elik Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Jestem dzisiaj albo pierwsza, albo wczoraj ostatnia, ale chyba dzisiaj pierwsza :) 1 Quote
Elisabeta Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 5 godzin temu, elik napisał: Jestem dzisiaj albo pierwsza, albo wczoraj ostatnia, ale chyba dzisiaj pierwsza :) Chyba tak, Eliku. Mam nadzieję, że Grzesia pięć godzin temu nie obudziłaś. Pewnie jeszcze nadal sobie smacznie śpi... Dobrego dnia Wam wszystkim. 1 Quote
Nesiowata Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Dobrego dnia wszystkim. Tylko pogoda coś nieciekawa. 1 Quote
Radek Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Nieciekawa to mało powiedziane. Pogoda taka, że nosa za drzwi nie chce się wystawić. 1 Quote
elik Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Chyba tak, Eliku. Mam nadzieję, że Grzesia pięć godzin temu nie obudziłaś. Pewnie jeszcze nadal sobie smacznie śpi... Dobrego dnia Wam wszystkim. Też mam taką nadzieję, a właściwie pewność :) Prawdopodobnie smacznie śpi do tej pory. Quote
elik Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Nieciekawa to mało powiedziane. Pogoda taka, że nosa za drzwi nie chce się wystawić. W kraku siąpi mżawka :( Quote
Olena84 Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 11 godzin temu, elik napisał: Jestem dzisiaj albo pierwsza, albo wczoraj ostatnia, ale chyba dzisiaj pierwsza :) Witam czy pierwszą czy ostatnią! 6 godzin temu, Elisabeta napisał: Chyba tak, Eliku. Mam nadzieję, że Grzesia pięć godzin temu nie obudziłaś. Pewnie jeszcze nadal sobie smacznie śpi... Dobrego dnia Wam wszystkim. Witam również 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Dobredo dnia wszystkim. Tylko pogoda coś nieciekawa. pogoda chce byśmy lepili zające na Święta 5 godzin temu, Radek napisał: Nieciekawa to mało powiedziane. Pogoda taka, że nosa za drzwi nie chce się wystawić. a trzeba, choć ja na zwolnieniu to okien nie wypada mi myć ;) 1 Quote
Radek Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 7 godzin temu, elik napisał: W kraku siąpi mżawka :( U nas z samego rana był śnieg, potem śnieg z deszczem, a teraz sam deszcz został:/ Podobno jutro ma być ładnie. 3 godziny temu, Olena84 napisał: a trzeba, choć ja na zwolnieniu Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. 1 Quote
agat21 Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Zdrówka Olenko! Jutro ma być ciepło i słonecznie - też tak słyszałam, to może i humory poprawią? Wreszcie trochę wiosny :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Grzesinku zdrowenka spokojnosci niechaj juz sie domus zjawi boc napewno jest gdzies jest 1 Quote
Elisabeta Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: To ja będę teraz pierwsza! Dzień dobry, Olenko. Dzień dobry, Grzesiu. Olenko, zdrowia Ci życzę, bo wczoraj już w dzień nie zaglądałam na wątek... Do Wielkanocy masz być już zdrowa! Quote
Nesiowata Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: To ja będę teraz pierwsza! Faktycznie Witaj Grzesiu. Quote
Radek Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 7 godzin temu, agat21 napisał: Jutro ma być ciepło i słonecznie - też tak słyszałam Już mamy jutro i faktycznie zapowiada się wiosennie:) 1 Quote
Olena84 Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Olenko. Dzień dobry, Grzesiu. Olenko, zdrowia Ci życzę, bo wczoraj już w dzień nie zaglądałam na wątek... Do Wielkanocy masz być już zdrowa! Trza być zdrowym, bo rozgardiasz w mieszaniu, jajka czekają na świecenie;/ 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Faktycznie Witaj Grzesiu. witamy! Quote
agat21 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 3 godziny temu, Radek napisał: Już mamy jutro i faktycznie zapowiada się wiosennie:) Faktycznie :) U mnie już słońce świeci! hurra! Quote
agat21 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 5 godzin temu, Olena84 napisał: To ja będę teraz pierwsza! Ty nie sypiasz przez to zwolnienie, czy sobie zamieniłaś dzień z nocą? ;)) 1 Quote
Olena84 Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 11 godzin temu, agat21 napisał: Ty nie sypiasz przez to zwolnienie, czy sobie zamieniłaś dzień z nocą? ;)) nie sypiam przez katary i kaszel:( a zwolnienie sprawiło że wynudziłam się jak nie wiem:(, dopiero dziś cały dzień sprzątałam ale nadal siedziałam w domu bo kiepsko się nadal czuje Quote
Olena84 Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Czy ktoś ma kontakt z Milagros? Dawno nie było jej na dogo i nie odbiera telefonów, trochę się martwię, bo dzwoniłam i dwa tygodnie temu i dzisiaj i telefon wyłączony:( Quote
agat21 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 1 minutę temu, Olena84 napisał: nie sypiam przez katary i kaszel:( a zwolnienie sprawiło że wynudziłam się jak nie wiem:(, dopiero dziś cały dzień sprzątałam ale nadal siedziałam w domu bo kiepsko się nadal czuje Oj, znam to, miałam tak na początku lutego. Paskudny wirus zaiste, niech jak najszybciej idzie sobie od Ciebie precz! I dobrych świąt dla wszystkich! Quote
Olena84 Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Przed chwilą, agat21 napisał: Oj, znam to, miałam tak na początku lutego. Paskudny wirus zaiste, niech jak najszybciej idzie sobie od Ciebie precz! I dobrych świąt dla wszystkich! wszystkiego najlepszego! Quote
Radek Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: a zwolnienie sprawiło że wynudziłam się jak nie wiem:( Ostatnio jak byłem na zwolnieniu, pomimo kiepskiego samopoczucia, połykałem książki hurtowo:) 1 Quote
Nesiowata Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Witaj Grzesiu po ciemku. Zdrówka życzymy na Święta, spokoju i domku na horyzoncie. 1 Quote
Recommended Posts