Nesiowata Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Powodzenia Czarnulku. Niech wreszcie ktoś normalny zabierze Cię do swojego domu. Tak na zawsze, bez względu na okoliczności i resztę... 1 Quote
Elisabeta Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 12 godzin temu, Nesiowata napisał: Powodzenia Czarnulku. Niech wreszcie ktoś normalny zabierze Cię do swojego domu. Tak na zawsze, bez względu na okoliczności i resztę... Tego samego życzę naszemu Grzesiowi... 1 1 Quote
Tyśka) Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Czy Grzesio ma kasiorkę, aby wyróżnić swojego olx'a?https://www.olx.pl/oferta/slodki-grzes-w-polewie-ciemnej-czekolady-prawie-owczarek-kelpie-CID103-IDrZn4j.html Quote
Nesiowata Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Dobrego dnia Grzesiu - nareszcie trochę wilgoci za oknem, teraz nawet coś w rodzaju mgły (co bardzo nie podoba się Lali - miała opory przed wyjściem za drzwi, potrzebowała bodźca w postaci mojego osobistego przekroczenia progu; ziemia paruje a ona zrobiła się francuskim pieskiem). Quote
elik Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Dobrego dnia Grzesiu - nareszcie trochę wilgoci za oknem, teraz nawet coś w rodzaju mgły (co bardzo nie podoba się Lali - miała opory przed wyjściem za drzwi, potrzebowała bodźca w postaci mojego osobistego przekroczenia progu; ziemia paruje a ona zrobiła się francuskim pieskiem). Witaj Grześ, witaj Nesiowata :) Lalunia ma rację, bo kto to widział, żeby w taka mgłę wysyłać Lalunię :) Quote
Nesiowata Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 3 minuty temu, elik napisał: Witaj Grześ, witaj Nesiowata :) Lalunia ma rację, bo kto to widział, żeby w taka mgłę wysyłać Lalunię :) Normalnie to ona pierwsza wyskakuje (obojętnie o której godzinie dnia czy nocy) zrobić siusiu. Quote
elik Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Normalnie to ona pierwsza wyskakuje (obojętnie o której godzinie dnia czy nocy) zrobić siusiu. No tak, ale sama przyznasz, że nie w taką pogodę :) Quote
Nesiowata Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 2 minuty temu, elik napisał: No tak, ale sama przyznasz, że nie w taką pogodę :) Tyle, że mnie pogoda odpowiada. O dziwo - nawet Misiek nie miała zastrzeżeń, a to właśnie z nim są zawsze problemy kiedy za drzwiami mokro, czasem nawet trzeba go zwyczajnie wypchnąć. Quote
elik Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 48 minut temu, Nesiowata napisał: Tyle, że mnie pogoda odpowiada. O dziwo - nawet Misiek nie miała zastrzeżeń, a to właśnie z nim są zawsze problemy kiedy za drzwiami mokro, czasem nawet trzeba go zwyczajnie wypchnąć. Kochaaaaana, bo Wy to nie jesteście Lalunia! :) Quote
Nesiowata Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 To prawda - nie jesteśmy nią.Tylko nas mój głupi rozum - ona jest przyzwyczajona do wszelkich możliwych warunków. Coś szybko o tym zapomniała. Dlatego uważam, że zrobiła się francuskim pieskiem. Quote
Olena84 Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Czy Grzesio ma kasiorkę, aby wyróżnić swojego olx'a?https://www.olx.pl/oferta/slodki-grzes-w-polewie-ciemnej-czekolady-prawie-owczarek-kelpie-CID103-IDrZn4j.html dzis sie kończy własnie wyróżnienie na olx i będę odnawiać, odnowię Grzesiowi i Twoje, dziekuję, znaczy Ty musisz a ja oddam kaskę;) Quote
Radek Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: ona jest przyzwyczajona do wszelkich możliwych warunków. Coś szybko o tym zapomniała. Dlatego uważam, że zrobiła się francuskim pieskiem. Łatwo się przyzwyczaić do dobrego:) Quote
Nesiowata Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 Spokojnego i radosnego piątku Czarnulku. A przy okazji - dziś nie było mgły i Lala nie miała żadnych obiekcji przed przekroczeniem progu domu. Poszło jej to błyskawicznie - pod drzwiami już czekały koty, które ostatnio wszystkie noce spędzają poza domem. Chyba jest im zbyt gorąco. Śpią blisko drzwi, każda znalazła sobie odpowiednie miejsce. Za to w dzień śpią w domu. Quote
Olena84 Posted July 13, 2018 Author Posted July 13, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Spokojnego i radosnego piątku Czarnulku. A przy okazji - dziś nie było mgły i Lala nie miała żadnych obiekcji przed przekroczeniem progu domu. Poszło jej to błyskawicznie - pod drzwiami już czekały koty, które ostatnio wszystkie noce spędzają poza domem. Chyba jest im zbyt gorąco. Śpią blisko drzwi, każda znalazła sobie odpowiednie miejsce. Za to w dzień śpią w domu. zazdroszczę domku! Quote
Olena84 Posted July 13, 2018 Author Posted July 13, 2018 Dziękuję za wpłaty: - LupusNord - 20zł - 09.07 - p. Agnieszka od elik - 50zł - 11.07 Wyróżniłam olx na lublin, chętnie wyróżnimy na Warszawę od Tyśki. wyróżniłam też gumtree, jeste trochę tych wyświetleń, może jednak ktoś i tam go wypatrzy;) Z olx - wyświetleń 442, pobrań telefonów - 3, 8 obserwatorów gumtree - wyświetleń - 782, 1 odsłona telefonu Quote
Nesiowata Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Dobrej soboty Grzesiu. Dziś Lala zaskoczyła mnie z samego rana. Wbrew temu co było wczoraj - ledwo otworzyłam drzwi (padał deszcz) Lalka wyskoczyła jak z procy. I nawet nie spieszyła się z powrotem do domu. Co prawda - dokładnie omijała kałuże, ale spokojnie spacerowała. I gdzie tu psia logika? 1 Quote
Elisabeta Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Dobrej soboty Grzesiu. Dziś Lala zaskoczyła mnie z samego rana. Wbrew temu co było wczoraj - ledwo otworzyłam drzwi (padał deszcz) Lalka wyskoczyła jak z procy. I nawet nie spieszyła się z powrotem do domu. Co prawda - dokładnie omijała kałuże, ale spokojnie spacerowała. I gdzie tu psia logika? Może my ludzie jesteśmy "za głupi", żeby to zrozumieć... Lala wie i Grzesio pewnie też. Cały czas kciuki za naszego Czarnulka... Dobrej soboty wszystkim Grzesiowym. 1 Quote
Olena84 Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 Dzwoni pan w sprawie Grzesia, ale jak dowiedział się że to niedaleko Lublina a nie Warszawa to powiedział, że znajdzie psa z Warszawy. Nie brzmiał dobrze, więc może i dobrze się stało. Ale dzwonią ludzie, oby w końcu ktoś poważny Quote
Radek Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Jak dla kogoś problemem jest odległość, to lepiej że nie był Grzesiem zainteresowany. 3 Quote
Elisabeta Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Z nadzieją zaczynamy niedzielę z Grzesiem. Dobrego dnia z telefonami o naszego chłopaka... 1 Quote
Nesiowata Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Witamy wszystkich w niedzielę. Kolejny mokry dzień. Czarnulku - życzymy Ci tego ważnego telefonu. Niech wreszcie odezwie się. 1 Quote
Nadziejka Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Spokojnego Wszystkim Grzesiowym Ciociom i Wujenkowui 2 Quote
elik Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Jakie piękne życzenia dla Grzesia :) Dołączam się do wszystkich :) 1 Quote
Radek Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Kolejny mokry dzień. Nie zmoknij Grzesiu. 1 Quote
Nesiowata Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Dzień dobry Czarnulku - czas zaczynać nowy tydzień. Oby nie był gorszy od poprzedniego. 1 Quote
Recommended Posts