Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pracuj dalej Czarny Książę - idziesz w dobrym kierunku. Już niedługo bvędziesz ganiał z psim towarzystwem, a człowiek będzie zupełnie normalnym obrazkiem, potrzebnym jednak w normalnym psim zyciu.

Posted

Grześ, jak ja dawno tu nie byłam :(  Kurtka na wacie, czasu ciągle brak :(  Głaski dla Grzesia zostawiam i pozdrowienia dla Bywalczyń i Bywalców  :)

• Like 1
Posted

Myślałam, że Grześ będzie zawsze spięty i wypłoszony na spacerach. Tymczasem on już biega! Ogon już prawie cały czas w górze. Dzisiaj nawet podbryknął do Kiry w celu zabawy:) Dużo lepiej czuje się na ogrodzie jak są jakieś psy. 

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

On nie normalnieje - taki po prostu jest. Tylko trochę zapomniał o tym. Teraz wraca mu pamięć. Oby jak najszybciej przypomniał sobie wszystko co dobre.

• Like 2
Posted
Dnia 11.06.2018 o 15:08, Nadziejka napisał:

Olenko cudna moja

z kramiku Nadziejkowego bedzie kilka dyszeczek

dla Grzesinka

ale jeszcze dzien moze dwa

i bede slac . jak juz calosci miec bede

scsikuuuuniam serduchem

Dziekujemy Ewciu, to bardzo duża pomoc.

Dnia 12.06.2018 o 16:01, Murka napisał:

Grześ już czasami zaszczyca mnie machaniem ogonka:) Ma już przebłyski normalnego psiego zachowania: podchodzi do mnie normalnie, ale wpół kroku przypomina sobie, że jednak jest przecież wycofanym psiakiem i się zatrzymuje:)

Dziś był u nas wet, zaszczepił Grzesia. 

Nie wiem jaki wiek miał wpisany Grześ w książeczce, nasz wet ocenia go na minimum 8 lat, a nawet na ok. 10 lat:(

Książeczki nie udało się odzyskać, ale weterynarz z Celestynowa powiedział, że Grześ ma maksymalnie 5 lat i tak ma w ogłoszeniach - to zawsze jednak większa szansa na adopcje.  

16 godzin temu, Murka napisał:

Myślałam, że Grześ będzie zawsze spięty i wypłoszony na spacerach. Tymczasem on już biega! Ogon już prawie cały czas w górze. Dzisiaj nawet podbryknął do Kiry w celu zabawy:) Dużo lepiej czuje się na ogrodzie jak są jakieś psy. 

Bardzo się cieszę że Grześ sie już zadomowił i sobie tak dobrze radzi. 

Posted

On lękliwy jest nadal, głośny dźwięk, gwałtowny ruch i Grzesio wpada w lekką panikę. Na ogrodzie chodzi nadal na smyczy i długo sobie pochodzi, bo do wyciągniętej ręki nie podejdzie (wprost przeciwnie, cofa się i napina smycz). Ale ogólnie jest śmielszy, chodzi na luźnej smyczy blisko mnie, często tuż przy nodze (jak nie próbuję go dotknąć) lub dla odmiany niemal biega, ogon w górze, uśmiech na pysku. 

• Like 2
Posted

Witaj czarny biedaku. Nie dość, że musiałeś wyjechać to jeszcze latek Ci dołożyli.  

Ale to nic  -  dasz radę i z latami, i z psami, i z ludziami.

• Like 1