MALWA Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Dnia 1.12.2017 o 11:43, Poker napisał: To proszę o tekst dla Foksia. Napisze tekst dla Foksika i wrzucę tu na wątek, ale zrobię to jutro. Od wczoraj męczy mnie ból gardła i mięśni. Więcej leżę niż chodzę. Czy do tekstu do ogłoszeń trzeba podać jakieś namiary typu telefon czy wystarczy e-maila? Pytam, bo nigdy nie robiłam ogłoszeń. Jeśli tak, to ustalę czyje to dane zostaną podane. Quote
Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Przed chwilą, MALWA napisał: Napisze tekst dla Foksika i wrzucę tu na wątek, ale zrobię to jutro. Od wczoraj męczy mnie ból gardła i mięśni. Więcej leżę niż chodzę. Czy do tekstu do ogłoszeń trzeba podać jakieś namiary typu telefon czy wystarczy e-maila? Pytam, bo nigdy nie robiłam ogłoszeń. Zdrowia życzę! Telefon koniecznie. Rzadko kiedy z mailów coś wychodzi. Jak już to telefon. Myślę, że najlepiej do kogoś, kto zrobi dokładny przesiew głupich zapytań. A dopiero potem poda namiary do anecik. 1 Quote
MALWA Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Zdrowia życzę! Telefon koniecznie. Rzadko kiedy z mailów coś wychodzi. Jak już to telefon. Myślę, że najlepiej do kogoś, kto zrobi dokładny przesiew głupich zapytań. A dopiero potem poda namiary do anecik. Ok. Dziękuję za cenne rady ! Quote
Anecik Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Gdyby ktoś jednak zdecydował się na ogłoszenia dla Foksika..... Quote
dwbem Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Cudny maluch, mam nadzieję, że znajdzie kochający domek. Quote
Poker Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Dawajcie tekst, to pędem ogłaszam na OLX. Na Wrocław? anecik, napisz jeszcze raz parę słów o charakterze. Może dam radę wieczorem coś wymodzić. Na wiodące dałabym to zdjęcie i tytuł " Foksik - ruda piękność wypatruje wspaniałego domku," Nie mogę wkleić zdjęć. Quote
seramarias Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ale on rudy, lisek malutki, śliczny chłopaczek. Domki przybywajcie ! Quote
Anecik Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 4 minuty temu, Poker napisał: Dawajcie tekst, to pędem ogłaszam na OLX. Na Wrocław? anecik, napisz jeszcze raz parę słów o charakterze. Może dam radę wieczorem coś wymodzić. Charakter CUDNY :) Nie brudzi, bardzo grzeczny, przesiaduje na kolanach, do kota i innych psów ok. Dużych trochę się boi. Dzisiaj co prawda ktoś mi zeżarł 2 listwy przypodłogowe ale nie wiem kto. Jest 3 podejrzanych ....Foksik, Figa i Czester .... niestety nie złapalam za łapkę więc nie wiem kto winny. Waży niewiele ponad 3 kg, taki mikropsiak. Myślę że na Wrocław ale niech się wypowie opiekun :) Quote
Figunia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Przesliczny jest! I jeszcze super charakter... Powinny domki bic sie o niego. Quote
MALWA Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 4 godziny temu, Poker napisał: Dawajcie tekst, to pędem ogłaszam na OLX. Na Wrocław? anecik, napisz jeszcze raz parę słów o charakterze. Może dam radę wieczorem coś wymodzić. Na wiodące dałabym to zdjęcie i tytuł " Foksik - ruda piękność wypatruje wspaniałego domku," Nie mogę wkleić zdjęć. W tytule prosze pidaj imie Fox Quote
MALWA Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Przepraszam za moja nieobecnosc. Myslalam, ze to przeziebienie. Dopadla mnie choroba bostonska. Od piatku umieram. Teraz juz temperatura schodzi, ale steasznie boli, oj boli.... Ewu prosi, by do ogloszenia pisac jej imie i telefon. Zaraz wysylam do Poker na pw. Quote
MALWA Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Czy ktos moglby zrobic dla szczeniakow wydarzenie na Fb ? Prosze, bo brakuje nam kasy na PDT ..... Quote
Anecik Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Figunia nie bardzo lubi pozować na dworze. Boi się mężczyzn (ucieka i bardzo szczeka), z czystością jeszcze na bakier ale ja bym próbowała ją też ogłaszać. Kot w domu może być, jeśli psiak to malutki bo większych się trochę boi. Na dzień dzisiejszy raczej dom bez Pana. Quote
MALWA Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 35 minut temu, anecik napisał: Figunia nie bardzo lubi pozować na dworze. Boi się mężczyzn (ucieka i bardzo szczeka), z czystością jeszcze na bakier ale ja bym próbowała ją też ogłaszać. Kot w domu może być, jeśli psiak to malutki bo większych się trochę boi. Na dzień dzisiejszy raczej dom bez Pana. Dziekuje za informacje Quote
MALWA Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Dopiero teraz dojrzalam, ze Fox biega po sniegu.... Quote
Poker Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 W takim razie piszę tekst. FOKS- malutka , ruda piękność wypatruje wspaniałego domku. Foks to malusieńki ok. 3 kg podrostek w wieku ok. 8. miesięcy. Ma wspaniały charakter - jest przyjazny dla ludzi,kotów i małych psów, bo dużych się troch boi. Bardzo lubi siedzieć na kolankach i się przytulać. Umie już zachować czystość, jest grzeczny i posłuszny. Czeka teraz pilnie na najlepszych na świecie właścicieli, którzy go pokochają na zawsze. Informacje pod nr . telefonu XXXXXX Foks chyba nie jest wykastrowany ? Quote
Anecik Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 26 minut temu, Poker napisał: W takim razie piszę tekst. FOKS- malutka , ruda piękność wypatruje wspaniałego domku. Foks to malusieńki ok. 3 kg podrostek w wieku ok. 8. miesięcy. Ma wspaniały charakter - jest przyjazny dla ludzi,kotów i małych psów, bo dużych się troch boi. Bardzo lubi siedzieć na kolankach i się przytulać. Umie już zachować czystość, jest grzeczny i posłuszny. Czeka teraz pilnie na najlepszych na świecie właścicieli, którzy go pokochają na zawsze. Informacje pod nr . telefonu XXXXXX Foks chyba nie jest wykastrowany ? Ma około 7 miesięcy i nie jest wykastrowany. Quote
Poker Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Czekam na akceptację MALWY. Szkoda każdego dnia. Tyle ,że biedna MALWA choreńka. Quote
Aldrumka Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 wpłynęła wpłata Tianku - dziękujemy Obecnie deklaracje jednorazowe: MALWA: 150 zł renatka_s: 20 zł - wpłacone Tianku: 20 zł - wpłacone helli: 100zł - wpłacone stan konta (u mnie) - 140 zł Madie może coś po 1 grudnia Wydatki: hotelik listopad - 65 zł (z konta MALWY) Quote
MALWA Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 13 godzin temu, Poker napisał: Czekam na akceptację MALWY. Szkoda każdego dnia. Tyle ,że biedna MALWA choreńka. Akceptuje, akceptuje jak najbardziej. I dziekuje za opracowanie tekstu do ogloszen. Quote
Recommended Posts