Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.06.2018 o 16:40, Nadziejka napisał:

Olenko

wysylam ku Tobie z kramiczku

45 zl! dla Grzesiunia

pooozdrawuniam

Ewuniu dziekuję, wejdę na konto wieczorem lub rano i potwierdzę na bazarku

Dnia 17.06.2018 o 19:56, Murka napisał:

On lękliwy jest nadal, głośny dźwięk, gwałtowny ruch i Grzesio wpada w lekką panikę. Na ogrodzie chodzi nadal na smyczy i długo sobie pochodzi, bo do wyciągniętej ręki nie podejdzie (wprost przeciwnie, cofa się i napina smycz). Ale ogólnie jest śmielszy, chodzi na luźnej smyczy blisko mnie, często tuż przy nodze (jak nie próbuję go dotknąć) lub dla odmiany niemal biega, ogon w górze, uśmiech na pysku. 

Fajnie, że się zapomina, może jeszcze trochę czasu i będzie przytula bo zapomni że się bał;)

• Like 1
Posted

Dzień dobry kary Książę. Wracaj do dawnych nawyków - trzeba sprzątać i pilnować młodzieży. Ostatnio rozleniwiłeś się w tym zakresie. Nie możesz usiąść na zadku i oglądać sobie otoczenia, trzeba trochę popracować. Nie mów, że dodane na papierze lata wywarły jakiś wpływ na Ciebie. 

• Like 1
Posted

Jestem, Grzesiu. happy.gif

1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry kary Książę. Wracaj do dawnych nawyków - trzeba sprzątać i pilnować młodzieży. Ostanio rozleniwiiłeś się w tym zakresie. Nie możesz usiąść na zadku i oglądać sobie otoczenia, trzeba trochę popracować. Nie mów, że dodane na papierze lata wywarły jakiś wpływ na Ciebie. 

Może Murka nie doczytała na wątku i nawet nie wie, jaki skarb zyskała w postaci Grzegorza...  Jak trzeba się zaopiekować psimi maluchami, to on przecież zawsze pierwszy chętny. happy.gif

Spokojnego dnia.

Posted

Grześ nadal wyróżniony na olx i gumtree - na olx miał 813 wyświetleń, 5 pobrań telefonów i 3 obserwatorów, a na gumtree - 617 obserwatorów i jedno pobranie telefonu

Posted

Wreszcie się śmiejesz czarny Książę. Korzystaj z trawki i towarzystwa.

Bo przecież Ty jesteś bardzo towarzyskim psiakiem, a kumpli z pewnością Ci nie zabraknie.

Posted
9 godzin temu, Murka napisał:

Grześ pozdrawia:)

bdaa1d2733af5d6bgen.jpg

cudny jest, ja jestem Grzesiową urodą zachwycona, coś jest w nim takiego wzruszającego, oby ktoś jeszcze to zobaczył!

9 godzin temu, Murka napisał:

Mam jeszcze filmik, ale muszę wrzucić na youtube.

Grześ zaczyna się robić coraz bardziej ciekawski nie tylko na ogrodzie, ale też w domu czuje się coraz pewniej, zagląda do różnych kątów.

Koszty szczepienia Grzesia (wirusówki + wścieklizna) to 48 zł + koszt dojazdu weta 6,20 zł (25 zł na 4 psy):

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/5a05c24551c44ed2

Dziękuję, dziś zapłacimy. Też mam jakiś stary filmik i nie wiem co gdzie i jak się tu wrzuca:(