MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, Agnieszka103 napisał: Z mojej strony 10 zł stałej deklaracji Dziekuje pieknie za deklaracje ! Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 28 minut temu, jaguska napisał: Niestety nie dam rady pomóc finansowo. Mogę jedynie przetrzymać Igę tydzień/dwa zanim na spokojnie ogarniecie deklaracje i transport, oczywiście o ile Iga odnajdzie się w psiokocim domu. A skad jestes ? Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 Od 17 minut temu, jaguska napisał: Malwa pw. Odpisze po poludniu. Musze skontaktowac sie z ewu. Quote
ewu Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Nie gniewajcie się,że nie jestem tu cały czas ale ostatnio nie nadążam z niczym.Albo jeżdżę albo wiszę na telefonie i załatwiam. Malwa dzięki ,że to ogarniasz. Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 Mamy 110 zl deklaracji stalych. Brakuje jeszcze 90 zl......czy moze nam jeszcze ktos pomoc ? Quote
Tyśka) Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Coraz mniej do pełnej kwoty... jestem dobrej myśli... :) Quote
Anecik Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 W sobotę będziemy zawozić Suzi do DS za Warszawę to zgodnie z rozmową z Malwą możemy dowieźć Igę do Agnieszki. Najprawdopodobniej będzie jechał w powrotną stronę jeden a być może nawet dwa psiaki do DS to transport podzielony byłby na 3 lub 4 psy. Ponieważ Ewu nie będzie od 1.12 "dostępna" to Iga te 2, 3 dni może przeczekać u mnie. 2 Quote
anica Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 23 godziny temu, MALWA napisał: Iga ma 100 zł stałych deklaracji i 130 jednorazowych. To za mało. Transport będzie kosztował ok. 120 - 130 zł, bo być może pojedzie jeszcze inny pies, i koszty będą na pół. Ale bez pełnych deklaracji suczka zostanie w schronie. Brakuje nam jeszcze 100 zł deklaracji. Ja nei wezmę tego na siebie..........przepraszam. Rozumiem! :)...to jeszcze nie koniec, szukamy nadal! 22 godziny temu, Agnieszka103 napisał: Z mojej strony 10 zł stałej deklaracji Pięknie, dziękujemy akurat wstrzeliłaś się ....ze swoją deklaracą... jakbyś chciała powiedzieć, nie poddawajcie się!:) Quote
anica Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: W sobotę będziemy zawozić Suzi do DS za Warszawę to zgodnie z rozmową z Malwą możemy dowieźć Igę do Agnieszki. Najprawdopodobniej będzie jechał w powrotną stronę jeden a być może nawet dwa psiaki do DS to transport podzielony byłby na 3 lub 4 psy. Ponieważ Ewu nie będzie od 1.12 "dostępna" to Iga te 2, 3 dni może przeczekać u mnie. Anecik, jak można Ciebie nie koffać 1 Quote
MALWA Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Witam wszystkich ! Potrzebujemy kasy ! Jesli Iga wyjechalaby ze schronu, to po zaplaceniu kosztow transportu mamy tylko na 2 tygodnie zycia w PDT. Psinka musi zyc dalej. Nie mozemy patrzec na to, ze jest mala i ladna. Nie wiemy kiedy znajdzie dom...... Quote
MALWA Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 22 godziny temu, jaguska napisał: Malwa pw. Dziękuję pięknie, ale nie skorzystamy z propozycji. Suczkę trzeba zawieźć, a później jechać odebrać i zawieźć do Warszawy. W sobotę anecik jedzie do Warszawy z inna sunia i trzeba to wykorzystać. Mała szybciej będzie w PDT. Quote
MALWA Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Czy ktoś może jeszcze coś dołożyć do utrzymania suczki ? Quote
Isiak Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Zaglądam i kibicuję, ale niestety nie dam rady pomóc. Zbyt wiele ostatnio wydaję na swoje zwierzaki i na lekarza ludzkiego, poza tym mam stałe umowy darowizn bezpośrednio z konta, musiałabym je wypowiedzieć... Może jakiś bazarek zrobię, jak będę miała fanty :( Quote
Agnieszka103 Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Zachęcam również. Pamiętajcie, że 5 zł stałej deklaracji to już dużo. Więcej osób z taką deklaracją i sunia będzie bezpieczna... Quote
MALWA Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 3 godziny temu, Isiak napisał: Zaglądam i kibicuję, ale niestety nie dam rady pomóc. Zbyt wiele ostatnio wydaję na swoje zwierzaki i na lekarza ludzkiego, poza tym mam stałe umowy darowizn bezpośrednio z konta, musiałabym je wypowiedzieć... Może jakiś bazarek zrobię, jak będę miała fanty :( Rozumiem i dziekuje za ewentualny bazarek. Quote
MALWA Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 1 godzinę temu, Agnieszka103 napisał: Zachęcam również. Pamiętajcie, że 5 zł stałej deklaracji to już dużo. Więcej osób z taką deklaracją i sunia będzie bezpieczna... Popieram i zapraszam do pomocy. Quote
MALWA Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam wciąż... Zagladaj do nas dalej.... Quote
MALWA Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Dnia 27.11.2017 o 07:22, renatka_s napisał: Wpłacę jednorazowo 20 zł Konto wysłane ! Quote
MALWA Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Porozsyłałam trochę zaproszeń............... Quote
MALWA Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Czy ktos moze nam jeszcze pomoc ? Nadal brakuje 90 zl deklaracji. Suczka moze wyjsc ze schronu, ale nie wyjdzie skoro nie ma na to kasy. .......... POMOCY !!! Quote
Recommended Posts