Tola Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 21 minut temu, Anula napisał: Jest transport załatwiony przez Bogusik na piątek.Szczegóły na wątku Majki i Elfika. Koszt na jednego psiaka to 200,00zł + nieznany koszt z Kalisza do Nowej Soli. Havanka zgodziła się zrobić bazarek transportowy, czeka tylko na podanie kosztu całego transportu i ilości km do przejechania, wysłałam już pv do Bogusik... Quote
b-b Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 8 godzin temu, elik napisał: Z przyjemnością informuję, że na koncie Teosia pojawiły się pierwsze wpłaty, a to: 250,00 zł - memory na opłacenie pierwszego miesiąca w hotelu - 21.11. 20,00 zł - renatka_s XI - 22.11. 20,00 zł - Bogusik XI - 22.11. 20,00 zł - Anula XI - 22.11. 10,00 zł - Rubik XI-XII - 22.11. Bardzo serdecznie dziękujemy Bardzo Kochani dziękujemy :) 7 godzin temu, Figunia napisał: Bede kibicowac Teosiowi, zreszta juz to czynie. Bogduniu, wielki szacun... Aniu witaj ! Jak tam lot? Bądź z nami :) 1 godzinę temu, sonia71 napisał: ZAPRASZAM NA BAZAREK NA TRANSPORT Bardzo dziękujemy :) 1 godzinę temu, Anula napisał: Jest transport załatwiony przez Bogusik na piątek.Szczegóły na wątku Majki i Elfika. Koszt na jednego psiaka to 200,00zł + nieznany koszt z Kalisza do Nowej Soli. Już biegnę zobaczyć :) 45 minut temu, Tola napisał: Havanka zgodziła się zrobić bazarek transportowy, czeka tylko na podanie kosztu całego transportu i ilości km do przejechania, wysłałam już pv do Bogusik... Havanko jesteś kochana! :) Quote
Bgra Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Jaka trasa czeka Tosia do hoteliku ? Często korzystam z gr transportowej na Fb,czasami uda się gratis i na szybko,czasami niestety ... Quote
b-b Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 7 minut temu, Bgra napisał: Jaka trasa czeka Tosia do hoteliku ? Często korzystam z gr transportowej na Fb,czasami uda się gratis i na szybko,czasami niestety ... 1 godzinę temu, Anula napisał: Jest transport załatwiony przez Bogusik na piątek.Szczegóły na wątku Majki i Elfika. Koszt na jednego psiaka to 200,00zł + nieznany koszt z Kalisza do Nowej Soli. Właśnie lecę poczytać . Quote
Bogusik Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Skopiowałam z wątku Majki i Elfika co udało mi sie załatwić z transportem i tu wstawiam... Bogduniu wszystko rozegrało sie jak wróciłam wieczorem z pracy i odczytałam wiadomość od jubu,że transport ewentualnie w następny piątek.Psiaki zarezerwowane,kierownik dopytuje kiedy odbiór więc taki termin to chyba był by nie do przyjęcia.Ruszyłam na fb po Grupach transportowych,spisałam oferowane transporty w dowolnym kierunku i zadzwoniłam akurat do p.Grzegorza.Przedstawiłam o co mi chodzi i przeszliśmy na priv. bo źle było słychać.Pisanie i wszelkie ustalenia to masa czasu i przy tym skakanie jeszcze na wątek aby też coś ustalić... Tak czy owak,transport jest dograny prze zemnie na ile mogłam.Jutro z samego rana p.Grzegorz skontaktuje się z TZ Toli w celu ustalenia odbioru psiaków w schronisku.Planuje być w schronisku w piątek ok.7,30 rano.Dzisiaj już nie dałam radę ale rano powiadomię Hanię i Piotrka i podam nr tel. do p.Grzegorza w celu ustalenia odbioru psiaków w Kaliszu. Pan Grzegorz,zrobił na mnie dobre wrażenie.Jest kierowcą karetki przewozowej w szpitalu na Wołowskiej.Pieniążki prosił wpłacić na podane mi konto ale dopiero,jak psiaki dotrą do Kalisza.Mam nadzieję,że wszystko się uda i psiaki szczęśliwie dojadą do hoteliku. Jeszcze ważna sprawa i o to muszę prosić Martę czy Asię o zakup obróż/szelek i smyczy i w to mają być ubrane psiaki.Będzie przepakowanie ich w Kaliszu do samochodu Piotrka,więc to bardzo istotne! 1 Quote
b-b Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 27 minut temu, Bogusik napisał: Skopiowałam z wątku Majki i Elfika co udało mi sie załatwić z transportem i tu wstawiam... Bogduniu wszystko rozegrało sie jak wróciłam wieczorem z pracy i odczytałam wiadomość od jubu,że transport ewentualnie w następny piątek.Psiaki zarezerwowane,kierownik dopytuje kiedy odbiór więc taki termin to chyba był by nie do przyjęcia.Ruszyłam na fb po Grupach transportowych,spisałam oferowane transporty w dowolnym kierunku i zadzwoniłam akurat do p.Grzegorza.Przedstawiłam o co mi chodzi i przeszliśmy na priv. bo źle było słychać.Pisanie i wszelkie ustalenia to masa czasu i przy tym skakanie jeszcze na wątek aby też coś ustalić... Tak czy owak,transport jest dograny prze zemnie na ile mogłam.Jutro z samego rana p.Grzegorz skontaktuje się z TZ Toli w celu ustalenia odbioru psiaków w schronisku.Planuje być w schronisku w piątek ok.7,30 rano.Dzisiaj już nie dałam radę ale rano powiadomię Hanię i Piotrka i podam nr tel. do p.Grzegorza w celu ustalenia odbioru psiaków w Kaliszu. Pan Grzegorz,zrobił na mnie dobre wrażenie.Jest kierowcą karetki przewozowej w szpitalu na Wołowskiej.Pieniążki prosił wpłacić na podane mi konto ale dopiero,jak psiaki dotrą do Kalisza.Mam nadzieję,że wszystko się uda i psiaki szczęśliwie dojadą do hoteliku. Jeszcze ważna sprawa i o to muszę prosić Martę czy Asię o zakup obróż/szelek i smyczy i w to mają być ubrane psiaki.Będzie przepakowanie ich w Kaliszu do samochodu Piotrka,więc to bardzo istotne! Będę niecierpliwie czekać na piątek! Quote
Anula Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 6 godzin temu, b-b napisał: Będę niecierpliwie czekać na piątek! Ja założę za transport.Zrobię przelew dla P.Grzegorza - 600,00zł. Natomiast z szafirkiem będzie osobne rozliczenie. 1 Quote
Tola Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 TZ umówiony z p. Grzegorzem jutro około 7.00 - 7.30 w Zamościu i razem podjadą do schroniska. Jutro cała trójka zaczyna nowe życie:) Potrzebne kciuki za szczęśliwą podróż:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: TZ umówiony z p. Grzegorzem jutro około 7.00 - 7.30 w Zamościu i razem podjadą do schroniska. Jutro cała trójka zaczyna nowe życie:) Potrzebne kciuki za szczęśliwą podróż:) Wielki dzień dla maluchów, kciuki zaciśnięte!! 1 Quote
Rubik Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 33 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Wielki dzień dla maluchów, kciuki zaciśnięte!! moje również! 1 Quote
Bogusik Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 52 minuty temu, Tola napisał: TZ umówiony z p. Grzegorzem jutro około 7.00 - 7.30 w Zamościu i razem podjadą do schroniska. Jutro cała trójka zaczyna nowe życie:) Potrzebne kciuki za szczęśliwą podróż:) 51 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Wielki dzień dla maluchów, kciuki zaciśnięte!! Dziewczynki kochane,czy dacie radę zakupić dla całej trójki obroże,szelki i smycze? Quote
Alaskan malamutte Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 1 minutę temu, Bogusik napisał: Dziewczynki kochane,czy dacie radę zakupić dla całej trójki obroże,szelki i smycze? Przed chwilką rozmawiałam z Tolą. Jej TZ już "działa" , ustalałyśmy mniej więcej jaka wielkość, bo on nie widział psiaków.. Quote
Bogusik Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 19 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Przed chwilką rozmawiałam z Tolą. Jej TZ już "działa" , ustalałyśmy mniej więcej jaka wielkość, bo on nie widział psiaków.. Super! Bardzo dziękujemy :) Quote
anica Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 I ja również mocno zaciskam a piątek już jutro, Anulka ,Bogusik jesteście ,po prostu...Nieocenione! oczywiście, cieszy bardzo, żeTeoś zgromadził wokół siebie ,tyle dobrych serc... ąż się wzruszyłam i nie wiem co napisać...budujące! 2 Quote
Anula Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: TZ umówiony z p. Grzegorzem jutro około 7.00 - 7.30 w Zamościu i razem podjadą do schroniska. Jutro cała trójka zaczyna nowe życie:) Potrzebne kciuki za szczęśliwą podróż:) Tak sobie myślę głośno.Może uda się Elfika umieścić w małym kontenerku P.Grzesia i dać go do przodu samochodu a Majka i Teoś by jechały osobno w kontenerkach z tyłu.Zawsze to by było wygodniej dla psiaków gdyby były umieszczone osobno.To jednak jest sporo godzin jazdy,szczególnie do Kalisza.Szafirek zapewne przyjedzie z 3 kontenerkami i umieści psiaki osobno. Tola pomyśl,widziałaś psiaki,wiesz jakiej są wielkości mniej więcej..Jak Jarek będzie w schronie to niech tak ulokuje psiaki aby jak najwygodniej im było.Odpowiedni kontenerek do wielkości psa. Quote
Alaskan malamutte Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 8 minut temu, Anula napisał: Tak sobie myślę głośno.Może uda się Elfika umieścić w małym kontenerku P.Grzesia i dać go do przodu samochodu a Majka i Teoś by jechały osobno w kontenerkach z tyłu.Zawsze to by było wygodniej dla psiaków gdyby były umieszczone osobno.To jednak jest sporo godzin jazdy,szczególnie do Kalisza.Szafirek zapewne przyjedzie z 3 kontenerkami i umieści psiaki osobno. Tola pomyśl,widziałaś psiaki,wiesz jakiej są wielkości mniej więcej..Jak Jarek będzie w schronie to niech tak ulokuje psiaki aby jak najwygodniej im było.Odpowiedni kontenerek do wielkości psa. Anulko, dokładnie o tym samym rozmawiałam z Tolą.Taki jest plan, a jutro okaże się wszystko na miejscu, w schronisku. No i też ważne jest, czy Pan Grzegorz zgodzi się umieścić kontenerek z Alfikiem na przednim siedzeniu.... Quote
Anula Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, dokładnie o tym samym rozmawiałam z Tolą.Taki jest plan, a jutro okaże się wszystko na miejscu, w schronisku. No i też ważne jest, czy Pan Grzegorz zgodzi się umieścić kontenerek z Alfikiem na przednim siedzeniu.... Asiu,bardzo dziękuję,że popierasz moją myśl bo to tylko jest w trosce o psiaki. Ja myślałam o przodzie samochodu u dołu.A może uda się wszystkie kontenerki umieścić z tyłu.Do szafirka bez problemu wchodzą 3 w tyle.W każdym razie dobrze by było aby P.Grzesiu wziął ten mały też kontenerek. Quote
Bgra Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Zaciskam z całych sił :) nowe życie już o krok :) 1 Quote
Bogusik Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, dokładnie o tym samym rozmawiałam z Tolą.Taki jest plan, a jutro okaże się wszystko na miejscu, w schronisku. No i też ważne jest, czy Pan Grzegorz zgodzi się umieścić kontenerek z Alfikiem na przednim siedzeniu.... 1 minutę temu, Anula napisał: Asiu,bardzo dziękuję,że popierasz moją myśl bo to tylko jest w trosce o psiaki. Ja myślałam o przodzie samochodu u dołu.A może uda się wszystkie kontenerki umieścić z tyłu.Do szafirka bez problemu wchodzą 3 w tyle.W każdym razie dobrze by było aby P.Grzesiu wziął ten mały też kontenerek. To już wszystko trzeba ustalić z p.Grzegorzem i myślę,że najlepiej jak zrobi to TZ Toli.To bardzo fajny i jak zdążyłam ocenić,elastyczny człowiek na wszelkie sugestie. Do Havanki napisałam już i podałam trasę,ilość kilometrów oraz koszt Nowa Sól-Kalisz-Nowa Sól to ok. 200km, koszt 240zł Quote
Alaskan malamutte Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 3 minuty temu, Bogusik napisał: To już wszystko trzeba ustalić z p.Grzegorzem i myślę,że najlepiej jak zrobi to TZ Toli.To bardzo fajny i jak zdążyłam ocenić,elastyczny człowiek na wszelkie sugestie. Dokładnie Bogusiu. Jak już Pan Grzegorz będzie na miejscu, to TZ Toli o wszystko zadba, tak aby psiaki jechały przede wszystkim bezpiecznie i wygodnie. Quote
Anula Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 6 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Dokładnie Bogusiu. Jak już Pan Grzegorz będzie na miejscu, to TZ Toli o wszystko zadba, tak aby psiaki jechały przede wszystkim bezpiecznie i wygodnie. Dobrze by było wysłac do P.Grzesia sms aby zabrał swój mały kontenerek.Nie wiem kiedy wyjedzie ale chyba w nocy aby być na 7 rano w Zamościu. Quote
Bogusik Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 26 minut temu, Anula napisał: Dobrze by było wysłac do P.Grzesia sms aby zabrał swój mały kontenerek.Nie wiem kiedy wyjedzie ale chyba w nocy aby być na 7 rano w Zamościu. Będę na pewno jeszcze wieczorem w kontakcie z p. Grzegorzem więc powiem. Jutro Piotrek jest umówiony z p.Grzegorzem w Kaliszu na ok. godz. 15 Także ostatnie ogniwo dograne! :) Quote
Bogusik Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 36 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Dokładnie Bogusiu. Jak już Pan Grzegorz będzie na miejscu, to TZ Toli o wszystko zadba, tak aby psiaki jechały przede wszystkim bezpiecznie i wygodnie. Tak, to najważniejsze aby psiaki i kierowca dojechali bezpiecznie do celu Quote
MALWA Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Dnia 20.11.2017 o 22:55, b-b napisał: Zdjęcia ze schroniska A oto moja Tosia (czarny pies obok to mój Grafi), podobne prawda ? Quote
Figunia Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Bogduniu kochana, dziekuje za mile slowa. Jestem z Wami i kciukuje z calych sil. Choc wolalabym pomagac bardziej namacalnie...:( Quote
Recommended Posts