Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ten ciągle przy mnie, będę musiał podzielić się smaczkiem:(

264e8a6df051a823gen.jpg

Poszedł sobie, nie będę się jednak nimi dzielił!

a78cbbf9d9be6b0egen.jpg

Znowu wrócił i siedzi za mną:(

1e57cc6136502b65gen.jpg

Zmęczony jestem, jedź już do domu!

6e89f8898e0e9604gen.jpg

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Olenko, ja też tak mam z lajkami. Na Profilu je widać. Na wątku przyznane serduszka są niewidoczne. Chyba tylko te zielone pozytywne strzałki widać. 

A fotorelacja super i bardzo cieszą postępy Grzegorza. 

Jesteś bardzo dzielny, Grzesiu.wub.gif Smaczki zasłużone. happy.gif 

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Kurcze dostaje informacje że ktoś zareagował na mojego posta, idę tam a tam nic nie ma:( nie wiem czy czegoś nie wyłączyłam

Mam tak samo od wczoraj :(

Ale fotorelacja wspaniała! Gregory pięknie i gwiazdorsko się zaprezentował :) 

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Kobiety, czy Wy w ogóle nie śpicie? Myślę sobie powiem pierwsza Dzień dobry - bo kończę nocną zmianę, a tu aktywność na  wątku od ponad godziny :)

Pewnie, że  śpicie. Przecież trzeba jakoś żyć. A bez snu nie da rady.  

Posted
1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Kobiety, czy Wy w ogóle nie śpicie? Myślę sobie powiem pierwsza Dzień dobry - bo kończę nocną zmianę, a tu aktywność na  wątku od ponad godziny :)

O jak dawno Cię nie było!

Posted
21 godzin temu, Olena84 napisał:

Kurcze dostaje informacje że ktoś zareagował na mojego posta, idę tam a tam nic nie ma:( nie wiem czy czegoś nie wyłączyłam

21 godzin temu, Elisabeta napisał:

Olenko, ja też tak mam z lajkami. Na Profilu je widać. Na wątku przyznane serduszka są niewidoczne. Chyba tylko te zielone pozytywne strzałki widać. 

A fotorelacja super i bardzo cieszą postępy Grzegorza. 

Jesteś bardzo dzielny, Grzesiu.wub.gif Smaczki zasłużone. happy.gif 

I serduszka też widać :)

1783478532_Grze.png.875463d4abbbdce9663a2a199c8d39cd.png

Postępy Grzesia cieszą i przybliżają go do DS.

Posted
18 minut temu, elik napisał:

serduszka też widać :)

U mnie jest tak, ze jak dam serduszko, to widać. Jak wejdę na stronę drugi raz , to nie ma śladu, że dałam. Serduszko jest na Profilu i na całej aktywności. Czyli lajków przybywa, ale na wątku nie zostaje ślad.

Ze strzałkami jest ok i dlatego się na nie przestawiłam...

Posted
6 minut temu, Elisabeta napisał:

U mnie jest tak, ze jak dam serduszko, to widać. Jak wejdę na stronę drugi raz , to nie ma śladu, że dałam. Serduszko jest na Profilu i na całej aktywności. Czyli lajków przybywa, ale na wątku nie zostaje ślad.

Ze strzałkami jest ok i dlatego się na nie przestawiłam...

Faktycznie teraz już nie ma tych strzałek, które pokazałam w moim poprzednim poście. A to dopiero kolejna kicha dogo. To faktycznie tylko pozytywne lajki można dawać.

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Faktycznie teraz już nie ma tych strzałek, które pokazałam w moim poprzednim poście. A to dopiero kolejna kicha dogo. To faktycznie tylko pozytywne lajki można dawać.

No tak, Eliku, nieprecyzyjnie napisałam...  Ok jest z pozytywnymi lajkami, czyli strzałkami na zielonym. Strzałki z serduszkami są niewidoczne., jak się wejdzie na nowo na stronę. Ten, kto dostaje powiadomienie o serduszku, przychodzi na wątek i nie widzi,  za który post dostał. Tak jak pisała Olenka. Niby taki drobiazg...

Posted
4 godziny temu, Elisabeta napisał:

No tak, Eliku, nieprecyzyjnie napisałam...  Ok jest z pozytywnymi lajkami, czyli strzałkami na zielonym. Strzałki z serduszkami są niewidoczne., jak się wejdzie na nowo na stronę. Ten, kto dostaje powiadomienie o serduszku, przychodzi na wątek i nie widzi,  za który post dostał. Tak jak pisała Olenka. Niby taki drobiazg...

To ja taka zakręcona jestem z powodu adopcji Kikuni, myślałam o serduszkach, bo te przecież widać w moim poście, a napisałam, że strzałki :) :)  Nie takie ważne, ale musiałam napisać, bo wyszło na to, że bredzę :)

Faktycznie serduszka widać, w momencie kiedy się je da, ale potem ich nie widać.

Poniżej serduszko ode mnie i od Nesiowata. A gdy za chwilę weszłam ponownie, już ich nie było.

A co ciekawe, one są, bo jak dodałam od siebie, to było widać także serduszko dane przez Nesiowata, ale za chwilę  obu znów nie było widać.

592846485_Grze.png.c920d211b051d766d653f187424b1391.png

Posted

Dzień dobry, Grzesiu. Już jesteś modelem pierwsza klasa. happy.gif 

15 godzin temu, jankamałpa napisał:

Ja jestem codziennie,  czytam wątki tylko ostatnio coś mało się odzywam :).

Jankamałpa,  tak nie można. iconwink.gif  Na forum trzeba się odzywać. happy.gif

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Grzesiu. Już jesteś modelem pierwsza klasa. happy.gif 

Jankamałpa,  tak nie można. iconwink.gif  Na forum trzeba się odzywać. happy.gif

To chociaż powiem Dzień dobry. Ja w pracy cały czas rozmawiam z ludźmi, to prywatnie już nawet pisać mi sie nie chce, ale jestem na bieżąco z wiadomościami na Dogo:)

• Upvote 1