Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, b-b napisał:

Miałam właśnie telefon od Pani z Ekostraży...przepraszam ale nie zapamiętałam nazwiska :/

Pani właśnie była u pani Bogusi i z czystym sercem poleca TEN domek. Bobi będzie miał dobrze bo to ciepła osoba  i  Bobi ją zauroczył :)

No to TRZYMAJMY KCIUKI  za ich wspólne życie!

Z całych sił zaciskam i będę czekać na pierwsze i kolejne wiadomości o Bobim! :)

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

Ale zmiany zmiany i zmiany:) i Bobik też się doczekał :)

Doczekał :D

Mój słodziak ma już swój domek :)

Jutro o 7.00 będzie się witałł z p. Bogusią :)

Bobiku nie zrób nam wstydu ;)

VipTalisman10.jpg

• Like 1
Posted
4 godziny temu, b-b napisał:

Miałam właśnie telefon od Pani z Ekostraży...przepraszam ale nie zapamiętałam nazwiska :/

Pani właśnie była u pani Bogusi i z czystym sercem poleca TEN domek. Bobi będzie miał dobrze bo to ciepła osoba  i  Bobi ją zauroczył :)

No to TRZYMAJMY KCIUKI  za ich wspólne życie!

. . .

Trzymamy z całych sił  :) Bobiku, bądź kochany tak, jak byłeś tu na dogo :)

Posted
2 minuty temu, Bgra napisał:

A to cudo kudłate też szuka domu ;) 

No właśnie :) Mi też się rzucił w oczy, alibo na oczy :) :) Ślicznotek, a może ślicznotka ?

Posted

Wreszcie dogo mnie odblokowało, hurra!  Muszę teraz nadrobić lekturę ale czy ja dobrze czytam, że Bobik jedzie do domku?? Cudowne wiadomości :)

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Bobisiu, dzisiaj TWÓJ Wielki Dzień, jedziesz do swojego domku!! Powodzenia słodziaku!! Bisous28.gif

To dzisiaj jest Wielki Dzień dla dwóch zamojszczaków. Homerek też dzisiaj wyrusza w drogę do swojego DSu.

Szczęśliwej drogi psiaczki i dobrego psiego życia w nowej Rodzinie.

Posted
14 godzin temu, b-b napisał:

Nawet dwa ogłoszenia. Na Warszawę i Kraków. :-)

KLIKNIJ

KLIKNIJ

Na FB - KLIKNIJ

9 godzin temu, Bgra napisał:

A to cudo kudłate też szuka domu ;) 

9 godzin temu, elik napisał:

No właśnie :) Mi też się rzucił w oczy, alibo na oczy :) :) Ślicznotek, a może ślicznotka ?

To moja około 8-letnia, leniwa i ciepłolubna Kikulka z wrednym charakterkiem. ;-) Przywędrowała do mnie w środku mroźnej zimy. Była zabiedzona, w ciąży, miała śrut w ciele. Zaczarowała mnie i została na stałe. :-))

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, hop! napisał:

. . .

To moja około 8-letnia, leniwa i ciepłolubna Kikulka z wrednym charakterkiem. ;-) Przywędrowała do mnie w środku mroźnej zimy. Była zabiedzona, w ciąży, miała śrut w ciele. Zaczarowała mnie i została na stałe. :-))

Coś wiem na ten temat ! One świetnie potrafią czarować  ;)

Posted
15 godzin temu, yucca napisał:

Wreszcie dogo mnie odblokowało, hurra!  Muszę teraz nadrobić lekturę ale czy ja dobrze czytam, że Bobik jedzie do domku?? Cudowne wiadomości :)

No powiem Wam ,że nic mnie tak nie uradowało jak to ,że Bobika ktoś pokochał :)

Jutro zadzwonię do Pani .Dzisiaj dam im jeszcze spokój :)

7 godzin temu, hop! napisał:

Nawet dwa ogłoszenia. Na Warszawę i Kraków. :-)

KLIKNIJ

KLIKNIJ

Na FB - KLIKNIJ

Kikulka urocza jest :D To już naprawiłaś jej charakterek czy jeszcze nie? ;)

Miałam dzisiaj telefon z Kalisza gdzie zrobiłam ogłoszenie Mice. Pani - starsza gdzieś około 70+ stwierdziła,że do Łodzi to za daleko a w ogłoszeniu pisze jak byk,że sunia w Łodzi jest :/

Posted
15 godzin temu, hop! napisał:

Czarodziejka wiedziała gdzie zastukać :) spojrzy taka i utoniesz,znam to :)

Posted

Bobik od wczoraj w swoim domku, przesłałam B-b zdjęcie z przekazania, więc pewnie załączy, ja mam jakiś chwilowy problem z połączeniem telefon -  komputer. Pani mieszka skromnie, ale wszędzie czyściutko i serce otwarte dla Bobaska. Wydaje się, że pani ok. 55 - 60 lat. Powiedziałam Piotrkowi, że jeżeli uzna, że jest taka potrzeba, to niech zostawi Bobika z obrożą, szelkami i smyczą od Fundacji ZEA, tak zrobił, a Pani bardzo się ucieszyła i wyraziła wielką wdzięczność.

Udało się zabrać szczęśliwca przy okazji transportu suni w tym samym kierunku, zatem koszt to 100 zł.

Czekamy też na relację B-b, co tam u naszego Bobika, ale czuję, że wszystko dobrze :)

• Like 1
Posted
6 godzin temu, szafirka napisał:

Bobik od wczoraj w swoim domku, przesłałam B-b zdjęcie z przekazania, więc pewnie załączy, ja mam jakiś chwilowy problem z połączeniem telefon -  komputer. Pani mieszka skromnie, ale wszędzie czyściutko i serce otwarte dla Bobaska. Wydaje się, że pani ok. 55 - 60 lat. Powiedziałam Piotrkowi, że jeżeli uzna, że jest taka potrzeba, to niech zostawi Bobika z obrożą, szelkami i smyczą od Fundacji ZEA, tak zrobił, a Pani bardzo się ucieszyła i wyraziła wielką wdzięczność.

Udało się zabrać szczęśliwca przy okazji transportu suni w tym samym kierunku, zatem koszt to 100 zł.

Czekamy też na relację B-b, co tam u naszego Bobika, ale czuję, że wszystko dobrze :)

Oby był szczęśliwy!