Murka Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Grześ jest coraz bardziej rozbrykany, zaczepia nawet psy do zabawy:) Co dla mnie ważne: ciągnie sam do domu. Dzisiaj odpięłam mu smyczkę na ogrodzie... zachowywał się całkowicie normalnie i... wszedł z resztą psów do domu:) 2 Quote
Radek Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 2 minuty temu, Murka napisał: Grześ jest coraz bardziej rozbrykany, zaczepia nawet psy do zabawy:) Grześ nie przestaje zadziwiać:) 1 Quote
Elisabeta Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Na Dogo szykuje się następny psi ideał... Brawo, Grzesiu kochany. 1 1 Quote
Olena84 Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 23 minuty temu, Murka napisał: Grześ jest coraz bardziej rozbrykany, zaczepia nawet psy do zabawy:) Co dla mnie ważne: ciągnie sam do domu. Dzisiaj odpięłam mu smyczkę na ogrodzie... zachowywał się całkowicie normalnie i... wszedł z resztą psów do domu:) Grzesiu wybacz, że przypięto Ci łatkę dzikuska a ja uwierzyłam:( 1 Quote
agat21 Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 35 minut temu, Murka napisał: Grześ jest coraz bardziej rozbrykany, zaczepia nawet psy do zabawy:) Co dla mnie ważne: ciągnie sam do domu. Dzisiaj odpięłam mu smyczkę na ogrodzie... zachowywał się całkowicie normalnie i... wszedł z resztą psów do domu:) No i wyszło prawdziwe grzesiowe szydło z worka: on jest fajny - ba! - wręcz fajoski pies :DDD 1 Quote
Nesiowata Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 2 godziny temu, Murka napisał: Grześ jest coraz bardziej rozbrykany, zaczepia nawet psy do zabawy:) Co dla mnie ważne: ciągnie sam do domu. Dzisiaj odpięłam mu smyczkę na ogrodzie... zachowywał się całkowicie normalnie i... wszedł z resztą psów do domu:) Brawo Czarnulku! 1 Quote
Nesiowata Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Witaj mądralo. Nareszcie dajesz poznać się w całej okazałości. Tylko ten telefon chyba ktoś wyłączył... Quote
Olena84 Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj mądralo. Nareszcie dajesz poznać się w całej okazałości. Tylko ten telefon chyba ktoś wyłączył... właśnie nie wiem, bo ktoś wczoraj dzwonił bo czym krzyknął "już nic";) Quote
Olena84 Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 Dziękuję za wpłatę: - Bakusiowa - 40zł - 16.07 Quote
Murka Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Trochę fotek Grzesia na wolności. Lubi być blisko drzwi do domu:) Od wyciągniętej ręki się odsuwa, ale łazi za mną po ogrodzie, obserwuje i trzyma się wciąż w pobliżu. Wchodzi też do domu kiedy go wołam. Z innymi psami zero problemów. Nawet z tymi, których Grześ nie zna. Nawet z samcami nie ma problemu. Grześ nie próbuje ustawiać, dominować, nie jest też natarczywy. Jak pies do niego podejdzie to owszem przywita, się obwącha itd. Całkowicie neutralnie. Uwielbia się czochrać o ścianę:) 2 Quote
Murka Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Grześ czasami dostaje przyspieszenia i bryka jak szczeniak:) Ale to złapię następnym razem, bo te fotki udało mi się zrobić między jednym a drugim deszczem:) 1 Quote
Elisabeta Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Pierwsza oglądam fotki?... Są piękne, a do bardzo dobrych wieści o Grzesiu to już chyba tu pomału się przyzwyczajamy, Murko. Super. 1 Quote
Nesiowata Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Śliczny Czarnulek. Zadowolony, spokojny i nawet dostojny. Tylko gdzie są ludzie, którzy to zauważą? 1 Quote
Olena84 Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 8 godzin temu, Murka napisał: Grześ czasami dostaje przyspieszenia i bryka jak szczeniak:) Ale to złapię następnym razem, bo te fotki udało mi się zrobić między jednym a drugim deszczem:) ale super Grześ!!! Ładnie wygląda! A ten obok jaki śmieszny;) Quote
Tyśka) Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 8 godzin temu, Elisabeta napisał: Pierwsza oglądam fotki?... Oglądałam przed snem, ale już nie miałam sił odpisać :) To pewnie się nie liczy, co? :) Quote
Elisabeta Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 39 minut temu, Tyś(ka) napisał: Oglądałam przed snem, ale już nie miałam sił odpisać :) To pewnie się nie liczy, co? :) Niestety nie, Tysiu. Nie liczy się. Z rana byłam dziś jak śnięta ryba, a jednak napisałam. Quote
Olena84 Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Oglądałam przed snem, ale już nie miałam sił odpisać :) To pewnie się nie liczy, co? :) Wystarczyło kropkę zrobić a rano edytować, niestety obecność bez komentarza się nie liczy ;) 28 minut temu, Elisabeta napisał: Niestety nie, Tysiu. Nie liczy się. Z rana byłam dziś jak śnięta ryba, a jednak napisałam. Z Elą się nie zadziera! Jaki ładny banerek masz tam na dole po prawej trochę;) 1 Quote
Elisabeta Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 2 minuty temu, Olena84 napisał: Jaki ładny banerek masz tam na dole po prawej trochę;) Piękny. Moje ulubione zdjęcie Grzesia. I własny patent na banerki. Są podlinkowane. A to że bez napisu?... Quote
elik Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 17 godzin temu, Elisabeta napisał: Są podlinkowane. A to że bez napisu?... Napis też da się zrobić. W Paint`cie :) 2 Quote
Elisabeta Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Dnia 19.07.2018 o 09:22, elik napisał: Napis też da się zrobić. W Paint`cie :) Tak, Eliczku... Hmm... Ale moje banery są oryginalne i niepowtarzalne takie, jakie są. Najważniejsze, że są podlinkowane. Przydają mi się, bo jak wędruję po Dogo, to sama z nich wchodzę po kolei na "swoje" wątki. 1 Quote
kiyoshi Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Ale slicznota z Grzesia. Taki pozytywny piesek - mnie juz zlapal za serce! Oby jeszcze kogos, tego kto podaruje mu dom na zawsze :) 1 Quote
Recommended Posts