Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Na większości wątków taki zastój w adopcjach :(

Tak wiem.A by się chciało pomóc następnym bidom,które czekają na pomoc.

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Tak wiem.A by się chciało pomóc następnym bidom,które czekają na pomoc.

niestety...jakoś to falami idzie na dogo...albo kilka/ naście adopcji na raz..albo czekanie...

Oby szybko nadeszła znów dobra passa dla psiaczków naszych:)

• Upvote 1
Posted

Przepraszam Was najmocniej, ale nie idzie zrobić zdjęcia Teremu na dworze, wszystkie poruszone, albo oczy się świecą, bo od ponad tygodnia nie ma słońca u nas. W tym tygodniu ma przyjść znajoma z profesjonalnym aparatem, może coś się wreszcie uda.

Posted
25 minut temu, szafirka napisał:

Przepraszam Was najmocniej, ale nie idzie zrobić zdjęcia Teremu na dworze, wszystkie poruszone, albo oczy się świecą, bo od ponad tygodnia nie ma słońca u nas. W tym tygodniu ma przyjść znajoma z profesjonalnym aparatem, może coś się wreszcie uda.

Dzięki Haniu,poczekamy.

Dziś miałam jedyne zapytanie o adopcję Teri.Młode małżeństwo,bezdzietne jeszcze,mieszkają w Wiedniu w mieszkaniu w bloku,na przeciwko park.Prosiłam o kontakt z Tobą Haniu.Nie wiem czy się odezwie P.Justyna,ponieważ napisałam obwarowania jakie musi spełnić tj.wizyta itd.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Dzięki Haniu,poczekamy.

Dziś miałam jedyne zapytanie o adopcję Teri.Młode małżeństwo,bezdzietne jeszcze,mieszkają w Wiedniu w mieszkaniu w bloku,na przeciwko park.Prosiłam o kontakt z Tobą Haniu.Nie wiem czy się odezwie P.Justyna,ponieważ napisałam obwarowania jakie musi spełnić tj.wizyta itd.

Sunia Majka od anecik chyba pojechała do Wiednia

Posted

Zaraz będę podmieniać zdjęcia.Haniu dziękuję.

W tekście nie ma kilka istotnych szczegółów,ponieważ tekst był pisany prawie zaraz po przyjeździe.

Stosunek do dzieci,czy nie niszczy w domu,czy zostaje spokojnie sam w domu,jak chodzi na smyczy,czy bawi się psimi zabawkami,jaki jest stosunek do psów i kotów.

Posted

Model śliczny, szkoda, że tak długo nie mogłam namówić go na sesję, ale dobrze, że w końcu odpuścił :) Teri lubi dzieci, lubi się bawić z człowiekiem i zabawkami. Ogólnie lubi koty i psy, ale np. z Fosterem się nie cierpią, może dlatego, że Foster go na początku znajomości zaatakował. Teri zostaje spokojnie w domu, nie szczeka wtedy i nie wyje, nie niszczy. Na smyczy chodzi już trochę lepiej niż na początku, ale jak chce coś obwąchać, to ciągnie.

Posted

Dwa psiaki są cudne a nadal cisza z ogłoszeń. Teri - OLX 

Wyróżnione do 12 kwi

Statystyki
 Wyświetleń: 1512
 Tel: 33
 Obserwuje: 17

OLX - Pusia

Wyróżnione do 13 kwi

Statystyki
 Wyświetleń: 1590
 Tel: 40
 Obserwuje: 21      

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Dwa psiaki są cudne a nadal cisza z ogłoszeń. Teri - OLX 

Wyróżnione do 12 kwi

Statystyki
 Wyświetleń: 1512
 Tel: 33
 Obserwuje: 17

OLX - Pusia

Wyróżnione do 13 kwi

Statystyki
 Wyświetleń: 1590
 Tel: 40
 Obserwuje: 21      

Tak samo u Fosterka :(. To jakaś masakra z tą ciszą.

Posted

Nie rozumiem tej ciszy i braku zainteresowania psiakami.

Psiaki cudne, tylko brać i kochać, a tu nikt nie dzwoni.

Może kwiecień będzie lepszy ...

Posted

Pusia rozpoczęła wiosnę wybrykami. Na skalniaku poluje na naszą kotkę, a na drugim suszy się po wykąpaniu w oczku :) W poniedziałek kupię krople przeciw pchłom i kleszczom, bo coś tym razem ominęłam ten zabieg po przyjeździe psiaków

20170327_174256_800x480.jpg

20170331_191956_800x480.jpg

• Upvote 1