Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted
Dnia 2.09.2018 o 09:25, Zagrodowy pies polski napisał:

Masz rację , wyślę sms i poproszę Magdaad żeby zmieniła tytuł i uaktualniała rozliczenie, bo wygląda jakby Michaś miał jeszcze pieniądze, a przecież już od kilku miesięcy Magdaad kupowała i wysyłała karmę płacąc własnymi pieniędzmi.

Jestem. Trochę się poblokowałam a wystarczyło zresetować hasło. Moim zdaniem u Michasia nie ma już kasy od paru miesięcy. Nie wiem kiedy robiłam to rozliczenie końcowe, jakoś jak tą obrożę na kleszcze zamawiałam z karmą chyba...

• 5 weeks later...
Posted

Super wieści o Michasiu/Maksie. Lata po działce , nie ucieka na zewnątrz. Zaprzyjaźnił się z ciocią i wujkiem gospodarza, którzy mieszkają obok  i w ten sposób korzysta z dwóch misek. Zrobił się gruby, aż Opiekun obawia się czy Max zmieści się w szelki.

Max ma obrożę przeciw kleszczom z zeszłego roku, ale teraz otrzyma nową obrożę Foresto  lub tabletki Bravecto. Mama Opiekuna ma też pieska więc  oba pieski zostaną wyposażone.

• Like 1
Posted
11 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Przekazałam też dla Maxa super ciasteczka od Kiejciu. Są pięknie opakowane i bardzo smaczne. Polecam zarówno jako nagródki jak i prezenty. 

Niestety nie wiem dlaczego nie mogę wstawić zdjęcia.

imageproxy.php?img=&key=fb990b1e378caf02

Przyślij mi proszę na e-mail.

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
  • 3 months later...
Posted
Dnia 29.12.2019 o 08:36, Zagrodowy pies polski napisał:

Nie dostałam zdjęcia Michasia, ale życzenia i informację, że ma się dobrze i jest szczęśliwy, biega po działce, nie ucieka, nie bałagani. Zdjęcia mam nadzieję dostać w tym tygodniu.

Wielkanoc Wojtek Wicenciak

Spokojnych Zdrowych 

Nadzieje Niosacych Swiateczek

• 2 weeks later...
Posted

Niestety Michaś odszedł za TM.  Rano Michaś nie chciał jeść, po południu był weterynarz (który jest wujkiem opiekuna Michasia i mieszka w tej samej miejscowości) i pobrał krew. Badania nic nie wykazały, więc  Michaś dostał tylko zastrzyk wzmacniający. A następnego dnia rano Michaś już nie żył.

Bardzo przykro i wszyscy są wstrząśnięci:(