Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja czułam, że nie jest dobrze. Teraz trzeba pomóc jej zwierzętom które przejęła Fundacja Znajdki. Fundacje nie mają funduszy z gumy więc teraz zbierzmy się i pomóżmy kilkunastu sierotom które zostały.

Posted
18 minut temu, bakusiowa napisał:

Ja czułam, że nie jest dobrze. Teraz trzeba pomóc jej zwierzętom które przejęła Fundacja Znajdki. Fundacje nie mają funduszy z gumy więc teraz zbierzmy się i pomóżmy kilkunastu sierotom które zostały.

Pani Prezez ZNAJDEK,byla Ewci przyjaciolka i obiecala jej,ze zwierzakami się zaopiekuje.

Posted
1 minutę temu, UlaFeta napisał:

Pani Prezez ZNAJDEK,byla Ewci przyjaciolka i obiecala jej,ze zwierzakami się zaopiekuje.

Żal dobrego człowieka. Pani Ewo [']

A w sprawie zwierząt, to rodzina się nie zaopiekuje???

Posted

Ewuniu ..Dziękuję,że byłaś tu z nami...

Dziewczyny,myślę,że powinniśmy zebrać pieniążki na kwiaty....Ewunia pomagała wielu pieskom w potrzebie,przez wiele lat dzieliła się z potrzebującymi.

• Upvote 1
Posted
44 minuty temu, WiosnaA napisał:

Dziewczyny,myślę,że powinniśmy zebrać pieniążki na kwiaty....Ewunia pomagała wielu pieskom w potrzebie,przez wiele lat dzieliła się z potrzebującymi.

Do kogo zrobić przelew?

Posted
53 minuty temu, WiosnaA napisał:

Ewuniu ..Dziękuję,że byłaś tu z nami...

Też uważam, że powinniśmy to zrobić.

Tylko kto mieszkający blisko Ewy mógłby się zająć zamówieniem i dostarczeniem na pogrzeb kwiatów?

Mogę zająć się zebraniem pieniążków na ten cel jeśli nikt inny nie zechce.

Posted
14 minut temu, terra napisał:

Też uważam, że powinniśmy to zrobić.

Tylko kto mieszkający blisko Ewy mógłby się zająć zamówieniem i dostarczeniem na pogrzeb kwiatów?

Mogę zająć się zebraniem pieniążków na ten cel jeśli nikt inny nie zechce.

Super,jestem za.,poproszę nr.konta.

Terro,jest trochę osób z Warszawy i może ktoś zgodzi  się kupić,a może na pogrzeb ktoś się wybierze?

Ostatecznie to poczta kwiatowa,...ale może akurat któraś ciocia osobiście Ewuni zawiezie,miło by było.

Posted

Dlatego dobrze byłoby, aby ktoś już się zdeklarował,

poza tym ma być to wieniec z szarfą, czy wiązanka, jak uważacie. Nie znam cen w Wa-wie.

Posted
1 minutę temu, terra napisał:

poza tym ma być to wieniec z szarfą, czy wiązanka, jak uważacie. Nie znam cen w Wa-wie.

Cena wiązanek jest związana z cenami kwiatów. Wiązanka to koszt ok. 150 zł do tego szarfa ok. 20 zł . Cena wieńca zaczyna się od 350 zł .

Trzeba dowiedzieć się gdzie i kiedy będzie pogrzeb.  

Posted
34 minuty temu, bakusiowa napisał:

Do kogo zrobić przelew?

12 minut temu, Livka napisał:

Terro poproszę nr konta.

8 minut temu, Radek napisał:

Bardzo smutna wiadomość. Przykro, gdy odchodzą dobrzy ludzie.

Też poproszę o numer konta.

8 minut temu, WiosnaA napisał:

Super,jestem za.,poproszę nr.konta.

Terro,jest trochę osób z Warszawy i może ktoś zgodzi  się kupić,a może na pogrzeb ktoś się wybierze?

Ostatecznie to poczta kwiatowa,...ale może akurat któraś ciocia osobiście Ewuni zawiezie,miło by było.

Zaraz wyślę pw z danymi do przelewu.

Proszę, piszcie tytułem "na wieniec dla EVA2406"

Rozliczenie będę robiła w pierwszym poście pod wcześniejszymi wpłatami dla Ewy.

Posted
3 minuty temu, terra napisał:

Szarfa z napisem  od dogomaniaków jak najbardziej....a czy wieniec duży, mały, czy wiązanka, to też cen nie znam  w Warszawie.Poczekajmy na dziewczyny.

Posted
2 minuty temu, WiosnaA napisał:

Szarfa z napisem  od dogomaniaków jak najbardziej....a czy wieniec duży, mały, czy wiązanka, to też cen nie znam  w Warszawie.Poczekajmy na dziewczyny.

no właśnie, czekam zatem na więcej opinii.

Posted
11 minut temu, Jo37 napisał:

Cena wiązanek jest związana z cenami kwiatów. Wiązanka to koszt ok. 150 zł do tego szarfa ok. 20 zł . Cena wieńca zaczyna się od 350 zł .

Trzeba dowiedzieć się gdzie i kiedy będzie pogrzeb.  

Gdy któraś Cioteczka dowie się o terminie pogrzebu, to proszę niech napisze tutaj.

Posted

Też poproszę nr konta. Myślę, że skromny wieniec od dogo jako wyraz pamięci, podziękowania... A nadwyżka pieniędzy na zabezpieczenie zwierząt, bo pewnie na tym samej Ewie zależałoby najbardziej... Z tego, co UlaFeta pisała, opiekę nad zwierzętami przejmują Znajdki.

• Upvote 1