Nadziejka Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Niechaj los odplaci potwornym ,,ludziskom ,, a ich geby niechaj wisza w calem kraju na widoku aby zadna istotka juz nigdy nie trafila w lapska potworow niechaj sie sami tymi lapskami zadusza on i ona ... Quote
Olena84 Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 14 godzin temu, Anecik napisał: Ma być jutro (środa) TVN o 19.50 właśnie podobno w czwartek Quote
Olena84 Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 30 minut temu, Tyś(ka) napisał: Czy ktoś może wyróżnić Grzesiowi olx? https://www.olx.pl/oferta/slodki-nieduzy-grzes-mini-kelpie-CID103-IDrZn4j.html dziękuję za ogłoszenie! 25 minut temu, Nadziejka napisał: Niechaj los odplaci potwornym ,,ludziskom ,, a ich geby niechaj wisza w calem kraju na widoku aby zadna istotka juz nigdy nie trafila w lapska potworow niechaj sie sami tymi lapskami zadusza on i ona ... Ewciu ostatnio tyle było podobnych spraw że strach wyciągać psy ze schroniska:( Quote
Nadziejka Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 strach o te wszytkie biedy strach na swiecie calem przeciez bo wszedzie potwornosci na kazdenkim kroku czasem ceizko zyc oddychac nawet tyle cierpienia ....... i wiele wiele tysiecy setki tysiecy biedaczkow o ktorych swiat sie nie dowie .. Quote
Anecik Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 9 minut temu, Olena84 napisał: właśnie podobno w czwartek Reportaż przełożony na czwartek . Quote
Nesiowata Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 17 minut temu, Olena84 napisał: właśnie podobno w czwartek Tak - dziś była informacja, że program o hotelu będzie w czwartek (wczoraj mówili, że w środę). Quote
Nesiowata Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Zaczynamy nowy dzień Grzesiu. Nawet słońce widać, chociaż jest rześko. 1 Quote
Radek Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: chociaż jest rześko. I wcale nie jest to zła wiadomość. Quote
Nesiowata Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Dzień dobry Czarnulku - nowy dzień przed nami. Oby bez niespodzianek. Quote
Elisabeta Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. Spokojnego dnia dla Grzesiowych Przyjaciół. Quote
elik Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Przypominam o dzisiejszej Uwadze w TVN. Cześć Grześ :) Nie wiem czy zdobędę się na oglądanie tego reportażu. Z rekomendacji wynika, że tam był dramat zwierząt. Nie lubię oglądać takich scen, gdy nie mogę pomóc :( Na szczęście to już przeszłość. 2 Quote
Elisabeta Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 28 minut temu, elik napisał: Cześć Grześ :) Nie wiem czy zdobędę się na oglądanie tego reportażu. Z rekomendacji wynika, że tam był dramat zwierząt. Nie lubię oglądać takich scen, gdy nie mogę pomóc :( Na szczęście to już przeszłość. Tak, Eliku, na szczęście to już przeszłość... I na szczęście nie mam dostępu do telewizora i nie oglądam TV od wielu już lat... A dziś rano poleciały do Grzesia moje deklaracje za lipiec i sierpień, czyli 60 zł. 1 Quote
elik Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: na szczęście nie mam dostępu do telewizora i nie oglądam TV od wielu już lat... To masz dużo czasu :) Quote
Nesiowata Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 18 godzin temu, Elisabeta napisał: I na szczęście nie mam dostępu do telewizora i nie oglądam TV od wielu już lat... Dla mnie nie do pomyślenia. Praktycznie przez cały czas włączony telewizor, chociaż nie oglądam. Ale przynajmniej coś w domu gada... Dobrego dnia Czarnulku. 1 Quote
Elisabeta Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. 41 minut temu, Nesiowata napisał: Dla mnie nie do pomyślenia. Praktycznie przez cały czas włączony telewizor, chociaż nie oglądam. Ale przynajmniej coś w domu gada... Dobrego dnia Czarnulku. U mnie radio gada... Spokojnego piątku Wszystkim stąd. 1 Quote
Olena84 Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 Dziękuję za wpłaty: - Bakusiowa - 40zł - 25.06 - Elisabeta - 60zł - 28.06 Quote
bakusiowa Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 U mnie telewizor jest domownikiem. Włączony od rana do nocy. Często usypiam przy telewizorze. Quote
Radek Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 9 godzin temu, Elisabeta napisał: U mnie radio gada... Bez radia żyć się nie da:) 1 Quote
agat21 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Obejrzałam na playerze Uwagę. Brak mi słów. Ohydni ludzie i głupie urzędniczki utrzymywane z naszych podatków. Ciekawe kiedy zakończy się "postępowanie" w gminie pani wójt raczy wydać decyzję? Ech... 2 Quote
Gusiaczek Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 5 godzin temu, agat21 napisał: Obejrzałam na playerze Uwagę. Brak mi słów. Ohydni ludzie i głupie urzędniczki utrzymywane z naszych podatków. Ciekawe kiedy zakończy się "postępowanie" w gminie pani wójt raczy wydać decyzję? Ech... Nie dość, że tragedia zwierząt (materiał był porażający :( ), to paniusie mnie tak wnerwiły, że ciśnienie miałam kosmiczne! zrobiłabym im takie "postępowanie", że zapomniałyby kanapek na drogę! 1 Quote
bakusiowa Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Nie dość, że tragedia zwierząt (materiał był porażający :( ), to paniusie mnie tak wnerwiły, że ciśnienie miałam kosmiczne! zrobiłabym im takie "postępowanie", że zapomniałyby kanapek na drogę! Paskudne babsztyle. Wyglądały na takie jakieś niedorobione. Quote
Nesiowata Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Paskudne babsztyle. Wyglądały na takie jakieś niedorobione. Raczej aż za bardzo "dorobione". Żadnego wstydu, chyba nawet nie wiedziały co w tym wszystkim chodzi. Trawka tam była! I to było to, co one widziały. Żenada. Witaj Grzesiu - sobota się zaczyna. Quote
Recommended Posts