Olena84 Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 Nadal pozuje Ale nuda!!! Zaczynam się wkurzać, gdzie smaczki!? Dawaj smaczka za taki ładny uśmiech! Kładę się bo przysypiam Quote
Olena84 Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 A ten ciągle przy mnie, będę musiał podzielić się smaczkiem:( Poszedł sobie, nie będę się jednak nimi dzielił! Znowu wrócił i siedzi za mną:( Zmęczony jestem, jedź już do domu! 2 1 Quote
Olena84 Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 Kurcze dostaje informacje że ktoś zareagował na mojego posta, idę tam a tam nic nie ma:( nie wiem czy czegoś nie wyłączyłam Quote
Elisabeta Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Olenko, ja też tak mam z lajkami. Na Profilu je widać. Na wątku przyznane serduszka są niewidoczne. Chyba tylko te zielone pozytywne strzałki widać. A fotorelacja super i bardzo cieszą postępy Grzegorza. Jesteś bardzo dzielny, Grzesiu. Smaczki zasłużone. 1 Quote
agat21 Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Kurcze dostaje informacje że ktoś zareagował na mojego posta, idę tam a tam nic nie ma:( nie wiem czy czegoś nie wyłączyłam Mam tak samo od wczoraj :( Ale fotorelacja wspaniała! Gregory pięknie i gwiazdorsko się zaprezentował :) 1 Quote
Nesiowata Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Brawo Grzesiu - ludzie nie są straszni. Nawet tacy, których niespecjalnie znasz. 1 Quote
Nesiowata Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Kolejnego dobrego dnia Grzesiu. Ciepło jest, więc wyglądaj dalej. Domek powinien pokazać się na horyzoncie. 1 Quote
Elisabeta Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Dobrego poniedziałku dla Grzesia i jego Przyjaciół. 1 Quote
jankamałpa Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Kobiety, czy Wy w ogóle nie śpicie? Myślę sobie powiem pierwsza Dzień dobry - bo kończę nocną zmianę, a tu aktywność na wątku od ponad godziny :) 1 Quote
Nesiowata Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Kobiety, czy Wy w ogóle nie śpicie? Myślę sobie powiem pierwsza Dzień dobry - bo kończę nocną zmianę, a tu aktywność na wątku od ponad godziny :) Pewnie, że śpicie. Przecież trzeba jakoś żyć. A bez snu nie da rady. Quote
Olena84 Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Kobiety, czy Wy w ogóle nie śpicie? Myślę sobie powiem pierwsza Dzień dobry - bo kończę nocną zmianę, a tu aktywność na wątku od ponad godziny :) O jak dawno Cię nie było! Quote
jankamałpa Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 5 godzin temu, Olena84 napisał: O jak dawno Cię nie było! Ja jestem codziennie, czytam wątki tylko ostatnio coś mało się odzywam :). Quote
Nadziejka Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Ciiidny maluni Grzesiunio i ten kremowy launiek hoho tez piekniosci serdecznosci wielkie zasylam 1 Quote
Tyśka) Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Jakie łądne zdjęcia :) Jak sprawował się Grześ, Oleno? Quote
elik Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 21 godzin temu, Olena84 napisał: Kurcze dostaje informacje że ktoś zareagował na mojego posta, idę tam a tam nic nie ma:( nie wiem czy czegoś nie wyłączyłam 21 godzin temu, Elisabeta napisał: Olenko, ja też tak mam z lajkami. Na Profilu je widać. Na wątku przyznane serduszka są niewidoczne. Chyba tylko te zielone pozytywne strzałki widać. A fotorelacja super i bardzo cieszą postępy Grzegorza. Jesteś bardzo dzielny, Grzesiu. Smaczki zasłużone. I serduszka też widać :) Postępy Grzesia cieszą i przybliżają go do DS. Quote
Elisabeta Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 18 minut temu, elik napisał: serduszka też widać :) U mnie jest tak, ze jak dam serduszko, to widać. Jak wejdę na stronę drugi raz , to nie ma śladu, że dałam. Serduszko jest na Profilu i na całej aktywności. Czyli lajków przybywa, ale na wątku nie zostaje ślad. Ze strzałkami jest ok i dlatego się na nie przestawiłam... Quote
elik Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 6 minut temu, Elisabeta napisał: U mnie jest tak, ze jak dam serduszko, to widać. Jak wejdę na stronę drugi raz , to nie ma śladu, że dałam. Serduszko jest na Profilu i na całej aktywności. Czyli lajków przybywa, ale na wątku nie zostaje ślad. Ze strzałkami jest ok i dlatego się na nie przestawiłam... Faktycznie teraz już nie ma tych strzałek, które pokazałam w moim poprzednim poście. A to dopiero kolejna kicha dogo. To faktycznie tylko pozytywne lajki można dawać. Quote
Elisabeta Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Faktycznie teraz już nie ma tych strzałek, które pokazałam w moim poprzednim poście. A to dopiero kolejna kicha dogo. To faktycznie tylko pozytywne lajki można dawać. No tak, Eliku, nieprecyzyjnie napisałam... Ok jest z pozytywnymi lajkami, czyli strzałkami na zielonym. Strzałki z serduszkami są niewidoczne., jak się wejdzie na nowo na stronę. Ten, kto dostaje powiadomienie o serduszku, przychodzi na wątek i nie widzi, za który post dostał. Tak jak pisała Olenka. Niby taki drobiazg... Quote
Tyśka) Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Też mam tak jak Olena oraz Elisabeta... trochę szkoda, ale ważne że wszystko inne działa. Może jeszcze to naprawią. Quote
elik Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: No tak, Eliku, nieprecyzyjnie napisałam... Ok jest z pozytywnymi lajkami, czyli strzałkami na zielonym. Strzałki z serduszkami są niewidoczne., jak się wejdzie na nowo na stronę. Ten, kto dostaje powiadomienie o serduszku, przychodzi na wątek i nie widzi, za który post dostał. Tak jak pisała Olenka. Niby taki drobiazg... To ja taka zakręcona jestem z powodu adopcji Kikuni, myślałam o serduszkach, bo te przecież widać w moim poście, a napisałam, że strzałki :) :) Nie takie ważne, ale musiałam napisać, bo wyszło na to, że bredzę :) Faktycznie serduszka widać, w momencie kiedy się je da, ale potem ich nie widać. Poniżej serduszko ode mnie i od Nesiowata. A gdy za chwilę weszłam ponownie, już ich nie było. A co ciekawe, one są, bo jak dodałam od siebie, to było widać także serduszko dane przez Nesiowata, ale za chwilę obu znów nie było widać. Quote
Nesiowata Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Witaj czarnulku w kolejny dzień wiosny. Powoli robi się z Ciebie model pierwsza klasa. 1 Quote
Elisabeta Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. Już jesteś modelem pierwsza klasa. 15 godzin temu, jankamałpa napisał: Ja jestem codziennie, czytam wątki tylko ostatnio coś mało się odzywam :). Jankamałpa, tak nie można. Na forum trzeba się odzywać. 1 Quote
jankamałpa Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Grzesiu. Już jesteś modelem pierwsza klasa. Jankamałpa, tak nie można. Na forum trzeba się odzywać. To chociaż powiem Dzień dobry. Ja w pracy cały czas rozmawiam z ludźmi, to prywatnie już nawet pisać mi sie nie chce, ale jestem na bieżąco z wiadomościami na Dogo:) 1 Quote
Recommended Posts