Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Cudnie, cudnie, ale jak kocham takie decyzje i takie wieści :)

Nie tylko Tu Tola,ja też.Oby ich było jak najwięcej.Wcale się nie pogniewam.

Posted

U Teri wszystko wporządku:  uwielbia piszczące zabawki, a szczególnie lubi bawić się piłeczką.Często też idzie sobie na balkon aby podziwiać widoki...:)

20170514_204005.jpg.96d126cae4a71252c46fad537c8588a7.jpg

• Upvote 3
Posted

A ja dzisiaj spotkałam P.Iwonę z Terim na spacerku.Szli moją ulicą.Troszeczkę porozmawiałyśmy.P.Iwona uczy Teri chodzenia na smyczy,przy nodze.Teri był na krótkiej smyczy.Wg.mojej oceny Teri jest super psiakiem,siadł sobie i czekał spokojnie aż skończymy rozmowę.Przyjazny jest do ludzi i do psów.Z moim Mikim chciał się bawić.Miki prowokował Teriego.Ogólnie Państwo są bardzo zadowoleni,Teri im się podoba,a szczególnie sierść.Dostaje jedzonko 2 razy dziennie,rano suchą karmę a po południu gotowane.Sporo Państwo z nim chodzą.Teri wygląda fajnie.

• Upvote 2
Posted
13 minut temu, Anula napisał:

A ja dzisiaj spotkałam P.Iwonę z Terim na spacerku.Szli moją ulicą.Troszeczkę porozmawiałyśmy.P.Iwona uczy Teri chodzenia na smyczy,przy nodze.Teri był na krótkiej smyczy.Wg.mojej oceny Teri jest super psiakiem,siadł sobie i czekał spokojnie aż skończymy rozmowę.Przyjazny jest do ludzi i do psów.Z moim Mikim chciał się bawić.Miki prowokował Teriego.Ogólnie Państwo są bardzo zadowoleni,Teri im się podoba,a szczególnie sierść.Dostaje jedzonko 2 razy dziennie,rano suchą karmę a po południu gotowane.Sporo Państwo z nim chodzą.Teri wygląda fajnie.

Masz to szczęście,że Teri jest tak blisko i możesz chłopczyka poobserwować i wymiziać....:)

Posted

Wiadomości z Pusi domeczku :)

Pozdrawiamy was wszystkich z Francji, gdzie dotarła tez nasza córka.
Ciocia została z Pusia - jest bardzo szczęśliwa ze ma takiego wspaniałego pieska - któremu bardzo dogadza kulinarnie no i śpi na fotelu kolo Cioci...

Też się nauczyła bawić z Pusią, rzucając jej pileczkę - to dodatkowa gimnastyka dla niej !

A Pusia ponoć po naszym wyjeździe nie odstępuje Cioci na krok .

Tak że wszystko ok a my już tęsknimy za nią i liczymy dni do powrotu do domu!

Załączam śliczne zdjęcia z dnia wyjazdu...no zobaczcie sami jak się ma Pusia ze swoja panią !

Serdecznie was jeszcze raz pozdrawiamy i do usłyszenia
Anetka z rodzina

59205cd59002e_IMG_20170506_1320132.jpg.7da6ed3867a1423b6b01b5e7c2aa26d8.jpg

59205ce28e884_IMG_20170506_1320362.jpg.d9afc57cea7dbefb27cf0da498f3574d.jpg

Posted

No to Pusia ze starszą Panią same na włościach.Jak przyjedzie P.Aneta z P.Gilbertem ale będzie radość,zapewne obopólna.

Słodka,śliczna,kochana ta nasza Pusia jest i ma fajny domek.

• 2 weeks later...
Posted

Z Pusiowego domeczku....:)

Na zdjęciu Pusia z Gilbertem i z nasza córka Vivianne, która oczywiście jak i my przepada za Pusia !

Serdecznie was pozdrawiamy
Anetka z rodzina

5931c559b9c1e_IMG_20170530_2132162.jpg.c2b1080c2fe21b340a5559b9673fe177.jpg

• Upvote 2
Posted
22 godziny temu, Poker napisał:

rewelacja.

Może zasugerować DS. ,żeby go trochę wytrymowali przed upałami?

Już sugerowałam i zapewne wytrymują :)

12 minut temu, Tola napisał:

Pełnia szczęścia  - oba domki rewelacyjne - z przyjemnością tu zaglądam :)

Tolu,fajne domki i ja z przyjemnością dzielę się wiadomościami i foteczkami.Teraz mam z domku Pusi :)

Pusia i córka Państwa Vivi -obie z cudownym uśmiechem :)

IMG-20170606-WA0006.jpg.69963643bfe728bcdf2d8af154f2c44b.jpg

Ślicznota-Pusia :)

IMG-20170606-WA0008.jpg.859c590dc5882412364248b4d51d1e19.jpg

• Upvote 2
  • 2 months later...
Posted

Spotkałam P.Iwonę na spacerku z Teri.P.Iwona nie może nachwalić się swojego drugiego synka.Mówi,że jest bardzo mądrym i kochanym psem.TZ także zakochany jest.Zabiera Teriego na wędkowanie. Teri praktycznie nie opuszcza stanowiska obok pana,siedzi jak mumia wpatrzony w spławik,gdy zostaje złowiona rybka to następuje niesamowita radość i chęć pożarcia jej.Na ogrodzie działkowym szczeka na kosiarkę,nie lubi jej.Dom dla Teri jest najcenniejszym miejscem,jak chce już iść do domu to robi wszystko aby już iść tj.przynosi buty,piłeczkę nawet torbę a to oznacza,że chce do domciu.

Na samochody,rowery szczeka,chce pędzić za nimi.P.Iwona zasięga rady przez internet i próbuje z tym walczyć.

Ogólnie jest bardzo dobrze.P.Iwona obiecała zdjęcia z wędkowania Teriego.

• 1 month later...
Posted

Pusia,ślicznotka nawet jest trzymana na kolankach.Jak ja kocham takie zdjęcia.Kochany dom i kochany pies w tym domu,to jest to co najbardziej cenię.

• 2 months later...
Posted

Wiadomości z Pusiowego domku :)

Dziękujemy za mile życzenia i tez życzymy zdrowia i radości na Swięta Bożego Narodzenia.

Jesteśmy nadal w Kolsku z Ciocią i Anią i doleciala jeszcze nasza córka.

Pusia jest w wielkiej formie i rozpieszczana jak zawsze...
Na zdjęciu jeszcze jedna Ciocia która też przepada za Pusią...

Pozdrawiamy was wszystkich serdecznie
Anetka z rodziną i Pusią z Kolska !

5a40044bcb9c0_IMG_20171117_1638482.jpg.cab4019faeaa6eb42242f7614e3d3621.jpg

5a4004683e106_IMG_20171220_2025433.jpg.ddc68ea8dc5e39d2db87307edbbc7668.jpg