Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, ewu napisał:

Dziękuję za ogłoszenia :) Iga jest starsza wet anecik ocenił ją na 7lat. Czy ktoś ją pokocha....

Taki wiek podałam w ogłoszeniach i Havanka również. Na wątku Foksa pisałaś, ze ktoś się nią zainteresował więc czemu martwisz się czy ją ktoś pokocha ?.

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Elu przez te wszystkie smutki zaczynam być marudna.

:)

No to nie marudź, tylko ciesz się z domków :)

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

:):):):)

Jest dobrze i tak trzymać :)

Lecę dołożyć trochu nowych fantów do bazarku, bo się zrobił zastój.

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Ewu, życzę Ci, żebyś mogła pisac jak najwięcej takich postów na Dogo. :-)

Ktoś pokocha Igunię. Zobaczysz. :-)

Dziękuję:)

Posted

Na bazarku na FB,w którym jednym z beneficjentów jest Iga,zauważyłem suszone podgrzybki po 8zł za 5dag i kosz z super zawartością,m.in. 0,7l pięcioletniej śliwowicy plus super przetwory od dogomaniaczki Atulek .Nie chcecie ?

Dzsiaj koniec

IMG_2447.JPG.34ea41baa8b206ea9f5c7256afbb1096.JPG

griby.jpg.9cf9358d9758f8c931d1d261b6e01bfa.jpg

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Hendra napisał:

Na bazarku na FB,w którym jednym z beneficjentów jest Iga,zauważyłem suszone podgrzybki po 8zł za 5dag i kosz z super zawartością,m.in. 0,7l pięcioletniej śliwowicy plus super przetwory od dogomaniaczki Atulek .Nie chcecie ?

Dzsiaj koniec

IMG_2447.JPG.34ea41baa8b206ea9f5c7256afbb1096.JPG

griby.jpg.9cf9358d9758f8c931d1d261b6e01bfa.jpg

Super jest ta śliwowica!  polecam :)   w tym koszu jest jeszcze więcej pyszności!!!  Hendra czy możesz wkleić linka?   w ubiegłym roku, ciotki biły się o  takie rzeczy.. bezlitośnie! dlaczego w tym, jest taki zastój?down.gif  może dlatego... że naprawdę grzybów było wszędzie pod dostatkiem?   no ale.. Śliwowica, to co innego! i to chyba 5-cio letnia i dżemik domowy211.gif

... chyba pisałyśmy jednocześnie ;)

Posted
7 minut temu, Elisabeta napisał:

Dziewczyny poleciały po śliwowicę i suszone grzybki, a ja sobie zajrzę do Iguni. :-)

Suszone grzybki mam - prawdziwki i podgrzybki, a śliwowicy nie konsumuję więc też do Iguni kuknę :)

• Upvote 1
Posted

Nie wiem Malwa czy wchodzisz na wątek ale przypominam o awaryjnym pobycie Igi u mnie.

A Igusia już się zaaklimatyzowała. Nieraz zdarzy jej się wpadka z koo ale bardzo rzadko, z psiakami już się pogodziła, nie koleguje się  z żadnym ale nie powarkuje na nie.

Posted

Czy DT w Warszawie jest aktualny? Czy poszukiwany jest w dalszym ciągu transport?

Dobrze, że Igusia nie powarkuje już, ale to oznacza, że lepiej jej będzie jak będzie księżniczką bez konkurencji? :)

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Czy DT w Warszawie jest aktualny? Czy poszukiwany jest w dalszym ciągu transport?

Dobrze, że Igusia nie powarkuje już, ale to oznacza, że lepiej jej będzie jak będzie księżniczką bez konkurencji? :)

Nie, nie Igusia po prostu nie jest zbyt chętna do zabawy, A inne psiaki chcą się z nią bawić. Ale już mają na uwadze że z nią szaleństw nie będzie i wszystko się unormowało :)

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, Elisabeta napisał:

Właśnie... Co będzie z DT dla naszej Iguni ?...

Dobrej niedzieli dla Wszystkich. :-)

Będzie problem.Z tego co wiem,do tego domu w Warszawie są kolejki i pewnie już jakiś psiak tam trafił zamiast Igi.

Malwa  w szpitalu,wczoraj miała wyjść ,stąd jej nieobecność na wątku.Musimy jej pomóc ogarnąć wątki,szczególnie watek Igi  i Igi finanse,bo deklaracji ma ledwie 100  zł,a koszty hotelików,które znalazłem na dogo to od 300zł wzwyż

Ktoś może pomóc w jakikolwiek sposób ?

Posted

Pytanie do Anecik - do kiedy ten awaryjny tymczas ?

Pytanie do osób,że tak powiem,od ogłoszeń - jakaś ekspansywna akcja ogłoszeniowa ? Zdjęcia są i chyba tekst gdzieś widziałem

Do użytkowników FB - promowanie Igi na swoich profilach !