Bgra Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 23 minuty temu, Anula napisał: Dziś przelałam pieniążki za pobyt Czesterka za 01.01.18. Bożenko,jak planujesz zabranie Czesterka na terapię.Czy jest to nadal aktualne? Najlepszego w Nowym Roku :) W planach 14 stycznia i potem już do nowego domku,jak nic nie stanie na przeszkodzie. Akupunktura do ogarnięcia spokojnie,rehabilitacja pod górkę :( Nela ma powikłane to złamanie ręki,palce dalej niesprawne :( i i tak do końca dowiem się jak Czester będzie już u mnie. Quote
Anula Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 1 minutę temu, Bgra napisał: Najlepszego w Nowym Roku :) W planach 14 stycznia i potem już do nowego domku,jak nic nie stanie na przeszkodzie. Akupunktura do ogarnięcia spokojnie,rehabilitacja pod górkę :( Nela ma powikłane to złamanie ręk,palce dalej niesprawne :( i i tak do końca dowiem się jak Czester będzie już u mnie. Bożenko a jak będzie wyglądało rozliczenie finansowe,czy mam Tobie przelewać pieniążki za pobyt u Ciebie? Teraz zrobiłam przelew za pobyt za cały miesiąc Czesterka u anecik.Napisz mi proszę jak to ma wyglądać. Quote
Bgra Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 2 minuty temu, Anula napisał: Bożenko a jak będzie wyglądało rozliczenie finansowe,czy mam Tobie przelewać pieniążki za pobyt u Ciebie? Teraz zrobiłam przelew za pobyt za cały miesiąc Czesterka u anecik.Napisz mi proszę jak to ma wyglądać. Słońce ja chcę tylko animondę i sucha ewentualnie.Moje jedzą Sompsona więc jak może to i dla niego wystarczy. U mnie smaczki to tylko suszone mięso,sama suszę filet z indyka. Resztę czyli weta,leki,środki pielęgnacyjne to już jak dotąd skarpeta. Jak pójdzie do domku,to dogo 100 zł na jedzenie ,Skarpeta resztę . Quote
Anula Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 15 minut temu, Bgra napisał: Słońce ja chcę tylko animondę i sucha ewentualnie.Moje jedzą Sompsona więc jak może to i dla niego wystarczy. U mnie smaczki to tylko suszone mięso,sama suszę filet z indyka. Resztę czyli weta,leki,środki pielęgnacyjne to już jak dotąd skarpeta. Jak pójdzie do domku,to dogo 100 zł na jedzenie ,Skarpeta resztę . To w takim razie zakup Animondę i suchą a ja zwrócę koszt Tobie.Jeżeli będą inne wydatki związane z pobytem u Ciebie to też będziemy się rozliczały. Quote
Bgra Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 8 minut temu, Anula napisał: To w takim razie zakup Animondę i suchą a ja zwrócę koszt Tobie.Jeżeli będą inne wydatki związane z pobytem u Ciebie to też będziemy się rozliczały. Obgadam rozdaj karmy i ilości z Anettką,przez te dwa tygodnie znowu aż tak dużo nie zje ,z półtora kg karmy suchej,puszek nie mam pojęcia,bo moje na diecie,Hana alergiczka a Zyta,bo tak mi wygodniej. Może Anettka po prostu da mi karmę,którą pewnie już kupiła ? zadzwonię do niej :) Quote
Anecik Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Ja już rozmawiałam na temat pobytu Czesterka u Bgry. Do rzeczywistego pobytu Czesia u mnie doliczę dodatkowe koszty i resztę zwrócę :) Tak będzie chyba najprościej. 1 Quote
Anula Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 10 godzin temu, anecik napisał: Ja już rozmawiałam na temat pobytu Czesterka u Bgry. Do rzeczywistego pobytu Czesia u mnie doliczę dodatkowe koszty i resztę zwrócę :) Tak będzie chyba najprościej. Sądzę,że tak.Musimy jakoś to uporządkować. Quote
Anecik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 23 minuty temu, Anula napisał: Sądzę,że tak.Musimy jakoś to uporządkować. Damy radę Anulko :) 1 Quote
Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Ojej, ale się dzieje! Trzymam kciuki za Julcie (daj znać czy została z Rodziną, jak już na zawieziecie) oraz za przeprowadzkę Czesia - to już niedługo ;) Quote
tomcug Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Niewiele piszę ale cały czas czytam i podczytuję. Trzymam kciuki :) Quote
togaa Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 4 godziny temu, tomcug napisał: Niewiele piszę ale cały czas czytam i podczytuję. Trzymam kciuki :) Ja też, ja też.... Quote
jaguska Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Dawno mnie nie było a tu zmiany się szykują, super, moja stała idzie razem z Czesterkiem do nowego domu. Za JUlcię trzymam kciuki. Quote
Anecik Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 12 minut temu, jaguska napisał: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Dawno mnie nie było a tu zmiany się szykują, super, moja stała idzie razem z Czesterkiem do nowego domu. Za JUlcię trzymam kciuki. No ...jesteś :) Dzięki za kciuki dla Julci. Quote
Anula Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Nadeszły wpłaty od Nesiowata druga dekl.jednorazowa 20,00zł i od Nadziejki z bazaku 33,70zł.Ślicznie dziękujemy. Quote
Anula Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Nadeszła stała deklaracja od uxmal za I dla Czesterka.ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY. Quote
Anecik Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Przepraszam że u Czesia ale tylko się pochwalę domkiem dla Julci :) Pani rozliczyła wszystkie wydatki (transport, szczepienia, odrobaczenia, brakującą kwotę do sterylki) i poszukała jeszcze wśród znajomych kocy dla moich psiaków za co jej serdecznie dziękuję. 4 Quote
ona03 Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Expresowy domek, powodzenia Julciu :) A Pani super, że zadbała o finanse :) 1 Quote
Anecik Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 8 minut temu, ona03 napisał: Expresowy domek, powodzenia Julciu :) A Pani super, że zadbała o finanse :) Dzięki Iwonko. Pozwoliłam sobie jej to zasugerować :) Quote
Poker Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 1 godzinę temu, anecik napisał: Dzięki Iwonko. Pozwoliłam sobie jej to zasugerować :) I bardzo dobrze, trzeba ludziom uświadamiać potrzeby psów. Quote
Bogusik Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Powodzenia Juleczko w swoim nowym domku :) 1 Quote
Nesiowata Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Kolejny powód do uśmiechu - oby jak najwięcej takich wiadomości. 1 Quote
Anula Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Ja też się ogromnie cieszę - Julcia ma domek.Mam nadzieję,że za jakiś czas zobaczymy Julki zdjęcia,pięknej,wyczesanej i zadbanej. Quote
Anecik Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 3 godziny temu, Anula napisał: Ja też się ogromnie cieszę - Julcia ma domek.Mam nadzieję,że za jakiś czas zobaczymy Julki zdjęcia,pięknej,wyczesanej i zadbanej. Na razie mam zdjęcia z kąpieli. Była bardzo grzeczna. 1 Quote
Recommended Posts