Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja w nocy zabalowałam, Elisabeto... z psiakami :) Wróciłam wczoraj z pracy taka zmęczona, że niewiele zrobiłam, więc musiałam nadrobić nocą... :) Yh, ciężko się dzisiaj wstawało. Dobrze, że dzisiaj mam wolne, to mam czas posprzątać i odsapnąć od gonitwy.

Posted
1 godzinę temu, dorcia2 napisał:

jak tam Grzesiu zaaklimatyzował sie już w nowym miejscu ? 

Dorciu stronę wcześniej jest filmik u Murków, zobacz jak cudnie!

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Dorciu stronę wcześniej jest filmik u Murków, zobacz jak cudnie!

cudnie się zachowuje , widać że jest szczęsliwy, a jaką fajną koleżankę ma wylewną 

tak fajnie jak konik na lonży biega 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Witaj rozbrykany Czarnulku. Zaczynamy nowy tydzień, oby bez specjalnych niespodzianek. Powoli zaczyna się czas przetworów i chyba trzeba będzie co nieco popracować.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Powoli zaczyna się czas przetworów i chyba trzeba będzie co nieco popracować.

Ile później radości z takich przetworów:) 

• Like 1
Posted

Miałam telefon o Grzesia, a w zasadzie pani nie wiedziała o jakiego psiaka dzwoni, bo wypisała sobie dużo telefonów, zapytała czy mam szczeniaka, jak odpowiedziałam że nie to zapytała "a co?", więc mówię że psy dorosłe i w wielu miastach (bo robię ogłoszenia jeszcze dla podopiecznych koleżanki), no ale doszłyśmy że chodzi o Grzesia i pani pyta gdzie on dokładnie jest więc powiedziałam że w hotelu dla psów i zakończyła rozmowę... dziwne, ale nie zachęcała do rozmowy od początku;/.

A pan co pisał że przygarnie Grzesia już się nie odezwał.

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Miałam telefon o Grzesia, a w zasadzie pani nie wiedziała o jakiego psiaka dzwoni, bo wypisała sobie dużo telefonów, zapytała czy mam szczeniaka, jak odpowiedziałam że nie to zapytała "a co?", więc mówię że psy dorosłe i w wielu miastach (bo robię ogłoszenia jeszcze dla podopiecznych koleżanki), no ale doszłyśmy że chodzi o Grzesia i pani pyta gdzie on dokładnie jest więc powiedziałam że w hotelu dla psów i zakończyła rozmowę... dziwne, ale nie zachęcała do rozmowy od początku;/.

A pan co pisał że przygarnie Grzesia już się nie odezwał.

Ważne, że zainteresowanie jest, to daje nadzieję:)

• Like 1
Posted

Bądź spokojny Grzesiu - w końcu zaczynają Cię zauważać. Twój ludź w końcu pokaże się i nie będzie  go przerażać odległośc czy jakaś tam wizyta. 

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Nesiowata napisał:

Bądź spokojny Grzesiu - w końcu zaczynają Cię zauważać. Twój ludź w końcu pokaże się i nie będzie  go przerażać odległośc czy jakaś tam wizyta. 

Też tak myślę :)  Dobrze, że zaczęli Grzesia zauważać. To dobry znak.

• Like 1
Posted
12 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Zmieniłam w olx-ie miasto (teraz na Warszawę)

A może trafi się tak, że Grześ zostanie moim sąsiadem? Fajnie by było:)