Usiata Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Ale się dzieje w Nowym Roku! Także mocno zaciskam kciuki. MOCNO!. Quote
Usiata Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 O ja cię! pierwsza adopcja na Dogo w 2018 roku :D 2 Quote
Anecik Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Dom z ogrodem w Kętach. 2 prawie dorosłe córki :) i kot na stanie. Bardzo, bardzo fajni ludzie. Figa "zachowała" się na medal. Nie warczała, nie szczekała na Pana. Dała się przekupić Panu kurczakiem i prawie pogłaskać. Będzie dobrze - tylko kicia nie polubiła Figuni :( Dziękuję ewu za zakup oprzyrządowania :) dla Figi. Państwo zwrócili 100 zł za koszty benzyny. Są zakochani w Fidze. 3 Quote
Poker Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 BOMBBAAAA, Figunia ma domek!!!! Ależ się cieszę !!!!! Bądź maleńka szczęśliwa. Kotek cię z czasem pokocha. Quote
elik Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Dla mnie druga radosna nowina w Nowym Roku. Pierwsza, że Huzar nadzwyczaj spokojnie zniósł Sylwestra, a ta, druga! Bałam się, że po adopcji Foksika będzie się czuła samotna, ale widzę, że dziewczynki nie dadzą jej :) Dom, w którym przyjmuje się gości w piżamie to dom bez zadęć, dom normalny w dodatku w ogrodem, to dom dom otwarty :) Super warunki tylko koniecznie trzeba uczulić domowników, szczególnie młodzież, że należy bardzo uważać na spacerach. Wychodzić tylko tak, jak anecik - na 2 smyczach i cały czas obserwować zachowanie suni. W razie jak się czegoś wystraszy, absolutnie nie naprężać smyczy, żeby przypadkiem nie wysmyknęła się z szelek. W awaryjnych sytuacjach nawet brać na ręce. Dzieciaki niespodziewanie szybko znalazły własne domki :) Powodzenia maluszki!!! Niech będzie już tylko coraz lepiej :) 2 Quote
Liszka23 Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Hurra mam nadzieję że to już na zawsze:) 1 Quote
Foksikowa mama Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Cieszymy się bardzo że Figunia ma domek. Mocno trzymaliśmy pazurki i kciuki. 1 Quote
Gabi79 Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 50 minut temu, anecik napisał: Dom z ogrodem w Kętach. 2 prawie dorosłe córki :) i kot na stanie. Bardzo, bardzo fajni ludzie. Figa "zachowała" się na medal. Nie warczała, nie szczekała na Pana. Dała się przekupić Panu kurczakiem i prawie pogłaskać. Będzie dobrze - tylko kicia nie polubiła Figuni :( Dziękuję ewu za zakup oprzyrządowania :) dla Figi. Państwo zwrócili 100 zł za koszty benzyny. Są zakochani w Fidze. Wcale się nie dziwię, że rodzinka zakochana w Figuni!!! Powodzenia cudna sunieczko!!! 1 Quote
Liszka23 Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 4 minuty temu, Foksikowa mama napisał: Cieszymy się bardzo że Figunia ma domek. Mocno trzymaliśmy pazurki i kciuki. Mój urwisek kochany:* Quote
ewu Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Serce mi urosło jak Pani Kasia zadzwoniła. Czułam ,że to ten dom:) Anecik z Mężem pojechali, sprawdzili i potwierdzili moje przeczucia. Dziękuję Wam Kochani:) 1 Quote
ewu Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 23 minuty temu, Liszka23 napisał: Mój urwisek kochany:* Kochany okruszek:) 1 Quote
Liszka23 Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 8 minut temu, ewu napisał: Wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok:) My również życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:) Quote
seramarias Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Widać, że sunia będzie mieć dobrze w swoim domku. Nic tylko się cieszyć, że dzieciaki już u siebie :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Oby każdy następny dzień tego Nowego Roku owocował w równie udane adopcję!!! Bardzo się cieszę, że maluszki w swoich domach!! Quote
ewu Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Kot na razie obrażony ale za to z Panem dobre relacje:) Nawet kolanka już zaliczyła:) Quote
Gabi79 Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 41 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Oby każdy następny dzień tego Nowego Roku owocował w równie udane adopcję!!! Bardzo się cieszę, że maluszki w swoich domach!! Asiu, teraz czas na Hanusię, nie ma innej opcji. Quote
Tyśka) Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Woooow, ale super. To usuwać ogłoszenia czy profilaktycznie jeszcze potrzymać z tydzień? :) Powodzenia, kochana! Wiedziałam, że Twoi Ludzie gdzieś są! Quote
Anecik Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Woooow, ale super. To usuwać ogłoszenia czy profilaktycznie jeszcze potrzymać z tydzień? :) Powodzenia, kochana! Wiedziałam, że Twoi Ludzie gdzieś są! Jeśli mogę....usuwać :) No chyba kot nam nie zrobi numeru. Quote
Tyśka) Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 15 minut temu, anecik napisał: Jeśli mogę....usuwać :) No chyba kot nam nie zrobi numeru. To usuwam :)) TAK SIĘ CIESZĘ! EDIT: Właśnie ktoś zapytał na olx o Figę, hihi, z przyjemnością napisałam, że ma dom. Quote
Poker Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 12 minut temu, Tyś(ka) napisał: To usuwam :)) TAK SIĘ CIESZĘ! EDIT: Właśnie ktoś zapytał na olx o Figę, hihi, z przyjemnością napisałam, że ma dom. Ale łap kontakt. Może inny pies się załapie na domek. Quote
MALWA Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 8 godzin temu, anecik napisał: No i zostala Figunia w swoim domu :) Bardzo sie ciesze, ze Figunia ma swoj domek! Poki co tytulu nie zmieniam, troche jeszcze poczekam. 8 godzin temu, Poker napisał: BOMBBAAAA, Figunia ma domek!!!! Ależ się cieszę !!!!! Bądź maleńka szczęśliwa. Kotek cię z czasem pokocha. Mam nadzieje, ze kota jest do ogarniecia. Quote
Recommended Posts