Jump to content
Dogomania

By zdążyć przed zimą- ratujmy Radysiaki- Buźka, Granulka, Lotka, Żelek, Rosa, Tosia, Lalka wszystkie w SWOICH DOMACH

Recommended Posts

Posted
11 minut temu, Poker napisał:

Są jakieś wiadomości o Lunie?

tak, dzwoniłam do Pana, jest wszystko ok, tzn. Pani mówi, że Luna zakochana w Panu, Pan chyba w suni też bo ciągle powtarzał, że jest piękna i grzeczna:) śpi na ziemi pod drzwiami balkonowymi, do salonu nie wchodzi jeszcze, głownie lezy i obserwuje, lubi spoacerować, Pana nie spuszcza z oka:)

aha- i ma karme jakąś 3 kg za 120 zł!! ale na pewno jest jeszcze w stresie bo Pan mówił, że je mało (u nas wciągała wszystko z prędkocią światła), ale wiadome- czasu potrzeba...

Posted

Devonek/Waldek  jeden z moich podopiecznych od grudnia jest w DS i to na zawsze :) dlatego chciałam podzielić pieniądze , które zostały na jego koncie i podarować 100,- psiakom z tego wątku . Poproszę o nr. konta na które mam przelać pieniądze i potwierdzenie na wątku Devonka jak dotrą. 

Posted
Dnia 7.01.2018 o 16:06, mdk8 napisał:

Devonek/Waldek  jeden z moich podopiecznych od grudnia jest w DS i to na zawsze :) dlatego chciałam podzielić pieniądze , które zostały na jego koncie i podarować 100,- psiakom z tego wątku . Poproszę o nr. konta na które mam przelać pieniądze i potwierdzenie na wątku Devonka jak dotrą. 

100 zł juz na koncie psiątków. Dziękuje:)

Posted

Zelek wlasnie pojechal na kastracje- trzymajmy kciuki

Codziennie odbieram maile w jego sprawie typu: "czy adopcja aktualna"? "Dowozicie pieska"? "Czy mozna go poznac"?

Eh i codziennie odpisuje. Fajna Pani z Krakowa chyba sie nie odezwala do Kasi-szkoda- to bylby dobry dom dla niego

Szukamy dalej

Posted

Przed chwila dzwonila w sprawie Zelka kolejna Pani z Giszowca. Kobietka asertywna:) ale poki co chce zadzwonic do Kasi podjechac na zapoznanie itd moglby to byc dobry dom- zobaczymy

Posted
10 minut temu, kiyoshi napisał:

Przed chwila dzwonila w sprawie Zelka kolejna Pani z Giszowca. Kobietka asertywna:) ale poki co chce zadzwonic do Kasi podjechac na zapoznanie itd moglby to byc dobry dom- zobaczymy

a czy ta Pani jest z tej samej wioski co ta "namolna"?

Posted
Przed chwilą, uxmal napisał:

a czy ta Pani jest z tej samej wioski co ta "namolna"?

Nie nie- Giszowiec to dzielnica Katowic

Ta Pani namolna na razie odpuscila, ale z Sara ustalilysmy ze i o Nutke "walczyla" kiedys. Biedna Pani

Posted

ŻELEK już po kastracji i przy okazji dostał chip- koszt za wszystko- 280 zł. Numer chip za pamięci: 616093900486758,

Kasiu zaraz zwracam kaske. Paragon mam na komórce. Żeluś- wracaj do formy już w świecie bezjajecznych;)

A na plus na koncie psiatków 157.05 z bazarku mojego i Sara2011 na fb! :) sprzedałam troszkę fantów, które nie zeszły na dogo m.in od Aska7 i kamos...dochód podzieliłyśmy z sara na pół: na moje i jej radysiaki.  Tu link do bazarku.

https://web.facebook.com/events/429122577502947/

• Upvote 1
Posted

U Żelka wszystko dobrze. Troszkę jest oburzony z powodu kołnierza ale za bardzo interesowały go utracone klejnoty.

U Rosy też wszystko dobrze, antybiotyk kończymy . I tak rośnie i rozrabia sobie wielka psica:-)

IMG_0064.JPG

IMG_0066.JPG

IMG_0091.JPG

IMG_0095.JPG

IMG_0097.JPG

IMG_0120.JPG

IMG_0151.JPG

IMG_0196.JPG

IMG_0219.JPG

• Upvote 1
Posted

Dziewczyny czy mamy kogos w Krakowie??? Potrzebuje wizytatora dla Zelka w dzielnicy Pradnik Bialy

Panstwo dzwonili dzisiaj mieszkaja w bloku razem jeszcze pracuja, maja dorosle dzieci ale cala rodzina bardzo psiolubna Panstwo mieli w swoim zyciu juz kilka psow 

Po rozmowie bardzo dobre wrazenie

Czy ktos pomoze z wizyta???

Posted
40 minut temu, kiyoshi napisał:

Dziewczyny czy mamy kogos w Krakowie??? Potrzebuje wizytatora dla Zelka w dzielnicy Pradnik Bialy

Panstwo dzwonili dzisiaj mieszkaja w bloku razem jeszcze pracuja, maja dorosle dzieci ale cala rodzina bardzo psiolubna Panstwo mieli w swoim zyciu juz kilka psow 

Po rozmowie bardzo dobre wrazenie

Czy ktos pomoze z wizyta???

elik jest z Krakowa, ale nie wiem z jakiej dzielnicy

Posted

Ja nie z Krakowa, pzoostaje mi trzymać kciuki.

Tak, elik jest z Krakowa. Moja znajoma, Gosia - która wiozła Fantusię i pomaga finansowo przy Roxi staruszce z guzami też mieszka w Krakowie :)

Posted

Wstepnie mam wizytatorke dla Zelka z grupy facebookowej i wizyta bedzie najprawdopodobniej w srode

Ciekawe co u Rosy? Kasiu w srode zadzwonie - moze sa jacys chetni na sunie?

Posted
42 minuty temu, kiyoshi napisał:

Wstepnie mam wizytatorke dla Zelka z grupy facebookowej i wizyta bedzie najprawdopodobniej w srode

Ciekawe co u Rosy? Kasiu w srode zadzwonie - moze sa jacys chetni na sunie?

Trzymam kciuki za wizytę:-)

A u Rosy wszystko dobrze, antybiotyk skończony. Panna rośnie jak na drożdżach i mimo ogromnego apetytu nadal chudzina.Niestety nikt nie dzwoni o Roskę :-( gdzie ludzie mają oczy ???

Posted
10 minut temu, kasiainat napisał:

Trzymam kciuki za wizytę:-)

A u Rosy wszystko dobrze, antybiotyk skończony. Panna rośnie jak na drożdżach i mimo ogromnego apetytu nadal chudzina.Niestety nikt nie dzwoni o Roskę :-( gdzie ludzie mają oczy ???

Kasiu to wszystko przez to ze nie zdazylam jej dorobic ogloszen :(