Radek Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: ostatnio w ksiązki uciekam Dobre lekarstwo na oderwanie się chociaż na chwilę. 1 Quote
Elisabeta Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Rozmawiałam wczoraj z Murką, Grześ super, macha ogonkiem, jest grzeczny, z psiakami ideał, gości wita pod krzakiem;) ale jak sobie pojadą wyskakuje i nadal wesoły. Jedynie to boi się wyciągniętej do niego ręki, zwłaszcza na podwórku. Martwie się, czy znajdzie się dobry, cierpliwy domek... A może on jeszcze za krótko jest u Murków... Może musi się oswoić i bardziej zaufać... Wierzę w Grzegorza, Olenko. Quote
Olena84 Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Wierzę w Grzegorza, Olenko. Staram się;) Quote
Nesiowata Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Dobrego dnia Grzesiowi i jego przyjaciołom. Domku - pokaż się wreszcie. Grześ tak bardzo go potrzebuje! 1 Quote
Elisabeta Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Czy Wy też dostajecie jakieś dziwne smsy, jak nie odezwiecie się u Grzesia rano? Dzień dobry, Grzesiu. Spokojnego piątku Wszystkim. 2 Quote
Nesiowata Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 13 minut temu, Elisabeta napisał: Czy Wy też dostajecie jakieś dziwne smsy, jak nie odezwiecie się u Grzesia rano? Dzień dobry, Grzesiu. Spokojnego piątku Wszystkim. To Grześ zna się na telefonach? No, no... 2 Quote
elik Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 13 minut temu, Elisabeta napisał: Czy Wy też dostajecie jakieś dziwne smsy, jak nie odezwiecie się u Grzesia rano? Ja jeszcze nie, ale na wszelki wypadek, żeby nie dostać już się odzywam :) Ostatnio jestem tak zajęta bazarkiem, że nie mam czasu nawet na "woje" wątki :( 2 Quote
agat21 Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Dobrego piątku i całego "łykendu" nasz przystojny Gregory! :) Oby upał nie dokuczał ci za mocno. 1 Quote
Olena84 Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Czy Wy też dostajecie jakieś dziwne smsy, jak nie odezwiecie się u Grzesia rano? Dzień dobry, Grzesiu. Spokojnego piątku Wszystkim. No nie .... napisałam do Elisabety delikatnego smsa z rana czy wszystko ok bo miała bywac co rano u Grzesia i proszę jak zostałam potraktowana 4 godziny temu, Nesiowata napisał: To Grześ zna się na telefonach? No, no... Robi postępy więc nigdy nie wiadomo czym nas Grześ zaskoczy 2 Quote
Nesiowata Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Witamy wszystkich w miarę możliwy poranek (czego już nie da się powiedzieć o nocy). Spokojnego, radosnego dnia Grzesiu,. 1 Quote
Elisabeta Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Musimy jakoś przetrwać te upały, Grzesiu... Spokojnej soboty dla Grzesiowych. 1 Quote
Radek Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Witamy wszystkich w miarę możliwy poranek Już się zrobiło mniej możliwie. Quote
Nesiowata Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Niemal 6 godzin różnicy to nie ma o czym mówić. Teraz jest już piekiełko. Quote
elik Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 U mnie ma być dzisiaj 30 stopni Jak to przetrwać? A te biedactwa w koszmarnych schronach :( :( :( Żeby ci, którzy ich porzucili tak samo cierpieli w upały i mrozy. Przynajmniej to niech poczują, nie mówiąc o całej reszcie nieszczęść :( Quote
Olena84 Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Już się zrobiło mniej możliwie. Nawet w domu przy wiatraku jest cięzko:( 35 minut temu, elik napisał: U mnie ma być dzisiaj 30 stopni Jak to przetrwać? A te biedactwa w koszmarnych schronach :( :( :( Żeby ci, którzy ich porzucili tak samo cierpieli w upały i mrozy. Przynajmniej to niech poczują, nie mówiąc o całej reszcie nieszczęść :( Oby to było tylko pare dni i ochłodzenie do 20 stopni... Quote
Radek Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Teraz jest już piekiełko. Piekiełko to bardzo delikatne określenie. Quote
Olena84 Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 2 minuty temu, Radek napisał: Piekiełko to bardzo delikatne określenie. kurcze a u nas jednak godzine temu było lepiej na balkonie niż w domu:( Quote
Murka Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 A ja korzystam i maluję co się da, wszystko pięknie wysycha. Np. drzwi wejściowe już nie są obdrapane (cieszę się chwilą:) ). 2 Quote
Elisabeta Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 To mi się podoba. i tak Murka zawstydziła nas wszystkich narzekających u Grzesia na upały... Quote
Nadziejka Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Grzesinku chlodziku wszytkim nam chlodziku 1 Quote
Nesiowata Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Niestety - w nocy chłodu nie było. Witaj Grzesiu - trzymaj się blisko drzew i krzaków. Quote
Olena84 Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 16 godzin temu, Murka napisał: A ja korzystam i maluję co się da, wszystko pięknie wysycha. Np. drzwi wejściowe już nie są obdrapane (cieszę się chwilą:) ). Podziwiam, ja dyszę i na dworze i w domu 16 godzin temu, Elisabeta napisał: To mi się podoba. i tak Murka zawstydziła nas wszystkich narzekających u Grzesia na upały... narzekamy dalej:( 7 godzin temu, Nesiowata napisał: Niestety - w nocy chłodu nie było. Witaj Grzesiu - trzymaj się blisko drzew i krzaków. dramat z tym upałem, a raczej z tym brakiem wiatru, bo temperatura nie jest aż taka maksymalna, ale to że powietrze stoi i nie ma czym oddychać:( Quote
agat21 Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 U mnie przed chwilą lunęło zdrowo, troszkę lepiej z temperaturą, pewnie tylko na chwilę, ale dobre i to :) Quote
Nesiowata Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 8 minut temu, agat21 napisał: U mnie przed chwilą lunęło zdrowo, troszkę lepiej z temperaturą, pewnie tylko na chwilę, ale dobre i to :) A do mnie niby żabi skok i tylko słońce za chmurami. Quote
Recommended Posts