Bgra Posted December 13, 2020 Author Posted December 13, 2020 27 minut temu, Bgra napisał: Anulko paczki Aldona odeśle, podaj tylko adres, chyba, że nie odbierze i dostaniesz zwrot za zamówienie, trzeba rozmawiać z Bitibą, nie mam doświadczenia. Jezeli nie to może nie odebrać i zmieniłabyś adres wysyłek, w obu przypadkach pokryję koszty tych paczek Koszty przesyłek tych paczek zapłacę, bo nie wyraziłam się jasno, przepraszam. Wszystkie ciepłe słowa przekazane opiekunce Czesia, dziękuję. Quote
Anula Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 10 godzin temu, Bgra napisał: Koszty przesyłek tych paczek zapłacę, bo nie wyraziłam się jasno, przepraszam. Wszystkie ciepłe słowa przekazane opiekunce Czesia, dziękuję. Ja nie mam gdzie tych paczek odesłać dalej i już nie chcę mieć nic wspólnego z bitiba bo ponad dwa tygodnie z nimi walczyłam a więc nie będę z bitibą walczyć o zwrot bo tam nie ma z kim rozmawiać.Dzisiaj mają dotrzeć 3 paczki. Uważam,że za opiekę p.Aldony nad Czesiem niech karma zostanie dla jej piesków bo ma ich sporo. Jeżeli chodzi o pieniądze pozostałe po Czesiu jest to kwota 1047,19zł to czekam na propozycje rozdysponowania. Edit:Jeszcze pomyślałam w tej chwili,że gdyby p.Aldona jednak nie chciała przyjąć karmy dla swoich psiaków to może odesłać je do Hoteliku u Szafirki bo tam jest nasz Baffi i inne psiaki ale to muszę uzgodnić najpierw z Szafirką. Quote
Onaa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Żegnaj dzielny zawsze radosny Czesterku :(. Quote
Bgra Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 2 godziny temu, Anula napisał: Ja nie mam gdzie tych paczek odesłać dalej i już nie chcę mieć nic wspólnego z bitiba bo ponad dwa tygodnie z nimi walczyłam a więc nie będę z bitibą walczyć o zwrot bo tam nie ma z kim rozmawiać.Dzisiaj mają dotrzeć 3 paczki. Uważam,że za opiekę p.Aldony nad Czesiem niech karma zostanie dla jej piesków bo ma ich sporo. Jeżeli chodzi o pieniądze pozostałe po Czesiu jest to kwota 1047,19zł to czekam na propozycje rozdysponowania. Edit:Jeszcze pomyślałam w tej chwili,że gdyby p.Aldona jednak nie chciała przyjąć karmy dla swoich psiaków to może odesłać je do Hoteliku u Szafirki bo tam jest nasz Baffi i inne psiaki ale to muszę uzgodnić najpierw z Szafirką. Anulko do 14 dni zwrot paczki jest bezpłatny, pytanie czy da się od razu przekierować na adres Szafirki,czy można ich nie odebrać i dostaniesz zwrot pieniędzy, dzwonię od rana do Bitiby z tym pytaniem, niestety dalej problem z połączeniem. Quote
b-b Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 3 godziny temu, Anula napisał: Jeżeli chodzi o pieniądze pozostałe po Czesiu jest to kwota 1047,19zł to czekam na propozycje rozdysponowania. Robiłam w sobotę przelewy i poszła stała na chłopaka. Jak nie podzielicie tych pieniędzy tak będzie dobrze. A może połowę przekazać p.Aldonie na jej psiaki? Na przyjaciół Czesterka ? Jest tyle psiaków w potrzebie... Quote
tomcug Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 43 minuty temu, b-b napisał: Robiłam w sobotę przelewy i poszła stała na chłopaka. Jak nie podzielicie tych pieniędzy tak będzie dobrze. A może połowę przekazać p.Aldonie na jej psiaki? Na przyjaciół Czesterka ? Jest tyle psiaków w potrzebie... Ja jestem za... 1 Quote
Anula Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 50 minut temu, b-b napisał: Robiłam w sobotę przelewy i poszła stała na chłopaka. Jak nie podzielicie tych pieniędzy tak będzie dobrze. A może połowę przekazać p.Aldonie na jej psiaki? Na przyjaciół Czesterka ? Jest tyle psiaków w potrzebie... 7 minut temu, tomcug napisał: Ja jestem za... Dostałam informację od Bożenki,że załatwia zwrot paczek i bitiba przeleje pieniążki na moje konto.Jak przyjdzie przelew to dam znać i wtedy całość kwoty będzie do rozdysponowania na potrzeby innych psiaków. Quote
Anula Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Nadeszła stała deklaracja od b-b za XII-dopisałam. Quote
togaa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Bardzo, bardzo smutna wiadomość. Przerażające że odszedł tak nagle. Kochane psiątko. :-( Quote
Anula Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 58 minut temu, togaa napisał: Bardzo, bardzo smutna wiadomość. Przerażające że odszedł tak nagle. Kochane psiątko. :-( Basiu to był cudny piesek,nie mogę przejść jakoś obojętnie obok tego wydarzenia. Quote
ewu Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Boże jak przykro. Biegaj malutki w psim niebie. Quote
Bgra Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 Gdyby i do Was dotarła z fb informacja o mojej śmierci to ją dementuję. Ktoś ukradł moje konto, zostało to zgłoszone do fb. Quote
Anula Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 2 minuty temu, Bgra napisał: Gdyby i do Was dotarła z fb informacja o mojej śmierci to ją dementuję. Ktoś ukradł moje konto, zostało to zgłoszone do fb. Bożenko a co to za historia? Quote
ona03 Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 3 godziny temu, Bgra napisał: Gdyby i do Was dotarła z fb informacja o mojej śmierci to ją dementuję. Ktoś ukradł moje konto, zostało to zgłoszone do fb. Ufffffffffffff, żyj sto lat, takie żarty powinny być karane. Quote
elik Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Przed chwilą, ona03 napisał: Ufffffffffffff, żyj sto lat, takie żarty powinny być karane. I to surowo, bo trudno takie ekscesy żartem nazywać. Quote
Bgra Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 Za życia kondolencje ludzie składają, to nic miłego. Wczoraj zachrypłam od rozmów, rodzina, przyjaciele, znajomi dzwonili do późnej nocy. Oneczko paczka dla Lolusia spakowana, załatwiamy kuriera, jak kurier odbierze podam na priv nr przesyłki. Quote
ona03 Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 23 minuty temu, Bgra napisał: Za życia kondolencje ludzie składają, to nic miłego. Wczoraj zachrypłam od rozmów, rodzina, przyjaciele, znajomi dzwonili do późnej nocy. Oneczko paczka dla Lolusia spakowana, załatwiamy kuriera, jak kurier odbierze podam na priv nr przesyłki. Szczerze współczuję sytuacji, oby tylko udało się namierzyć tego / nawet nie wiadomo jak go nazwać....../ Loluś pięknie dziękuje za dary, szkoda tylko, że nie służyły dalej Czesiulkowi, tak trudno się pogodzić z jego odejściem. Oj Czesiulku ... 1 Quote
Bgra Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 2 godziny temu, ona03 napisał: Szczerze współczuję sytuacji, oby tylko udało się namierzyć tego / nawet nie wiadomo jak go nazwać....../ Loluś pięknie dziękuje za dary, szkoda tylko, że nie służyły dalej Czesiulkowi, tak trudno się pogodzić z jego odejściem. Oj Czesiulku ... Buziaki dla Lolusia,niech siusia na zdrowie :) Wstawię tutaj bo w wiadomości nie potrafię. Quote
uxmal Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Dnia 14.12.2020 o 08:37, Anula napisał: Ja nie mam gdzie tych paczek odesłać dalej i już nie chcę mieć nic wspólnego z bitiba bo ponad dwa tygodnie z nimi walczyłam a więc nie będę z bitibą walczyć o zwrot bo tam nie ma z kim rozmawiać.Dzisiaj mają dotrzeć 3 paczki. Uważam,że za opiekę p.Aldony nad Czesiem niech karma zostanie dla jej piesków bo ma ich sporo. Jeżeli chodzi o pieniądze pozostałe po Czesiu jest to kwota 1047,19zł to czekam na propozycje rozdysponowania. Edit:Jeszcze pomyślałam w tej chwili,że gdyby p.Aldona jednak nie chciała przyjąć karmy dla swoich psiaków to może odesłać je do Hoteliku u Szafirki bo tam jest nasz Baffi i inne psiaki ale to muszę uzgodnić najpierw z Szafirką. Moli ma niepełnosprawną Pikusię. Też nie trzyma kupek, jeździ na wózku. Pikusia nie ma deklaracji. Proponuje część pieniędzy przeznaczyć na Pikusię 2 Quote
Anula Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 12 godzin temu, uxmal napisał: Moli ma niepełnosprawną Pikusię. Też nie trzyma kupek, jeździ na wózku. Pikusia nie ma deklaracji. Proponuje część pieniędzy przeznaczyć na Pikusię Bardzo dziękuję za propozycję. Będzie uwzględniona.Czekam jeszcze na zwrot z bitiby kwoty 1538,44zł i wtedy całość będziemy wspólnie dzielić na potrzebujące psiaki. Ja też zgłaszam staruszka,ślepaczka Milo-trzeba pomóc w diagnostyce i utrzymaniu w DT. https://www.dogomania.com/forum/topic/352875-ślepy-stary-ale-czy-bez-szansmilo-tak-bardzo-chciałby-zaznać-choć-odrobiny-psiego-szczęscia/ To mamy w tej chwili dwie propozycje. 1 Quote
Anula Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Takie powiadomienie dostałam z bitiby.Nie wiem czy tych pieniędzy nie wsadzili na moje jakieś konto w bitiba i z tych pieniędzy mogą finansować moje przyszłe zakupy.Ja napisałam do nich mail aby całość kwoty przelali na moje konto podane ale nie dostałam odpowiedzi. Potwierdzenie zwrotu Twoje zamówienie w bitiba 186264921 Potwierdzamy przyjęcie zwrotu do zamówienia numer 186264921. Odpowiednia kwota za zwrócony artykuł została zapisana na Pani/Pana koncie klienta. Prosimy zauważyć, iż jest to wartość zwracanego artykułu pomniejszona o wykorzystane w zamówieniu kupony rabatowe i zniżki. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół bitiba Quote
Nesiowata Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 3 minuty temu, Anula napisał: Nie wiem czy tych pieniędzy nie wsadzili na moje jakieś konto w bitiba i z tych pieniędzy mogą finansować moje przyszłe zakupy. Niestety - pieniądze zostały u nich do wykorzystania w przyszłości, na zakupy. Quote
Bgra Posted December 22, 2020 Author Posted December 22, 2020 1 godzinę temu, Anula napisał: Takie powiadomienie dostałam z bitiby.Nie wiem czy tych pieniędzy nie wsadzili na moje jakieś konto w bitiba i z tych pieniędzy mogą finansować moje przyszłe zakupy.Ja napisałam do nich mail aby całość kwoty przelali na moje konto podane ale nie dostałam odpowiedzi. Potwierdzenie zwrotu Twoje zamówienie w bitiba 186264921 Potwierdzamy przyjęcie zwrotu do zamówienia numer 186264921. Odpowiednia kwota za zwrócony artykuł została zapisana na Pani/Pana koncie klienta. Prosimy zauważyć, iż jest to wartość zwracanego artykułu pomniejszona o wykorzystane w zamówieniu kupony rabatowe i zniżki. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół bitiba Aniu napisz teraz @ do Bitiby, bo już wszystkie paczki wróciły i poproś o zwrot na swoje konto, dla pewności podaj jeszcze w @ ten numer konta i zwrócą. Quote
Recommended Posts