Jump to content
Dogomania

Canis ma swój wymarzony Dom! Mówią starszy, kaleki, niech umiera.... Pozwolimy na na to? Proszę, dajmy mu szansę na normalne życie!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.04.2018 o 23:07, agat21 napisał:

Ale cudne zdjęcia Caniska :)) A sesja czesania po brzuchu to już czysta poezja! Żeby mój gałgan tak lubił czesanie!

Canis najbardziej lubi czesanie brzuszka:) do reszty ciała nie bardzo ma cierpliwość i albo próbuje się delikatnie ulotnić, albo przewraca się na grzbiet, żeby czesać brzuszek:)

• 2 weeks later...
Posted

W ostatnim czasie skarbonka Caniska wzbogaciła się o kilka wpłat:

.................40,00   -  bakusiowa  deklaracja za IV   -  23.04.

.................15,00   -  zozola77  deklaracja za   IV  -  23.04.

.................40,00   -  helli   deklaracja za   IV  -  25.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1348697437_kwiatki4.jpg.34aa2d578ea841b03007b892f44e1816.jpg

Posted

Ja co jakś czas też zaglądam do Caniska, nie mam pomysłu jak mu pomóc. Mogę zrobić ogłoszenie na Morusku, tylko poproszę na priv nr telefonu do kontaktu i link do jaiegoś  ogloszenia Caniska żebym wiedziała co pisać.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Wykorzystałam kilka ostatnich zdjęć Caniska i podmieniłam w swoim OLX. Zmieniłam też województwo na wrocławskie. Może ktoś go w końcu wypatrzy?

https://www.olx.pl/oferta/wyczaruj-mu-dom-z-marzen-CID103-IDoEnDO.html

Eluniu kochana bardzo dziękuję   serduszko.gif.b68b6b91cf9bd716a8abe8b000475573.gif

Mam prośbę, czy mogłabyś dodać na końcu ogłoszenia poniższy tekst ? To link do filmiku z Caniskiem :)

Króciutki filmik z Canisem w roli głównej. Aby oglądnąć filmik trzeba skopiować poniższy adres URL i wkleić go do paska adresu.

Króciutki filmik z Canisem w roli głównej. Aby oglądnąć filmik trzeba skopiować poniższy adres URL i wkleić go do paska adresu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=sU1pFWIZYgU

To link do tego filmiku  :)  Dziękuję  :)

Posted
1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Ja co jakś czas też zaglądam do Caniska, nie mam pomysłu jak mu pomóc. Mogę zrobić ogłoszenie na Morusku, tylko poproszę na priv nr telefonu do kontaktu i link do jaiegoś  ogloszenia Caniska żebym wiedziała co pisać.

Wielgachne dzięki :)  serduszko.gif.8ef6d58d5ffdaec10a77333b18c858f7.gif

To skopiowany link do ogłoszenia Havanki :)  Nr telefonu i adres e-mail podam na PW.

https://www.olx.pl/oferta/wyczaruj-mu-dom-z-marzen-CID103-IDoEnDO.html

215308303_serce7.gif.2e123350c4a6dd20fad74ff28e3fc943.gif

Posted

Zaglądam do Caniska, ale ja również nie mam pomysłu jak znalezc mu dom.

Jak uporam się z problemami moich nowych chorych podopiecznych to wymienię   Caniskowi OLX na zupełnie nowy

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Zaglądam do Caniska, ale ja również nie mam pomysłu jak znalezc mu dom.

Jak uporam się z problemami moich nowych chorych podopiecznych to wymienię   Caniskowi OLX na zupełnie nowy

Tolu, a może zrobiłabyś Caniskowi ogłoszenie w gazecie. Już to kiedyś robiłaś, wiesz gdzie uderzyć więc będzie Ci łatwiej. Jak potrzebna kasa, to oczywiście przeleję ile trzeba i gdzie będzie trzeba.

Plissssss   1682057205_gifproszcy.gif.9c1b3a481de02998f62b78b0c7c6acd8.gif

Posted
24 minuty temu, elik napisał:

Tolu, a może zrobiłabyś Caniskowi ogłoszenie w gazecie. Już to kiedyś robiłaś, wiesz gdzie uderzyć więc będzie Ci łatwiej. Jak potrzebna kasa, to oczywiście przeleję ile trzeba i gdzie będzie trzeba.

Plissssss   1682057205_gifproszcy.gif.9c1b3a481de02998f62b78b0c7c6acd8.gif

Elu - ja robiłam tylko ogłoszeneie w naszym lokalnym tygodniku, ale nie było ani jednego zapytania:(

Papierowe wydanie Przyjaciela Psa już się nie ukazuje, nie mam kontaktu do innych gazet...

Może spróbować w prasie krakowskiej, może maja jakieś rubryki dla zwierząt?

Havanka parę lat temu robiła z sukcesem ogłoszenia do jakiejś prasy, ale tez chyba już nieistniejącej...

Posted

A gazeta 4łapy? dystrybuowana jest  po lecznicach.

Dawno nie przeglądałam jej bo wpadam i wypadam od weta ale w niektórych miejscach są kolejki i ludzie czytają tę gazetkę.

Jeśli jest w niej dział ogłoszeń to może zaprezentować w niej Caniska?

Posted
Dnia 27.04.2018 o 00:51, MALWA napisał:

. . .

Moja wpłata poleciała.

I doleciała :)

27.04. na koncie Caniska pojawiła się kwota 40,00 zł od  MALWA  deklaracja na IV-V

urodziny.jpg.37c33c3e3835ffe783170c853aab84f1.jpg

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

I doleciała :)

27.04. na koncie Caniska pojawiła się kwota 40,00 zł od  MALWA  deklaracja na IV-V

urodziny.jpg.37c33c3e3835ffe783170c853aab84f1.jpg

Dziękuję za potwierdzenie :)

Posted

Myślałam o tym jak pomóc moim podopiecznym, które są u kikou....

Coś wymyśliłam, i pomysł wrzucam i tu: można z ładnymi zdjęciami zrobić coś w stylu plakatu, ogłoszenia, na takim formacie jak są ulotki rozdawane lub wystawiane w publicznych miejscach odnośnie np. 1 % podatku i zostawić takie plakaty/ ulotki  na stoliku w okolicznych gabinetach weterynaryjnych. Ludzie nieraz długo czekają u weterynarza ze swoim pupilem, coś czytają, oglądają, może to i szansa dla Canisa, ze ktoś weźmie ulotkę do ręki, poczyta i nie wyrzuci. Może taka ulotka dotrze do serducha potencjalnego przyszłego pana/pani....

Posted
9 godzin temu, MALWA napisał:

Myślałam o tym jak pomóc moim podopiecznym, które są u kikou....

Coś wymyśliłam, i pomysł wrzucam i tu: można z ładnymi zdjęciami zrobić coś w stylu plakatu, ogłoszenia, na takim formacie jak są ulotki rozdawane lub wystawiane w publicznych miejscach odnośnie np. 1 % podatku i zostawić takie plakaty/ ulotki  na stoliku w okolicznych gabinetach weterynaryjnych. Ludzie nieraz długo czekają u weterynarza ze swoim pupilem, coś czytają, oglądają, może to i szansa dla Canisa, ze ktoś weźmie ulotkę do ręki, poczyta i nie wyrzuci. Może taka ulotka dotrze do serducha potencjalnego przyszłego pana/pani....

Dobry pomysł, tylko problem w tym, że ja nie potrafię zrobić takiej ulotki :(

Może Alaskan malamutte  ?

Posted
8 godzin temu, Murka napisał:

Rozliczenie za kwiecień:

-360 zł hotelowanie 1-30.04

Dziękuję Murko :) Zrobiłam przelew, a jutro wstawię print screen przelewu.

Posted
Dnia 30.04.2018 o 06:49, elik napisał:

Dobry pomysł, tylko problem w tym, że ja nie potrafię zrobić takiej ulotki :(

Może Alaskan malamutte  ?

Eliku kochany, dla Caniska wszystko!! Proszę, wskaż,  któro zdjęcie najbardziej nadaje się na taką ulotkę a ja poposzę swojego TZ aby, mi pomógł..

No i jeszcze tekst....

Może coś w stylu: "Spełnij marzenie Caniska, daj mu dom"

"Nie tracę nadziei, wciąż czekam..Pokochasz mnie?"

Proszę o sugestie, pomysły..

• Like 1
Posted
14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Eliku kochany, dla Caniska wszystko!! Proszę, wskaż,  któro zdjęcie najbardziej nadaje się na taką ulotkę a ja poposzę swojego TZ aby, mi pomógł..

No i jeszcze tekst....

Może coś w stylu: "Spełnij marzenie Caniska, daj mu dom"

"Nie tracę nadziei, wciąż czekam..Pokochasz mnie?"

Proszę o sugestie, pomysły..

Asiu, w zasadzie prawie na każdym zdjęciu Canisek jest śliczny więc, które zdjęcie weźmiesz, będzie dobre :)

Tekst wydaje mi sie bardzo dobry, ale może ktoś, coś jeszcze podpowie :) No i z góry podziękuj TZ-towi za pomoc   424336964_ryczka.jpg.9cd9fbbc4792f3f858543d6fcd2d6217.jpg