Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana agat21, doris66 ze zmęczenia pomerdała te deklarowane wpłaty i tak wyszło. Ja nie mam pojęcia jak ona jeszcze funkcjonuje?.....

Poker, ta karma to z firmy josera produkowana na rynek litewski -real dog. Tam jest kilka smaków mięsnych i tłuszcz rybi. Psiakom smakuje. Ja mam w swojej hurtowni spore upusty, bo duże zakupy u nich stale robię...

Posted
11 godzin temu, agat21 napisał:

Ja wpłaciłam 40 zł w lutym.. to nawet więcej, niż deklarowałam, ale z jakiegoś powodu moja wpłata została wpisana jako jednorazowa. 

A jednorazowe 50 zł wpłacałam już wcześniej w styczniu. 

Agat21 przepraszam Cie bardzo, ze tak pokręciłam te wpłaty. One był zapisane w rozliczeniu tylko, ze jako jednorazowe, przeniosłam je teraz we właściwe miejsce. Nic oczywiście mojego gapiostwa nie usprawiedliwia i jeszcze raz przepraszam.  A fakt, ze aktualnie pracuje codziennie po 12 godzin to jest wyłącznie moja wola i sprawa i nie powinno mieć to  wpływu na prowadzenie wątku i rozliczeń. Jeszcze raz przepraszam.

Posted
5 godzin temu, doris66 napisał:

Agat21 przepraszam Cie bardzo, ze tak pokręciłam te wpłaty. One był zapisane w rozliczeniu tylko, ze jako jednorazowe, przeniosłam je teraz we właściwe miejsce. Nic oczywiście mojego gapiostwa nie usprawiedliwia i jeszcze raz przepraszam.  A fakt, ze aktualnie pracuje codziennie po 12 godzin to jest wyłącznie moja wola i sprawa i nie powinno mieć to  wpływu na prowadzenie wątku i rozliczeń. Jeszcze raz przepraszam.

Nic się nie stało :)

Trzymaj się, wiem, jak to jest czasem zapominać jak się człowiek nazywa.

Posted

Opłaciłam dzis hotel panienkom za marzec 2017- 640zł.

Rozmawiałam tez z Paulą.   Perełka i Śnieżka coraz lepiej, w domu Perełka 100% zsocjalizowany pies, na spacerach gorzej, ale robi postępy ze smyczka, Śniezka w domu zachowuje się normalnie , ale ma humory i tzw. cofki. Na moja prośbę trenują wiecej i częściej. W weekend , między innymi Perelka,  ma być przedstawiono ludziom , którzy przyjadą zapoznac się z psami i chcą jakiegoś adoptowac.  Może to ją anioł wskaże palcem. trzymajcie kciuki.

Posted

Na moim koncie znowu niespodzianka:) Tym razem dorcia01 wpłaciła 150 dla Rokusia, Perły i Śnieżki:) Podzieliłam kwotę na 3 równe części i 100 zł przelałam od razu na konto doris66 dla suniek. 50 zl Rokusia zapisuję w jego rozliczenia i wkładam do jego koperty:)

Dorciu01, pięknie Ci dziękujemy!!!! Ja szczególnie za zaufanie, że przez moje ręce ta kasa poleciała do dziewczynek:)

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Na moim koncie znowu niespodzianka:) Tym razem dorcia01 wpłaciła 150 dla Rokusia, Perły i Śnieżki:) Podzieliłam kwotę na 3 równe części i 100 zł przelałam od razu na konto doris66 dla suniek. 50 zl Rokusia zapisuję w jego rozliczenia i wkładam do jego koperty:)

Dorciu01, pięknie Ci dziękujemy!!!! Ja szczególnie za zaufanie, że przez moje ręce ta kasa poleciała do dziewczynek:)

Oh!!!.......ja też dziękuje pięknie dorci01. Ciesze się ogromnie, ze tyle osób dba o Perełkę i Śnieżynkę. Ewa Marta ale może potrzebujesz więcej pieniędzy dla Rokusia, np. na zakup leków czy specjalistycznej karmy, to przeznacz cała kwotę  na potrzeby Rokusia. Wiadomo to starszy, schorowany piesek, ma spore potrzeby i to kosztowne.

Posted

Bardzo Ci dziękuję, ale właśnie zamówiłam karmę dla Rokusia, leki ma na prawie 2 miesiące:) Ciułam w tej chwili na później, więc najsprawiedliwiej jest podzielić kwotę na równe części:) Mamy z Elunia dużo szczęścia, bo jak jest kiepsko, to znajduje się dobra dusza i wpłaca pieniądze dla Rokusia. Robimy bazarki, więc zawsze jakoś sie udaje. 

Perełka może znajdzie dom szybko, ale Śnieżkę czeka sporo pracy, więc te pieniądze przydadzą się im bardzo:) Poza tym dorcia01 napisala, że to dla całej trójki:)

Posted
4 godziny temu, zachary napisał:

Dzisiaj sobota....może akurat ......Perełka....

Niestety nie tym razem...........anioł Perełki nie spisał się. Czekamy i szukamy domu dalej.

Posted
3 godziny temu, doris66 napisał:

Niestety nie tym razem...........anioł Perełki nie spisał się. Czekamy i szukamy domu dalej.

Nie ma wyjścia. Trzeba czekac .

Posted

Anioły dały  ciała ....jak to się mówi, wiec chyba przestanę  wierzyć w anioły . Dotarły kolejne wpłaty dla suczek , od EwaMarta 100z i od Elficzkowa 10zł. Pięknię dziękuje i uzupełniam rozliczenie.

Posted
1 godzinę temu, doris66 napisał:

Anioły dały  ciała ....jak to się mówi, wiec chyba przestanę  wierzyć w anioły . Dotarły kolejne wpłaty dla suczek , od EwaMarta 100z i od Elficzkowa 10zł. Pięknię dziękuje i uzupełniam rozliczenie.

Ta moja wpłata jest od doris01:)

Posted
3 godziny temu, doris66 napisał:

Anioły dały  ciała ....jak to się mówi, wiec chyba przestanę  wierzyć w anioły .

A nie przyszło Ci do głowy, że Anioł Perełki przypilnował, by nie poszła tam, gdzie nie powinna była iść? ;)
W Anioły wierzę i nic tej wiary nie zachwieje za Dziewczynki mocno trzymam kciuki :)

• Upvote 1