Tyśka) Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Ja w nocy zabalowałam, Elisabeto... z psiakami :) Wróciłam wczoraj z pracy taka zmęczona, że niewiele zrobiłam, więc musiałam nadrobić nocą... :) Yh, ciężko się dzisiaj wstawało. Dobrze, że dzisiaj mam wolne, to mam czas posprzątać i odsapnąć od gonitwy. Quote
kiyoshi Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 widziałam już rano że jest filmik, ale dopiero teraz obejrzałam. Grześ cuuudooowny! jaki tam dzikusek;) żwawy, fajowy, radosny czarnulek :D 2 Quote
Olena84 Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 Dziękuję za wpłaty: - dorcia2 - 30zł - 02.07 - mama Oleny - 50zł - 05.07 Quote
Nadziejka Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 pozdrawiam serduszkiem Grzesinku Olenko Mureczkowo przecuuudne 1 Quote
Nesiowata Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Dobrego, radosnego dnia Czarnulku. I pamiętaj o swoich obowiązkach - trzeba pilnować porządku i młodzieży! 2 Quote
Elisabeta Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Dobrej niedzieli dla Grzesia i Grzesiowych Przyjaciół. U nas poranek ze słońcem i z deszczem. Nareszcie... 1 Quote
dorcia2 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 jak tam Grzesiu zaaklimatyzował sie już w nowym miejscu ? Quote
Olena84 Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 1 godzinę temu, dorcia2 napisał: jak tam Grzesiu zaaklimatyzował sie już w nowym miejscu ? Dorciu stronę wcześniej jest filmik u Murków, zobacz jak cudnie! Quote
elik Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 20 minut temu, Olena84 napisał: Zapraszam 30% dla Grzesia: Dziękuję za Abi Quote
Olena84 Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 5 minut temu, elik napisał: Dziękuję za Abi ;D Quote
dorcia2 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Dorciu stronę wcześniej jest filmik u Murków, zobacz jak cudnie! cudnie się zachowuje , widać że jest szczęsliwy, a jaką fajną koleżankę ma wylewną tak fajnie jak konik na lonży biega 1 1 Quote
Nesiowata Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Witaj rozbrykany Czarnulku. Zaczynamy nowy tydzień, oby bez specjalnych niespodzianek. Powoli zaczyna się czas przetworów i chyba trzeba będzie co nieco popracować. 1 Quote
Radek Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Powoli zaczyna się czas przetworów i chyba trzeba będzie co nieco popracować. Ile później radości z takich przetworów:) 1 Quote
Olena84 Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 Miałam telefon o Grzesia, a w zasadzie pani nie wiedziała o jakiego psiaka dzwoni, bo wypisała sobie dużo telefonów, zapytała czy mam szczeniaka, jak odpowiedziałam że nie to zapytała "a co?", więc mówię że psy dorosłe i w wielu miastach (bo robię ogłoszenia jeszcze dla podopiecznych koleżanki), no ale doszłyśmy że chodzi o Grzesia i pani pyta gdzie on dokładnie jest więc powiedziałam że w hotelu dla psów i zakończyła rozmowę... dziwne, ale nie zachęcała do rozmowy od początku;/. A pan co pisał że przygarnie Grzesia już się nie odezwał. Quote
Murka Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Miałam telefon o Grzesia, a w zasadzie pani nie wiedziała o jakiego psiaka dzwoni, bo wypisała sobie dużo telefonów, zapytała czy mam szczeniaka, jak odpowiedziałam że nie to zapytała "a co?", więc mówię że psy dorosłe i w wielu miastach (bo robię ogłoszenia jeszcze dla podopiecznych koleżanki), no ale doszłyśmy że chodzi o Grzesia i pani pyta gdzie on dokładnie jest więc powiedziałam że w hotelu dla psów i zakończyła rozmowę... dziwne, ale nie zachęcała do rozmowy od początku;/. A pan co pisał że przygarnie Grzesia już się nie odezwał. Ważne, że zainteresowanie jest, to daje nadzieję:) 1 Quote
Elisabeta Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 1 godzinę temu, Murka napisał: Ważne, że zainteresowanie jest, to daje nadzieję:) Tak, Murko. Czekamy z nadzieją na Grzesiowy Dom, Olenko... 1 Quote
Tyśka) Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Beznadziejne domki zazwyczaj zwiastują TEN fajny :) Niech żywi nie tracą nadziei... :) 1 1 Quote
Nesiowata Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Bądź spokojny Grzesiu - w końcu zaczynają Cię zauważać. Twój ludź w końcu pokaże się i nie będzie go przerażać odległośc czy jakaś tam wizyta. 1 Quote
Tyśka) Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Zmieniłam w olx-ie miasto (teraz na Warszawę) i zdjęcie główne. Powodzeniu, Grzesiu. Quote
elik Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Bądź spokojny Grzesiu - w końcu zaczynają Cię zauważać. Twój ludź w końcu pokaże się i nie będzie go przerażać odległośc czy jakaś tam wizyta. Też tak myślę :) Dobrze, że zaczęli Grzesia zauważać. To dobry znak. 1 Quote
Olena84 Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zmieniłam w olx-ie miasto (teraz na Warszawę) i zdjęcie główne. Powodzeniu, Grzesiu. bardzo dziękujemy! Quote
Radek Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 12 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zmieniłam w olx-ie miasto (teraz na Warszawę) A może trafi się tak, że Grześ zostanie moim sąsiadem? Fajnie by było:) Quote
Recommended Posts