Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Ellig napisał:

Jeżeli sunia będzie w BDT, to proszę o namiary na wątek, Klub WB może wesprzeć sterylizację ...

Szerokiej drogi!

Bardzo dziękuję za pamięć.

U mnie psy są zawsze w BDT. Zwykle daję sobie radę bazarkami.  Jeżeli proszę o pomoc to w sprawie sterylek dla innych suniek w pilnej potrzebie i wtedy pukam do Akcji sterylizacja, bo też jestem datkowiczką.

Posted
4 minuty temu, Poker napisał:

Bardzo dziękuję za pamięć.

U mnie psy są zawsze w BDT. Zwykle daję sobie radę bazarkami.  Jeżeli proszę o pomoc to w sprawie sterylek dla innych suniek w pilnej potrzebie i wtedy pukam do Akcji sterylizacja, bo też jestem datkowiczką.

Klub wspiera wszystkie zwierzaki w BDT zarówno na leczenie, karmę jak i np. transport, zapraszamy również inne potrzebujace zwierzaki :)

• Upvote 1
Posted

Pokerowa sunieczka troszkę poszczekiwała ale po to żeby zwrócić na nią uwagę :) Wygłaskałam od nas i się uspokoiła. Bardzo przyjazna. Nie myślę żeby długo szukała domku.

Donia jeszcze bardziej proludzka :D cały czas domagała się głaskek, Podróżowała razem z maluchem i troszkę go "zanieczyściła" :). Wykąpać i sruuu do dom.

Joki nie szukał kontaktu, nawet nie obwąchiwał ręki. Ale co się dziwić dość długo byl w schronie a dziś tyle wrażeń.

Leydi.......no prawdziwa Lady. Ukradła mi serce na amen. Jest piękna. Też nie szukała zupełnie kontaktu z człowiekiem - ale pewnie jak z Jokim - tyle wrażeń to i psiak nie wie o co chodzi.

Posted
2 godziny temu, anecik napisał:

Pokerowa sunieczka troszkę poszczekiwała ale po to żeby zwrócić na nią uwagę :) Wygłaskałam od nas i się uspokoiła. Bardzo przyjazna. Nie myślę żeby długo szukała domku.

Donia jeszcze bardziej proludzka :D cały czas domagała się głaskek, Podróżowała razem z maluchem i troszkę go "zanieczyściła" :). Wykąpać i sruuu do dom.

Joki nie szukał kontaktu, nawet nie obwąchiwał ręki. Ale co się dziwić dość długo byl w schronie a dziś tyle wrażeń.

Leydi.......no prawdziwa Lady. Ukradła mi serce na amen. Jest piękna. Też nie szukała zupełnie kontaktu z człowiekiem - ale pewnie jak z Jokim - tyle wrażeń to i psiak nie wie o co chodzi.

Przed chwilą P.Piotr pojechał z psiakami do domu.Też mam te same odczucia odnośnie psiaczków.Mam nadzieję,że Joki się zmieni.Jak go wołałam,dawałam rękę do powąchania to odwracał głowę i tak tkwił.Absolutnie nie szukał kontaktu ze mną.

Wszystkie psiaki wymęczone na czele z P.Piotrem. Wszystkie wymiotowały.

Zaczerwienienia po szwach.Haniu bardzo proszę przemyj Rivanolem.Koniecznie SPA bo niesamowicie śmierdzą.Jak P.Piotr tyle godzin wytrzymuje w samochodzie,podziwiam.

Donia raczej chudzinka,drobniutka,mała.Trzeba chyba będzie zamówić Animondę ale to napisze Hania jak dokładnie obejrzy psiaki.Leydi jest spora wg.mnie do kolana a Joki przed kolano,koniecznie trzeba obciąć.

Przekazałam pieniążki za transport.

Haniu bardzo dziękuję za przekazanie umów adopcyjnych.

P.Piotrowi szczególne podziękowanie proszę przekazać za transport i trud.

Donia

IMG_0365.JPG

IMG_0369.JPG

Joki

IMG_0366.JPG

IMG_0370.JPG

Leydi

IMG_0367.JPG

• Upvote 1
Posted
32 minuty temu, Anula napisał:

Przed chwilą P.Piotr pojechał z psiakami do domu.Też mam te same odczucia odnośnie psiaczków.Mam nadzieję,że Joki się zmieni.Jak go wołałam,dawałam rękę do powąchania to odwracał głowę i tak tkwił.Absolutnie nie szukał kontaktu ze mną.

Wszystkie psiaki wymęczone na czele z P.Piotrem. Wszystkie wymiotowały.

Zaczerwienienia po szwach.Haniu bardzo proszę przemyj Rivanolem.Koniecznie SPA bo niesamowicie śmierdzą.Jak P.Piotr tyle godzin wytrzymuje w samochodzie,podziwiam.

Donia raczej chudzinka,drobniutka,mała.Trzeba chyba będzie zamówić Animondę ale to napisze Hania jak dokładnie obejrzy psiaki.Leydi jest spora wg.mnie do kolana a Joki przed kolano,koniecznie trzeba obciąć.

Przekazałam pieniążki za transport.

Haniu bardzo dziękuję za przekazanie umów adopcyjnych.

P.Piotrowi szczególne podziękowanie proszę przekazać za transport i trud.

Anulko jak dobrze,że Piotrek stara się do Ciebie zajechać i możesz zobaczyć psiaki :) O Animondzie rozmawiałam wczoraj z Hanią i jak oceni,że będzie potrzebna to zamówimy.

Najważniejsze,że juz są chyba na miejscu w hoteliku i opuszczą transportery po tak długiej podróży.Teraz będziemy czekać na relację Hani :)

Posted

Pieski dojechały szczęśliwie. Każdy zwiedził ogródek, a potem dostał kolację i świeżą wodę. Są przyjazne, ale widać, że zmęczone. Teraz odpoczywają.

IMG_20170516_191359_800x600.jpg

IMG_20170516_191406_800x600.jpg

IMG_20170516_191431_800x600.jpg

IMG_20170516_191436_800x600.jpg

IMG_20170516_191508_800x600.jpg

IMG_20170516_191512_800x600.jpg

• Upvote 2
Posted

Sunia u nas od.ok.16.30. Już wykąpana, bardzo pro ludzka. Resztę napiszę na założonym wątku.

Pieseczki słodkie, bardzo fajne. A pan Piotr bardzo dzielny i oddany.

Posted

Bardzo urodziwa trójka :)

Dobrze, że już na miejscu, odeśpią podróż, stres i będzie już tylko lepiej - szafirka odkarmi, wypieści, a  Bogusik i Anula  zadbają o cudowne domy :)

Kochane dziewczyny - po raz kolejny ogromne podziękowania za wszystko, co robicie dla psów, te zamojskie są Wam szczególnie wdzięczne!

Czekam na jutrzejsze wieści.

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Serce raduje widok psiaczków na zielonej trawce. Aż mi się łza w oku zakręciła...Anula, Bogusik, dziękuję!! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig  

22 minuty temu, Tola napisał:

Bardzo urodziwa trójka :)

Dobrze, że już na miejscu, odeśpią podróż, stres i będzie już tylko lepiej - szafirka odkarmi, wypieści, a  Bogusik i Anula  zadbają o cudowne domy :)

Kochane dziewczyny - po raz kolejny ogromne podziękowania za wszystko, co robicie dla psów, te zamojskie są Wam szczególnie wdzięczne!

Czekam na jutrzejsze wieści.

Kochane,one są Wasze i Nasze i dzięki zawsze dobrze układającej się współpracy,wspólnie udaje nam się pomóc zamojskim piesiom :) Cieszę się ogromnie,że tym razem aż 4 psiaki opuściły schronisko + jeden z Chełma :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Kochane,one są Wasze i Nasze i dzięki zawsze dobrze układającej się współpracy,wspólnie udaje nam się pomóc zamojskim piesiom :) Cieszę się ogromnie,że tym razem aż 4 psiaki opuściły schronisko + jeden z Chełma :)

Ja też się ogromnie cieszę i mam nadzieję, że za jakiś czas zabierzemy kolejne bidy.

Posted
10 godzin temu, Gabi79 napisał:

Ja też się ogromnie cieszę i mam nadzieję, że za jakiś czas zabierzemy kolejne bidy.

Gabrysiu,jak tylko Hania z TZ doprowadzą psiaki do porządku to będziemy im zaraz szukać domków.Miejmy nadzieję,że szybciutko je znajdą i zrobią tym samym miejsce na kolejne :)

2 godziny temu, Ellig napisał:

Wspaniałe psiaki! Cudownie ,ze juz bezpieczne...:) Wspaniala akcja pomocy!

Tym razem faktycznie akcja była dość spora bo aż 5 psiaków rozpoczęło nowe życie  :)