anica Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Ewuniu, Nie daj się! Jesteś silna! tylko sobie o tym przypomnij, ciepłe myśli płyną do Ciebie Quote
UlaFeta Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 12 minut temu, Ewa Marta napisał: Ewuś, leżysz w CO? Czy coś Ci jest potrzebne? Podjechać, przywieźć coś? Dzwonilam do Ewy. Nie lezy w szpitalu.Po uproszeniu doktora codziennie jeździ na kroplówki.:( Tak będzie do 2 maja.Jak nie deda spadac plytki to maja jeszcze dla Ewy jakas terapie na tw.przeczekanie do uzbierania na faktyczne leczenie(tak zrozumiałam) Jak wroci do domku i będzie się dobrze czula to się odezwie. Quote
inka33 Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Dzwonilam do Ewy. Nie lezy w szpitalu.Po uproszeniu doktora codziennie jeździ na kroplówki.:( Tak będzie do 2 maja.Jak nie deda spadac plytki to maja jeszcze dla Ewy jakas terapie na tw.przeczekanie do uzbierania na faktyczne leczenie(tak zrozumiałam) Jak wroci do domku i będzie się dobrze czula to się odezwie. Powinna leżeć, ale uparła się i jeździ do zwierzaków... Quote
Besia11 Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 I ja 1 % wysłałam, a teraz poproszę nr konta prześlę skromny grosik w maju i czerwcu,dużo.... zdrówka życzę . . Quote
Olena84 Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Ewcia a może potrzebujesz pomocy jakiegos Warszawianka? Quote
terra Posted April 27, 2017 Author Posted April 27, 2017 32 minuty temu, Besia11 napisał: I ja 1 % wysłałam, a teraz poproszę nr konta prześlę skromny grosik w maju i czerwcu,dużo.... zdrówka życzę . . wysyłam dane do przelewu Quote
EVA2406 Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 4 godziny temu, terra napisał: wysyłam dane do przelewu Dziękuję Teresko, że pilnujesz moich spraw. 12 godzin temu, Ewa Marta napisał: Wczoraj wyslałam PIT z 1% dla Ewci i dodatkowo od trzech moich koleżanek, którym wypełniałam zeznanie:) Dziękuję Ewuś :) 10 godzin temu, Gusiaczek napisał: Ewuniu, serdeczną myślą jestem z Tobą i w żadne, absolutnie żadne! czarne scenariusze nie wierzę i moc optymizmu wysyłam do Ciebie Gusiaczku, staram się, ale ..............dziękuję, że jesteś. 8 godzin temu, Ewa Marta napisał: Ewuś, leżysz w CO? Czy coś Ci jest potrzebne? Podjechać, przywieźć coś? Jeszcze nie ,ale grozi mi to :( 8 godzin temu, anica napisał: Ewuniu, Nie daj się! Jesteś silna! tylko sobie o tym przypomnij, ciepłe myśli płyną do Ciebie Walczę i staram się nie poddawać, ale te parszywe wyniki......... 4 godziny temu, Besia11 napisał: I ja 1 % wysłałam, a teraz poproszę nr konta prześlę skromny grosik w maju i czerwcu,dużo.... zdrówka życzę . . Dziękuję :). Tereska wysłała. 4 godziny temu, Olena84 napisał: Ewcia a może potrzebujesz pomocy jakiegos Warszawianka? Staram się jakoś ogarniać, ale zobaczymy co kolejny dzień przyniesie....... 4 godziny temu, terra napisał: wysyłam dane do przelewu Jeszcze raz pięknie Ci dziękuję :) Quote
EVA2406 Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Na konto wpłynęło: - Bakusiowa - 50 zl - mdk8 - 20 zł Bardzo dziękuję :) Teresko, prosze wpisz na 1 str I jeszcze jest 49 zł z bazarku od Nadziejki, tylko nie wiem czy to też ma być tu dopisane, ale chyba tak. Quote
anica Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Ewuniu, ja wiem ,że Ty walczysz! ...że Chcesz!!! to jest najważniejsze! nasze ciepłe myśli są z Tobą chyba często się tak zdarza ,że te wyniki są złe! zwłaszcza na początku... jak lecą kroplówki :( może pomyślmy o jakiejś pomocy??? żeby Ewa mogła leżeć a ktoś ....czasowo przejął by opiekę nad stadkiem Ewuni? czy to jest możliwe? ... Quote
terra Posted April 28, 2017 Author Posted April 28, 2017 7 godzin temu, EVA2406 napisał: Na konto wpłynęło: - Bakusiowa - 50 zl - mdk8 - 20 zł Bardzo dziękuję :) Teresko, prosze wpisz na 1 str I jeszcze jest 49 zł z bazarku od Nadziejki, tylko nie wiem czy to też ma być tu dopisane, ale chyba tak. zrobione. 29 minut temu, anica napisał: Ewuniu, ja wiem ,że Ty walczysz! ...że Chcesz!!! to jest najważniejsze! nasze ciepłe myśli są z Tobą chyba często się tak zdarza ,że te wyniki są złe! zwłaszcza na początku... jak lecą kroplówki :( może pomyślmy o jakiejś pomocy??? żeby Ewa mogła leżeć a ktoś ....czasowo przejął by opiekę nad stadkiem Ewuni? czy to jest możliwe? ... To byłoby najlepsze rozwiązanie gdyby ktoś mógł pomóc w opiece nad zwierzakmi Ewy. Niestety jestem daleko i fizycznie jest to niemożliwe. Quote
anica Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 To może spróbujmy?... porobić ogłoszenia?? płatne/niepłatne? tylko najpierw trzeba by spytać Ewunię, jak widzi taką formę pomocy? Quote
anica Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 5 godzin temu, inka33 napisał: Zaoferowałam pomoc po 4.05 na miejscu. ... chyba ja tym tym razem, wychlastam Ciebie ,mokrym ozorem Quote
inka33 Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 19 minut temu, anica napisał: ... chyba ja tym tym razem, wychlastam Ciebie ,mokrym ozorem :) Dopiero okaże się, czy będzie za co. Quote
ona03 Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Ev-ciu, jesteśmy z Tobą, przesyłamy najcieplejszy myśli ...... Quote
togaa Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Evciu, nie piszę ale cały czas jestem z Tobą i myśli dobre posyłam .Tyle nas tu jest, odgonimy złe moce... Quote
terra Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 Witam wszystkich w deszczowy dzionek. Ewuniu ślę moc dobrych myśli. inka33, też się przyłączę do chlastania jęzorem Quote
Mysza2 Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Ewciu, chociaż nie piszę to cały czas posyłam dobre myśli i trzymam za Ciebie kciuki:) Quote
Nadziejka Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Sily sily ponad wszystko Ciociu Ewo moc ogromna moc pozdrowien i goaracych mysli sle calun czas ku Tobie Quote
anica Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 18 godzin temu, inka33 napisał: :) Dopiero okaże się, czy będzie za co. .. już jest! Quote
Ellig Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Ewa, trzymaj się zdrowo... całym sercem i myślami jestem z Tobą. Quote
Recommended Posts