Tola Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Cudne wiosenne zdjęcia, przydadzą się do odnowienia ogłoszeń; ja zrobię to dopiero w sobotę, wcześniej nie dam rady. Quote
Murka Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Dnia 8.04.2018 o 23:07, agat21 napisał: Ale cudne zdjęcia Caniska :)) A sesja czesania po brzuchu to już czysta poezja! Żeby mój gałgan tak lubił czesanie! Canis najbardziej lubi czesanie brzuszka:) do reszty ciała nie bardzo ma cierpliwość i albo próbuje się delikatnie ulotnić, albo przewraca się na grzbiet, żeby czesać brzuszek:) Quote
elik Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 Biedaku kochany, tak długo nikt u Ciebie nie był Quote
elik Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 W ostatnim czasie skarbonka Caniska wzbogaciła się o kilka wpłat: .................40,00 - bakusiowa deklaracja za IV - 23.04. .................15,00 - zozola77 deklaracja za IV - 23.04. .................40,00 - helli deklaracja za IV - 25.04. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Havanka Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Wykorzystałam kilka ostatnich zdjęć Caniska i podmieniłam w swoim OLX. Zmieniłam też województwo na wrocławskie. Może ktoś go w końcu wypatrzy? https://www.olx.pl/oferta/wyczaruj-mu-dom-z-marzen-CID103-IDoEnDO.html Quote
jankamałpa Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Ja co jakś czas też zaglądam do Caniska, nie mam pomysłu jak mu pomóc. Mogę zrobić ogłoszenie na Morusku, tylko poproszę na priv nr telefonu do kontaktu i link do jaiegoś ogloszenia Caniska żebym wiedziała co pisać. 1 Quote
elik Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Wykorzystałam kilka ostatnich zdjęć Caniska i podmieniłam w swoim OLX. Zmieniłam też województwo na wrocławskie. Może ktoś go w końcu wypatrzy? https://www.olx.pl/oferta/wyczaruj-mu-dom-z-marzen-CID103-IDoEnDO.html Eluniu kochana bardzo dziękuję Mam prośbę, czy mogłabyś dodać na końcu ogłoszenia poniższy tekst ? To link do filmiku z Caniskiem :) Króciutki filmik z Canisem w roli głównej. Aby oglądnąć filmik trzeba skopiować poniższy adres URL i wkleić go do paska adresu. Króciutki filmik z Canisem w roli głównej. Aby oglądnąć filmik trzeba skopiować poniższy adres URL i wkleić go do paska adresu.https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=sU1pFWIZYgU To link do tego filmiku :) Dziękuję :) Quote
elik Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Ja co jakś czas też zaglądam do Caniska, nie mam pomysłu jak mu pomóc. Mogę zrobić ogłoszenie na Morusku, tylko poproszę na priv nr telefonu do kontaktu i link do jaiegoś ogloszenia Caniska żebym wiedziała co pisać. Wielgachne dzięki :) To skopiowany link do ogłoszenia Havanki :) Nr telefonu i adres e-mail podam na PW. https://www.olx.pl/oferta/wyczaruj-mu-dom-z-marzen-CID103-IDoEnDO.html Quote
Tola Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Zaglądam do Caniska, ale ja również nie mam pomysłu jak znalezc mu dom. Jak uporam się z problemami moich nowych chorych podopiecznych to wymienię Caniskowi OLX na zupełnie nowy Quote
elik Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Zaglądam do Caniska, ale ja również nie mam pomysłu jak znalezc mu dom. Jak uporam się z problemami moich nowych chorych podopiecznych to wymienię Caniskowi OLX na zupełnie nowy Tolu, a może zrobiłabyś Caniskowi ogłoszenie w gazecie. Już to kiedyś robiłaś, wiesz gdzie uderzyć więc będzie Ci łatwiej. Jak potrzebna kasa, to oczywiście przeleję ile trzeba i gdzie będzie trzeba. Plissssss Quote
Tola Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 24 minuty temu, elik napisał: Tolu, a może zrobiłabyś Caniskowi ogłoszenie w gazecie. Już to kiedyś robiłaś, wiesz gdzie uderzyć więc będzie Ci łatwiej. Jak potrzebna kasa, to oczywiście przeleję ile trzeba i gdzie będzie trzeba. Plissssss Elu - ja robiłam tylko ogłoszeneie w naszym lokalnym tygodniku, ale nie było ani jednego zapytania:( Papierowe wydanie Przyjaciela Psa już się nie ukazuje, nie mam kontaktu do innych gazet... Może spróbować w prasie krakowskiej, może maja jakieś rubryki dla zwierząt? Havanka parę lat temu robiła z sukcesem ogłoszenia do jakiejś prasy, ale tez chyba już nieistniejącej... Quote
uxmal Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 A gazeta 4łapy? dystrybuowana jest po lecznicach. Dawno nie przeglądałam jej bo wpadam i wypadam od weta ale w niektórych miejscach są kolejki i ludzie czytają tę gazetkę. Jeśli jest w niej dział ogłoszeń to może zaprezentować w niej Caniska? Quote
elik Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 Dnia 27.04.2018 o 00:51, MALWA napisał: . . . Moja wpłata poleciała. I doleciała :) 27.04. na koncie Caniska pojawiła się kwota 40,00 zł od MALWA deklaracja na IV-V Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Nadziejka Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Chopaczenku ciudny smoku pozdrawiam cmokuniam w oczenka i trzymam mocno mocno za wszytko Quote
MALWA Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 3 godziny temu, elik napisał: I doleciała :) 27.04. na koncie Caniska pojawiła się kwota 40,00 zł od MALWA deklaracja na IV-V Bardzo serdecznie dziękujemy Dziękuję za potwierdzenie :) Quote
MALWA Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Myślałam o tym jak pomóc moim podopiecznym, które są u kikou.... Coś wymyśliłam, i pomysł wrzucam i tu: można z ładnymi zdjęciami zrobić coś w stylu plakatu, ogłoszenia, na takim formacie jak są ulotki rozdawane lub wystawiane w publicznych miejscach odnośnie np. 1 % podatku i zostawić takie plakaty/ ulotki na stoliku w okolicznych gabinetach weterynaryjnych. Ludzie nieraz długo czekają u weterynarza ze swoim pupilem, coś czytają, oglądają, może to i szansa dla Canisa, ze ktoś weźmie ulotkę do ręki, poczyta i nie wyrzuci. Może taka ulotka dotrze do serducha potencjalnego przyszłego pana/pani.... Quote
elik Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 9 godzin temu, MALWA napisał: Dziękuję za potwierdzenie :) Bardzo proszę :) Quote
elik Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 9 godzin temu, MALWA napisał: Myślałam o tym jak pomóc moim podopiecznym, które są u kikou.... Coś wymyśliłam, i pomysł wrzucam i tu: można z ładnymi zdjęciami zrobić coś w stylu plakatu, ogłoszenia, na takim formacie jak są ulotki rozdawane lub wystawiane w publicznych miejscach odnośnie np. 1 % podatku i zostawić takie plakaty/ ulotki na stoliku w okolicznych gabinetach weterynaryjnych. Ludzie nieraz długo czekają u weterynarza ze swoim pupilem, coś czytają, oglądają, może to i szansa dla Canisa, ze ktoś weźmie ulotkę do ręki, poczyta i nie wyrzuci. Może taka ulotka dotrze do serducha potencjalnego przyszłego pana/pani.... Dobry pomysł, tylko problem w tym, że ja nie potrafię zrobić takiej ulotki :( Może Alaskan malamutte ? Quote
Murka Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Rozliczenie za kwiecień: -360 zł hotelowanie 1-30.04 Quote
elik Posted May 1, 2018 Author Posted May 1, 2018 8 godzin temu, Murka napisał: Rozliczenie za kwiecień: -360 zł hotelowanie 1-30.04 Dziękuję Murko :) Zrobiłam przelew, a jutro wstawię print screen przelewu. Quote
Alaskan malamutte Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Dnia 30.04.2018 o 06:49, elik napisał: Dobry pomysł, tylko problem w tym, że ja nie potrafię zrobić takiej ulotki :( Może Alaskan malamutte ? Eliku kochany, dla Caniska wszystko!! Proszę, wskaż, któro zdjęcie najbardziej nadaje się na taką ulotkę a ja poposzę swojego TZ aby, mi pomógł.. No i jeszcze tekst.... Może coś w stylu: "Spełnij marzenie Caniska, daj mu dom" "Nie tracę nadziei, wciąż czekam..Pokochasz mnie?" Proszę o sugestie, pomysły.. 1 Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Każdy sposób na znalezienie domku jest DOBRY. Ja również szukam kogoś do plakatu/ulotki - dla mojej Roxi... bo też telefon milczy... :( Quote
elik Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku kochany, dla Caniska wszystko!! Proszę, wskaż, któro zdjęcie najbardziej nadaje się na taką ulotkę a ja poposzę swojego TZ aby, mi pomógł.. No i jeszcze tekst.... Może coś w stylu: "Spełnij marzenie Caniska, daj mu dom" "Nie tracę nadziei, wciąż czekam..Pokochasz mnie?" Proszę o sugestie, pomysły.. Asiu, w zasadzie prawie na każdym zdjęciu Canisek jest śliczny więc, które zdjęcie weźmiesz, będzie dobre :) Tekst wydaje mi sie bardzo dobry, ale może ktoś, coś jeszcze podpowie :) No i z góry podziękuj TZ-towi za pomoc Quote
Recommended Posts