Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, kiyoshi napisał:

Ale super:) dziewczyny, jesteście naprawde bardzo szybkie:) a najważniejsze- skuteczne, bo domki zawsze dobre!

powodzenia kudelki cudne:)

Na razie jeszcze nic nie wiemy.A domek to czysty przypadek,tak się złożyło.

Posted

Joki i Donia dzisiaj śpią już w swoim domku :) Pani bardzo sympatyczna, zasugerowała, że chyba bez sensu jest kupować legowiska, bo zapewne i tak wylądują w łóżku :) Obszar ogrodu wielki, część będzie do dyspozycji psiaków, część dla koni. W domu są też 2 koty, więc będziemy czekać na relację z zapoznania ze zwierzakami - kotami i końmi

• Upvote 2
Posted
19 minut temu, szafirka napisał:

Joki i Donia dzisiaj śpią już w swoim domku :) Pani bardzo sympatyczna, zasugerowała, że chyba bez sensu jest kupować legowiska, bo zapewne i tak wylądują w łóżku :) Obszar ogrodu wielki, część będzie do dyspozycji psiaków, część dla koni. W domu są też 2 koty, więc będziemy czekać na relację z zapoznania ze zwierzakami - kotami i końmi

A legowiska musowo.Pani zapewne nie wie,że legowisko dla psa to jedyne schronienie,w którym czuje się bezpiecznie bo to tylko jest jego.

Dziękuję za wiadomości i za transport.To psiaki zostały.Haniu jaki jest koszt transportu.

Posted
7 minut temu, szafirka napisał:

Legowiska będą na pewno, teraz mają kocyki. Pani to mówiła ze śmiechem :)

To dobrze,że nie na poważnie.Teraz dla naszych psiaczków kilka dni będzie ciężkie bo znów zmiana nastąpiła w ich życiu ale mam nadzieję,że już ostatnia.P.Ania obiecała wiadomości przesyłać i fotki.

Posted

Rozmawiałam przed chwilką z p.Anią i  psiaki mają się bardzo dobrze.Wczoraj były smutnawe po odjeździe szafirków ale noc przespały spokojnie a rano było takie radosne powitanie,że Pani Ani aż się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia.Dzisiaj już dużo lepiej ale potrzeba czasu aby oswoiły się z domownikami i nowym otoczeniem.Podałam maila i mam obiecane fotki.Umówiłyśmy się  na poniedziałek wieczorem na kolejne zdanie relacji o Doni i Joki

Posted

Powodzenia w nowym domku, oby wszystko układało się dobrze :). Naprawdę niesamowite że tak szybko znalazł się domek i to dla dwóch piesków razem. Teraz Leydi została sama. Ale jest tak urocza, że na pewno nie będzie długo siedziała w hoteliku i trzeba będzie szukać kolejnej trójki psiaczków aby im pomóc :).

Posted
2 godziny temu, helli napisał:

Oby Joki nie polował na koty, jak terrierom sie zdarza

Spotkanie z kotami odbyło się na szczęście bez rozlewu krwi na przywitanie.Oczywiście z dystansem i brakiem zaufania z obu stron.Miejmy nadzieję,że Joki nie będzie polował i wszystko się dobrze poukłada.

Cały czas trzymam kciuki na te przynajmniej pierwsze dni/tygodnie pobytu psiaków w nowym domu.

Posted
9 godzin temu, Bogusik napisał:

Cały czas trzymam kciuki na te przynajmniej pierwsze dni/tygodnie pobytu psiaków w nowym domu.

Bardzo się cieszę, że psiaczki tak szybko znalazły dom. Szczególnie na sercu leżał mi Joki...on trochę "posiedział" w schronisku, a to taki cudny psiak!! 

Posted

Anulko,potwierdź na wątkach wpłatę pieniążków z bazarku,który właśnie rozliczyłam :)

ROZLICZENIE:

WPŁATY ZA FANTY 882,00zł + NADPŁATY 21,60zł = 903,60zł.

Posted

U Joki i Doni wszystko dobrze.Psiaki bardzo szybko się aklimatyzują i już nie widać po nich aby tęskniły.Donia jest bardzo radosna co widać nie tylko w zabawie ale także po wyrazie oczów i uśmiechu.Jokuś przylepa i najchętniej tylko by siedział na kolankach.Pani Ania powiedziała,że to są dwie przytulanki,które potrzebują bliskości i miłości od człowieka.Nad Jokusiem trzeba będzie popracować bo te kotki....nie za bardzo dają mu spokojnie żyć.Cała Rodzina twierdzi,że psiaki są cudowne i wnoszą masę radości i pozytywnej energii do ich życia!:)

Kilka podesłanych foteczek :)

Tak szalejemy z Pańcią :)

DSC_0179.JPG.ea8c5b2a49b899a317fc019ba2c1b97c.JPG

DSC_0137.JPG.4844cd5b2cfc01040bb5ee500b264b3c.JPG

Każdy dostał ale przecież lepiej się jednym bawić :)

DSC_0134.JPG.5f0c2fe9d880ea24113be9ba9599c1e2.JPG

Odpoczywamy w chłodzie...:)

DSC_0127.JPG.4d5798ae83483d79e485f3037398ca1e.JPG

A najlepiej gdzie? Wiadomo....:)

DSC_0198.JPG.ce1d916c50f8256ac5d72edc114394c1.JPG

• Upvote 4