Mysza2 Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Bardzo się cieszę z domku dla Michasia-Maksa:) Quote
elik Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Super wieści to może czas zmienić tytuł :) Quote
Zagrodowy pies polski Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Masz rację , wyślę sms i poproszę Magdaad żeby zmieniła tytuł i uaktualniała rozliczenie, bo wygląda jakby Michaś miał jeszcze pieniądze, a przecież już od kilku miesięcy Magdaad kupowała i wysyłała karmę płacąc własnymi pieniędzmi. 1 Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Michaś (Maks) - pozdrawia ciocie. Czuje się świetnie, przyzwyczaił się do domku, nie ma z nim żadnych problemów. Zawsze wesolutki i skory do zabawy. Oto najnowsze zdjęcia 1 Quote
magdaad Posted October 29, 2018 Author Posted October 29, 2018 Dnia 2.09.2018 o 09:25, Zagrodowy pies polski napisał: Masz rację , wyślę sms i poproszę Magdaad żeby zmieniła tytuł i uaktualniała rozliczenie, bo wygląda jakby Michaś miał jeszcze pieniądze, a przecież już od kilku miesięcy Magdaad kupowała i wysyłała karmę płacąc własnymi pieniędzmi. Jestem. Trochę się poblokowałam a wystarczyło zresetować hasło. Moim zdaniem u Michasia nie ma już kasy od paru miesięcy. Nie wiem kiedy robiłam to rozliczenie końcowe, jakoś jak tą obrożę na kleszcze zamawiałam z karmą chyba... Quote
magdaad Posted October 29, 2018 Author Posted October 29, 2018 Ale ten tytuł to nie wiem jak zmienić.. Quote
uxmal Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Może tak? Huraa ! Michaś z hotelu do ds. Pies nie koczuje w krzakach. Quote
IlonaS Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Wygląda chłopak na szczęśliwego. Fajnie, że swój domek ma. Quote
rozi Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 1 godzinę temu, magdaad napisał: Ale ten tytuł to nie wiem jak zmienić.. Przejdź do pierwszego posta, kliknij 2 razy "edytuj" Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Super wieści o Michasiu/Maksie. Lata po działce , nie ucieka na zewnątrz. Zaprzyjaźnił się z ciocią i wujkiem gospodarza, którzy mieszkają obok i w ten sposób korzysta z dwóch misek. Zrobił się gruby, aż Opiekun obawia się czy Max zmieści się w szelki. Max ma obrożę przeciw kleszczom z zeszłego roku, ale teraz otrzyma nową obrożę Foresto lub tabletki Bravecto. Mama Opiekuna ma też pieska więc oba pieski zostaną wyposażone. 1 Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Przekazałam też dla Maxa super ciasteczka od Kiejciu. Są pięknie opakowane i bardzo smaczne. Polecam zarówno jako nagródki jak i prezenty. Niestety nie wiem dlaczego nie mogę wstawić zdjęcia. Quote
elik Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 11 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Przekazałam też dla Maxa super ciasteczka od Kiejciu. Są pięknie opakowane i bardzo smaczne. Polecam zarówno jako nagródki jak i prezenty. Niestety nie wiem dlaczego nie mogę wstawić zdjęcia. Przyślij mi proszę na e-mail. Quote
Zagrodowy pies polski Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 22 godziny temu, Nesiowata napisał: I co u Michasia? Nie wiem, wysłałam, życzenia do jego rodziny, więc powinni się odezwać. Dziękuję za pamięć i serdeczne pozdrowienia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Quote
Zagrodowy pies polski Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Nie dostałam zdjęcia Michasia, ale życzenia i informację, że ma się dobrze i jest szczęśliwy, biega po działce, nie ucieka, nie bałagani. Zdjęcia mam nadzieję dostać w tym tygodniu. 1 Quote
Nadziejka Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Dnia 29.12.2019 o 08:36, Zagrodowy pies polski napisał: Nie dostałam zdjęcia Michasia, ale życzenia i informację, że ma się dobrze i jest szczęśliwy, biega po działce, nie ucieka, nie bałagani. Zdjęcia mam nadzieję dostać w tym tygodniu. Spokojnych Zdrowych Nadzieje Niosacych Swiateczek Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Niestety Michaś odszedł za TM. Rano Michaś nie chciał jeść, po południu był weterynarz (który jest wujkiem opiekuna Michasia i mieszka w tej samej miejscowości) i pobrał krew. Badania nic nie wykazały, więc Michaś dostał tylko zastrzyk wzmacniający. A następnego dnia rano Michaś już nie żył. Bardzo przykro i wszyscy są wstrząśnięci:( Quote
Recommended Posts