bakusiowa Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Jeszcze w czerwcu będzie w programie UWAGA o interwencji w hoteliku p.Renaty. Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Jeszcze w czerwcu będzie w programie UWAGA o interwencji w hoteliku p.Renaty. Kochana, dasz znać kiedy to będzie ? Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Przed chwilą, bakusiowa napisał: Dam znać. Dzięki :) Quote
Nesiowata Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Spokojnej niedzieli Czarnulku - baw się dobrze i stare strachy odstaw w niepamięć. 2 Quote
Nesiowata Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Witaj Grzesiu - znów mamy nowy tydzień. Niech będzie dla Ciebie szczęśliwy. 1 Quote
Olena84 Posted June 25, 2018 Author Posted June 25, 2018 Dostałam taką odpowiedź na olx: "Dzień dobry, Chętnie przygarnę Grzesia. Pozdrawiam, i tu imię i nazwisko" Niestety ani numeru telefonu ani pan sam nie zadzwonił. Napiszę do niego, by skontaktował się z Murką może? Quote
Nesiowata Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Dostałam taką odpowiedź na olx: "Dzień dobry, Chętnie przygarnę Grzesia. Pozdrawiam, i tu imię i nazwisko" Niestety ani numeru telefonu ani pan sam nie zadzwonił. Napiszę do niego, by skontaktował się z Murką może? Bardzo skrótowe myślenie piszącego. Może nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że można tego nie zrozumieć. A może warto spróbować? 1 Quote
Elisabeta Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Warto spróbować. Przecież kiedyś musi nadejść Wielki Dzień naszego Grzesia. Może teraz... Czekamy cierpliwie i zobaczymy, czy Pan napisze do Murki... Quote
bakusiowa Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 2 godziny temu, Olena84 napisał: Dostałam taką odpowiedź na olx: "Dzień dobry, Chętnie przygarnę Grzesia. Pozdrawiam, i tu imię i nazwisko" Niestety ani numeru telefonu ani pan sam nie zadzwonił. Napiszę do niego, by skontaktował się z Murką może? Odpisz na olx. Quote
Nadziejka Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 sciskamy trzymamy corcia aby wszytko poszlo jak najnajlepiej Grzesinkowi 1 Quote
elik Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 4 godziny temu, Olena84 napisał: Dostałam taką odpowiedź na olx: "Dzień dobry, Chętnie przygarnę Grzesia. Pozdrawiam, i tu imię i nazwisko" Niestety ani numeru telefonu ani pan sam nie zadzwonił. Napiszę do niego, by skontaktował się z Murką może? 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Bardzo skrótowe myślenie piszącego. Może nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że można tego nie zrozumieć. A może warto spróbować? 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Warto spróbować. Przecież kiedyś musi nadejść Wielki Dzień naszego Grzesia. Może teraz... Czekamy cierpliwie i zobaczymy, czy Pan napisze do Murki... 2 godziny temu, bakusiowa napisał: Odpisz na olx. Też jestem za odpisaniem panu. Może to początek z pana strony i czeka co odpowiesz. Quote
Tyśka) Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Ja też jestem za odpisaniem na olx, zwłaszcza że pan przedstawił się z imienia i nazwiska. EDIT: Zmieniłam u mnie lokalizację OLX-a na Lublin oraz główne foto na te najnowsze, na którym Grześ się uśmiecha :) Quote
Olena84 Posted June 25, 2018 Author Posted June 25, 2018 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Warto spróbować. Przecież kiedyś musi nadejść Wielki Dzień naszego Grzesia. Może teraz... Czekamy cierpliwie i zobaczymy, czy Pan napisze do Murki... Stresować się będę teraz każdym chętnym domem:( 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Odpisz na olx. 2 godziny temu, elik napisał: Też jestem za odpisaniem panu. Może to początek z pana strony i czeka co odpowiesz. 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Ja też jestem za odpisaniem na olx, zwłaszcza że pan przedstawił się z imienia i nazwiska. EDIT: Zmieniłam u mnie lokalizację OLX-a na Lublin oraz główne foto na te najnowsze, na którym Grześ się uśmiecha :) Ciocie odpisałam w zasadzie od razu panu podając numer telefonu Kasi, napisałam, że tam jest Grześ i chętnie odpowie na wszystkie pytania, Pan odczytał po godzinie 13 wiadomość i na razie cisza:( Quote
Nesiowata Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Dobrego dnia Czarnulku. Rozwijaj dalej "skrzydła". 1 Quote
Anecik Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Dnia 23.06.2018 o 22:44, bakusiowa napisał: Jeszcze w czerwcu będzie w programie UWAGA o interwencji w hoteliku p.Renaty. Ma być jutro (środa) TVN o 19.50 Quote
Radek Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 10 godzin temu, Olena84 napisał: Pan odczytał po godzinie 13 wiadomość i na razie cisza:( Może musi na spokojnie przemyśleć? 1 Quote
kiyoshi Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 2 godziny temu, Anecik napisał: Ma być jutro (środa) TVN o 19.50 Widzialam wczoraj zapowiedz i - to chyba bedzie tylko dla ludzi o mocnych nerwach :( Quote
elik Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Widzialam wczoraj zapowiedz i - to chyba bedzie tylko dla ludzi o mocnych nerwach :( Aż taki dramat ??? Quote
kiyoshi Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 4 minuty temu, elik napisał: Aż taki dramat ??? Elu wczoraj ogladalam Uwage i byla krotka migawka z tego reportazu. No wygladalo to naprawde przerazajaco. Ciasne brudne kenele na 2 psy ktore wyly i gryzly kraty... Stan tych 4 czy 5 psow ktore "mignely" tez byl bardzo zly Quote
elik Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 32 minuty temu, kiyoshi napisał: Elu wczoraj ogladalam Uwage i byla krotka migawka z tego reportazu. No wygladalo to naprawde przerazajaco. Ciasne brudne kenele na 2 psy ktore wyly i gryzly kraty... Stan tych 4 czy 5 psow ktore "mignely" tez byl bardzo zly Brak słów Strasznie to brzmi, ale... Dobrze, że naszego Grzesia to ominęło :( Quote
Tyśka) Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Czy ktoś może wyróżnić Grzesiowi olx? https://www.olx.pl/oferta/slodki-nieduzy-grzes-mini-kelpie-CID103-IDrZn4j.html Quote
Recommended Posts