Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emka jest bardzo proludzka, chodzi za człowiekiem jak cień. Nie jest taka mała bo waży ok. 18kg ale to tak na oko, bo u weta nie była jeszcze. Została dzisiaj wykąpana. Niestety nastąpiło to czego najbardziej się obawiałam. Emka ma albo koniec albo początek cieczki. Nie ma żadnego plamienia ale Żelek ją napastuje niemiłosiernie  :). A ona się na niego złości i odgraża się zębami ale bez rozlewu krwi. Zachowuje czystość.

Pomadka-też bardzo za człowiekiem ale psy potrafi ustawiać w szeregu i lepiej aby była jedynaczką w domu. Również zachowuje czystość. Nie wiem czy nie mieszkała w domu wcześniej ale boi się domu a bardziej chodzenia po płytkach, nogi jej się rozjeżdżają na 4 strony świata.

Dziewczyny na smyczy radzą sobie całkiem nieźle.

• Upvote 1
Posted
15 godzin temu, Sara2011 napisał:

...Jesli byc sie jeszcze dało coś stworzyć dla Pomadki lub jeden wspólny to byłabym wniebowzięta :)

Hehe, to żeby Cię choć trochę uszczęśliwić, proszę banerek dla Pomadki swiateczny-emotikon-ruchomy-obrazek-0190

O wspólnym pomyślę już po tym przedświątecznym zamieszaniu.

Pomadka-1.jpg

Dobrze, że sunie w miarę ogarnięte i nie stwarzają większych problemów.

Ciekawe jak się zaprezentują po uporządkowaniu futer

Posted
7 godzin temu, iwstar58 napisał:

Hehe, to żeby Cię choć trochę uszczęśliwić, proszę banerek dla Pomadki swiateczny-emotikon-ruchomy-obrazek-0190

O wspólnym pomyślę już po tym przedświątecznym zamieszaniu.

Pomadka-1.jpg

Dobrze, że sunie w miarę ogarnięte i nie stwarzają większych problemów.

Ciekawe jak się zaprezentują po uporządkowaniu futer

Iwstar58, ślicznie dziękuję za banerki, już się nimi poczęstowałam :)

Ja też nie mogę doczekać się zdjęcia by zobaczyć jak dziewczyny się prezentują:)

Posted

Deklaracja na Nutkę pozostaje. Ciągnie się ona od czasów Miki, później byli Etna, Feluś i Nutka. Napisz na pw do wszystkich deklarowiczów w sprawie pozostawienia tej deklaracji.

Posted
2 minuty temu, bakusiowa napisał:

Moja deklaracja pozostaje. Napisz na pw do wszystkich deklarowiczów. Nie każdy czyta wątek.

Slicznie dziękuję :)

Posted

Sarunia, jestem. :-)

Po powrocie na Dogo wracam na Twoje wątki, bo to było jedno z moich miejsc. Jak u Bakusiowej była Mika, Etna i Feluś. Z przerwą na Nutkę...

Myślałam już o Emce, a jak wczoraj zobaczyłam Pomadkę... :-) :-)

Składam wspólną stałą deklarację dla Emki i Pomadki. 30 zł od stycznia. Proszę o numer konta.

I też czekam na wspólny banerek... :-)

Posted

Wstawiam kilka fotek dziewczyn. Emka nie chciała współpracować - troszkę boi się aparatu a;e myślę, że przez weekend uda nam się zrobić jakieś fotki do ogłoszeń.

Pomadka za to pozowała bardzo chętnie :-)

IMG_9636.JPG

IMG_9642.JPG

IMG_9646.JPG

IMG_9537.JPG

IMG_9541.JPG

IMG_9594.JPG

IMG_9596.JPG

IMG_9597.JPG

IMG_9615.JPG

IMG_9616.JPG

IMG_9621.JPG

• Upvote 2
Posted

Kasiu :) cudowne dziewczyny a Emka pieknie wyszla i na tych zdjeciach!

Pomadke chyba czeka dieta :) jak troszke poobserwujesz to prosimy o wazne info do ogloszen

Zglaszam sie na ochotnika- bede oglaszac :)

• Upvote 2
Posted
10 godzin temu, bakusiowa napisał:

Deklaracja na Nutkę pozostaje. Ciągnie się ona od czasów Miki, później byli Etna, Feluś i Nutka. Napisz na pw do wszystkich deklarowiczów w sprawie pozostawienia tej deklaracji.

bakusiowa, jak świetnie pamiętasz kolejność psiaczków :). A ja ostatnio próbowałam sobie przypomnieć jak nazywała się pierwsza sunia z przytuliska z Gołuchowa a to była Mika:). Masz lepszą pamięć niż ja :)

Posted
7 godzin temu, kiyoshi napisał:

Kasiu :) cudowne dziewczyny a Emka pieknie wyszla i na tych zdjeciach!

Pomadke chyba czeka dieta :) jak troszke poobserwujesz to prosimy o wazne info do ogloszen

Zglaszam sie na ochotnika- bede oglaszac :)

Tak, zdjęcia Kasi są cudowne :)

7 godzin temu, Elisabeta napisał:

Piękne zdjęcia i kochane Sunieczki. :-)

Witaj Elisabeto, fajnie że wróciłaś do nas <3

6 godzin temu, dorota1 napisał:

Śliczne sunieczki. Oczywiście przenoszę moją deklarację z Nutki na sunie.  Konto to samo?

Bardzo dziekuję dorota1 :)

5 godzin temu, Gabi79 napisał:

Jakie cudne, uśmiechnięte pycholki!!!

oj cudne, cudne :)

Posted
7 godzin temu, Elisabeta napisał:

Sarunia, jestem. :-)

Po powrocie na Dogo wracam na Twoje wątki, bo to było jedno z moich miejsc. Jak u Bakusiowej była Mika, Etna i Feluś. Z przerwą na Nutkę...

Myślałam już o Emce, a jak wczoraj zobaczyłam Pomadkę... :-) :-)

Składam wspólną stałą deklarację dla Emki i Pomadki. 30 zł od stycznia. Proszę o numer konta.

I też czekam na wspólny banerek... :-)

Elisabeto, bardzo, bardzo Ci dziękuję <3

Posted
8 godzin temu, memory napisał:

Przelew poszedł, wspólny dla obu niuniek :)

Dla każdej 'startowe' 100 zł na nową drogę życia.

Pieniązki już na koncie:). Z całego serca dziękuję <3.