Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
23 minuty temu, Anula napisał:

Dziś przelałam pieniążki za pobyt Czesterka za 01.01.18.

Bożenko,jak planujesz zabranie Czesterka na terapię.Czy jest to nadal aktualne?

Najlepszego w Nowym Roku :)

W planach 14 stycznia i potem już do nowego domku,jak nic nie stanie na przeszkodzie.

Akupunktura do ogarnięcia spokojnie,rehabilitacja pod górkę :( Nela ma powikłane to złamanie ręki,palce dalej niesprawne :( i i tak do końca dowiem się jak Czester będzie już u mnie.

Posted
1 minutę temu, Bgra napisał:

Najlepszego w Nowym Roku :)

W planach 14 stycznia i potem już do nowego domku,jak nic nie stanie na przeszkodzie.

Akupunktura do ogarnięcia spokojnie,rehabilitacja pod górkę :( Nela ma powikłane to złamanie ręk,palce dalej niesprawne :( i i tak do końca dowiem się jak Czester będzie już u mnie.

Bożenko a jak będzie wyglądało rozliczenie finansowe,czy mam Tobie przelewać pieniążki za pobyt u Ciebie? Teraz zrobiłam przelew za pobyt za cały miesiąc Czesterka u anecik.Napisz mi proszę jak to ma wyglądać.

Posted
2 minuty temu, Anula napisał:

Bożenko a jak będzie wyglądało rozliczenie finansowe,czy mam Tobie przelewać pieniążki za pobyt u Ciebie? Teraz zrobiłam przelew za pobyt za cały miesiąc Czesterka u anecik.Napisz mi proszę jak to ma wyglądać.

Słońce ja  chcę tylko animondę i sucha ewentualnie.Moje jedzą Sompsona  więc jak może to i dla niego wystarczy. U mnie smaczki to tylko suszone mięso,sama suszę filet z indyka.

Resztę czyli weta,leki,środki pielęgnacyjne to już jak dotąd skarpeta.

Jak pójdzie do domku,to dogo 100 zł na jedzenie ,Skarpeta resztę .

Posted
15 minut temu, Bgra napisał:

Słońce ja  chcę tylko animondę i sucha ewentualnie.Moje jedzą Sompsona  więc jak może to i dla niego wystarczy. U mnie smaczki to tylko suszone mięso,sama suszę filet z indyka.

Resztę czyli weta,leki,środki pielęgnacyjne to już jak dotąd skarpeta.

Jak pójdzie do domku,to dogo 100 zł na jedzenie ,Skarpeta resztę .

To w takim razie zakup Animondę i suchą a ja zwrócę koszt Tobie.Jeżeli będą inne wydatki związane z pobytem u Ciebie to też będziemy się rozliczały.

Posted
8 minut temu, Anula napisał:

To w takim razie zakup Animondę i suchą a ja zwrócę koszt Tobie.Jeżeli będą inne wydatki związane z pobytem u Ciebie to też będziemy się rozliczały.

Obgadam rozdaj karmy i ilości z Anettką,przez te dwa tygodnie znowu aż  tak dużo nie zje ,z półtora kg karmy suchej,puszek nie mam pojęcia,bo moje na diecie,Hana alergiczka a Zyta,bo tak mi wygodniej.

Może Anettka po prostu da mi karmę,którą pewnie już kupiła ? zadzwonię do niej :)

Posted

Ja już rozmawiałam na temat pobytu Czesterka u Bgry. Do rzeczywistego pobytu Czesia u mnie doliczę dodatkowe koszty i resztę zwrócę :) Tak będzie chyba najprościej.

• Upvote 1
Posted
10 godzin temu, anecik napisał:

Ja już rozmawiałam na temat pobytu Czesterka u Bgry. Do rzeczywistego pobytu Czesia u mnie doliczę dodatkowe koszty i resztę zwrócę :) Tak będzie chyba najprościej.

Sądzę,że tak.Musimy jakoś to uporządkować.

Posted
4 godziny temu, tomcug napisał:

Niewiele piszę ale cały czas czytam i podczytuję. Trzymam kciuki :)

Ja też, ja też....

Posted

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Dawno mnie nie było a tu zmiany się szykują, super, moja stała idzie razem z Czesterkiem do nowego domu.

Za JUlcię trzymam kciuki.

Posted
12 minut temu, jaguska napisał:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Dawno mnie nie było a tu zmiany się szykują, super, moja stała idzie razem z Czesterkiem do nowego domu.

Za JUlcię trzymam kciuki.

No ...jesteś :)

Dzięki za kciuki dla Julci.

Posted

Przepraszam że u Czesia  ale tylko się pochwalę domkiem dla Julci :)

26169059_1561944920565250_1823988675527642819_n.thumb.jpg.3ca95d8accb4afcfb83f4df7695d1958.jpg

26167988_1561944917231917_1462982723664211702_n.thumb.jpg.92efe826e4e366d570bfc8d31de8d814.jpg

Pani rozliczyła wszystkie wydatki (transport, szczepienia, odrobaczenia, brakującą kwotę do sterylki) i poszukała jeszcze wśród znajomych kocy dla moich psiaków za co jej serdecznie dziękuję.

• Upvote 4
Posted
8 minut temu, ona03 napisał:

Expresowy domek, powodzenia Julciu :)

A Pani super, że zadbała o finanse  :)

Dzięki Iwonko.

Pozwoliłam sobie jej to zasugerować :)

Posted
1 godzinę temu, anecik napisał:

Dzięki Iwonko.

Pozwoliłam sobie jej to zasugerować :)

I bardzo dobrze, trzeba ludziom uświadamiać potrzeby psów.

Posted
3 godziny temu, Anula napisał:

Ja też się ogromnie cieszę - Julcia ma domek.Mam nadzieję,że za jakiś czas zobaczymy Julki zdjęcia,pięknej,wyczesanej i zadbanej.

Na razie mam zdjęcia z kąpieli.  Była bardzo grzeczna. 

• Upvote 1