Quote
Bogusik Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 1 minutę temu, szafirka napisał: Ha Ha, nie tylko mi się czasami zdarza powiedzieć Tonik zamiast Tofik, ale widzę, że Anuli też :) Rafi już tą noc prześpi w nowym domu, myślę, że spodoba mu się fotel. Pan bardzo cieszy się psiakiem, wnuki też już go poznały, a Rafi podobno zachowuje się idealnie. Dziękujemy Haniu za info. :) Ja jutro zadzwonię do p.Grzegorza i dowiem się jak minęła noc itd. Teraz wróciłam z pracy i dopiero widziałam zdjęcia,wiec wstawiam :) 2 Quote
Anula Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Moja ślicznotka już w swoim domku ogromnie cieszę się.A P.Grzegorz uśmiechnięty,pogodny,fajnie bo to bardzo dobrze wpływa na psa. Haniu,bardzo dziękujemy za transport Rafika do Poznania.Szczególne podziękowanie dla Piotra. A imiona mi się kiełbaszą za dużo ich mam w głowie. OLX jest wyróżnione do 06.02.18 na razie nie wstawiam Tofika.Miałam wczoraj i dziś znów zapytanie o Rafika. Haniu to jesteśmy Tobie winne 80,00zł za transport jeszcze.U Ciebie mamy 90,00zł od Fundacji ZEA za fakturę szczepienia.W takim razie pozostaje kwota 10,00zł po odjęciu 80,00zł. Quote
Anula Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Ciekawe jak Rafikowi minęła nocka i ranny spacerek. Quote
Bogusik Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Anulko potwierdź na wątkach wpłatę pieniążków z mojego bazarku :) ROZLICZENIE: WPŁATA ZA FANTY 1.051,00zł + NADPŁATY 9,90zł = 1.060,90zł Quote
szafirka Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Rafi grzeje się w fotelu, a Tofik szaleje z piłką :) 1 Quote
Bogusik Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 15 godzin temu, Anula napisał: Ciekawe jak Rafikowi minęła nocka i ranny spacerek. 55 minut temu, szafirka napisał: Rafi grzeje się w fotelu, a Tofik szaleje z piłką :) Jaki on jest śliczny! Teraz szczęśliwy i jak widać uwielbia zabawy z piłeczką :) Dziękujemy Haniu za zdjęcia! Rozmawiałam z p.Grzegorzem i wszystko jest dobrze.Rafi przespał noc na swoim fotelu,na spacerku zrobił co trzeba,zjadł śniadanko i wygląda,że zaprzyjaźnił się z pieskiem sąsiadów.Już jechał z Panem autobusem i zachował się nienagannie.Poznaje okoliczne tereny spacerowe i na pewno nie będzie narzekał na brak ruchu...:) Przypomniałam Panu o wszelkich zabezpieczeniach i pilnowania Raficzka jak "oka w głowie" na co odpowiedział,że jest bardzo ostrożny i pilnuje! Zdjęcia będzie przesyłać Haniu Tobie,a Ty albo sama wstawisz albo prześlij mi to wstawię 2 Quote
Bogusik Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Dostałam wiadomość od Hani,że transport wyniósł 150zł bo zabrał się tez inny piesek w tym kierunku,więc do rozliczenia 50zł.Jutro po południu mają przyjechać Państwo z Poznania,o których Hania jakiś czas temu wspominała.Państwo zainteresowani adopcją Tofika i chcą go zobaczyć i poznać w realu.Wiedzą,że obowiązuje wizyta p/a i gdyby się zdecydowali,to Tofik nie będzie im jutro wydany.Wszystko rozumieją i nie będzie żadnego problemu aby przyjechać powtórnie :) Ja nie rozmawiałam jeszcze z tym domkiem i przekazuję tylko info. od Hani.Kciuki na jutro bardzo potrzebne! Pan Grzegorz podesłał Raficzka Hani :) 2 Quote
Poker Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Śliczny Rafik. Bądź szczęśliwy maluchu. Trzymam kciuki za Tofika. Quote
Recommended Posts