Sara2011 Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 54 minuty temu, Onaa napisał: Anecik ma szczęście ostatnio do większych tymczasowiczów :). Trzymam kciuki za spokojną podróż psinek po nowe życie. Dywersyfikacja musi być :) Quote
kiyoshi Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 46 minut temu, Sara2011 napisał: Dywersyfikacja musi być :) obstawiam, że Zulcia jest na wielkośc taka jak mój Fazi...jeśli jest większa to nie uwierze;) Quote
kiyoshi Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 51 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ja też :) Chyba już dojechali, co? jak znam panią Patrycje to dojadą gdzieś na 24 tą;) Quote
kiyoshi Posted February 14, 2017 Author Posted February 14, 2017 1 godzinę temu, AgusiaP napisał: Ciekawe, jak tam dziewczynka... Tez jestem bardzo ciekawa Mam nadzieje ze Anetka zagladnie i ze Zulka jednak nie jest olbrzymem:( Patrycja rozliczyla juz transport- wyszlo 190zl za Zule Quote
Anecik Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Mam wielki problem zdrowotny z moim Ronisiem więc krótko. Dziewczyna garnie się do ludzi, merda ogonem, do psiaków ok, mojej koty jeszcze nie widziała. Bardzo ciekawska, łazi po całym domu i zwiedza. Dość spora, może być ponad 15 kg. Nie jest wysoka ale przytyta znacznie. Taki baleronik. Ma przepuklinę, wieczorem jedziemy do weta. Książeczka "dziewicza". Wklejone tylko szczepienie na wścieklizną 21.07.2016r i nic więcej. Wiek wpisany 5 lat.Lewe uszko pogryzione i nie ma troszkę sierści. Brudna i "pachnąca inaczej" przeokropnie. Po wecie wieczorem kąpiel. Na smyczy chodzi ładnie, na razie nie szczekała. 1 Quote
Poker Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Tu dobre wieści. A co się dzieje z Ronisiem ? Quote
kiyoshi Posted February 14, 2017 Author Posted February 14, 2017 Anetko dobrze ze Zulka taka proludzka:) nadwage sama pokona - wybiega i za miesiac bedzie laska Zrob przy niej tylko to co niezbedne a reszte ogarniemy pozniej, zdjeciami sie nie przejmuj- poczekamy Teraz najwazniejszy Twoj synus Ronis MUSI wyzdrowiec! 1 Quote
Marysia R. Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Dobrze, że długi pobyt w schronisku nie wpłynął negatywnie na Zulę i nadal jest proludzka i ciekawa świata :) Nie wiem co jest Roniemu ale trzymam kciuki za jego zdrowie. 1 Quote
sybil Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Za zdrowie Ronisia trzymam mocno kciuki 1 Quote
Yoana Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Wiadomości o Zulce dobre, wypięknieje dziewczyna po spa a przynajmniej przestanie pachnieć "inaczej". :) Trzymam kciuki za zdrowie Ronisia. 1 Quote
kiyoshi Posted February 14, 2017 Author Posted February 14, 2017 na koncie suni nowe wpłaty: - 50 zł od Isiak - 15 zł od mdk8 - 20 zł od koja - 17 zł od malti BARDZO BARDZO DZIĘKUJE! <3 Quote
Sara2011 Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Nie mogę się doczekać zdjęć Zuleczki. Tak się cieszę że jest już u anecik. A 15 kg wagi to co to malizna, przynajmniej w porównaniu do Struśka. Zresztą nieważna jaka waga i tak Tyćka będzie rządzić :). Quote
kiyoshi Posted February 14, 2017 Author Posted February 14, 2017 22 minuty temu, Sara2011 napisał: Nie mogę się doczekać zdjęć Zuleczki. Tak się cieszę że jest już u anecik. A 15 kg wagi to co to malizna, przynajmniej w porównaniu do Struśka. Zresztą nieważna jaka waga i tak Tyćka będzie rządzić :). :) hihi:) święte słowa;) Zulka schudnie ze 3 kg, zobaczycie;) Za miesiąc będzie nie do poznania:) też jestem ciekawa zdjęć, ale wiem że Anetka wieczorem ma weta i kąpiel śmierdzielki;) Musimy troszke poczekać:) Quote
Gusiaczek Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Anecik trzym się, musi byc dobrze 1 Quote
Anecik Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Dzięki Dziewczyny za słowa pociechy. Jutro jedziemy do Wrocławia z Ronim - ale psiaki będą zaopiekowane - przychodzi do nich moja córka. Waga Zulki przeszła najśmielsze oczekiwania - 19,8 kg. Przy Struśkowch 22 kg (początkowych) to niewielka różnica ale Zula jest conajmniej połowę od niego mniejsza. Zakupiony szampon na łupież (na pół z Małą Czarną), tabletki na robale x 2 szt, fliprex do nakrapiania, zaszczepiłam na wirusówki. Ma okolu 8 lat i troszkę ubytków w ząbkach - szczególnie na przodzie. Taka szczerbata Kaśka. Jutro ją wykąpię i psiknę na pchelki - dziś nie zdążę. Na smyczy chodzi w miarę, taka raczej bezproblemowa ale wszędzie jej pełno.Miała mocno przytkane gruczoły, no i ma niestety przepuklinę. Musicie mi wybaczyć że tak na szybko i jeszcze poczekać na zdjęcia. Quote
Gabi79 Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Zaglądam do Zuleczki!!! Anetko, chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie dzisiaj ani jutro żądał fotek. 1 Quote
AgusiaP Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Pannica troszke wazy, ale Anetka juz o jej figurkę zadba. Anetko trzymam kciuki za zdrowko Ronisia. Quote
konfirm31 Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 I ja się przyłączę z kciukami za zdrowie Ronisia i za metamorfozę Zulki :) Quote
kiyoshi Posted February 15, 2017 Author Posted February 15, 2017 Jezu:( jestem przerazona waga Zulci:( przy swoim wzroscie ma pewnie z 7 kg nadwagi! Chyba decyzja o jej zabraniu ze schroniska uratowala jej zycie! Bedzieny myslec jak tu Zulci pomoc wrocic do formy tylko najpuetw Ronis musi wyzdrowiec Anetko- caly dzien jestemz Wami myslami, od rana gdy przeczytalam ze jedziecie do Wroclawia Quote
Recommended Posts