Tola Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Myślę, ze Alaska nie obrazi się, jak pokażę koleżankę dzisiejszej podróży Quote
Havanka Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Wzruszyłam się bardzo, widząc zdjecia psiaków, które opuszczają schron na zawsze. To tak, jakby wygrać milion w totka ! 3 Quote
Sara2011 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 5 minut temu, Tola napisał: Ale ona mała jest! Na zdjęciach wyglądała na większego psiaka. Quote
Tola Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 3 minuty temu, Sara2011 napisał: Ale ona mała jest! Na zdjęciach wyglądała na większego psiaka. Bo to taka nowa rasa - owczareczek zamojski Widzę, ze chyba ma już swój wątek 2 Quote
Tyśka) Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 U mnie zawsze takie "owczarki zamojskie" są na DT ;) Dlatego cieszę się, że i Puchatka dostała szansę. A Alaska! cuuudna! :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Wypis ze schronu Alaska na wolności!!! Nie mogę powstrzymać łez oglądając zdjęcia z wypisu.. Tolu, dziękuję, że tam z nią byłaś !!! Quote
Gusiaczek Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Witaj Kochana z Koleżanką na pokładzie WOLNOŚĆ <3 Quote
agat21 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Poszczęściło się maleńkim :) Kolejne dwa psy poza schronem - co za radość! Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Alaska pewnie już zbadana, zważona i być może ogolona... Tola mi pisała, że potworny filc...Dobrze, że chociaż dredy powycinali..... Quote
Nadziejka Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Alez cudna i juz wiedziala kochana juz wiedziala czula lalunia ze jedzie po nowe zycie alez radosci w sercach hoho Najnajanjpiekniejszego Alasiu suniu cudna Quote
Anula Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Dopiero teraz widać jaka Alaska jest cudna.Już teraz widać,że jest spokojną,kochaną sunią.Ogromnie cieszę się,że dostała szansę na nowe życie. Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 3 minuty temu, Anula napisał: Dopiero teraz widać jaka Alaska jest cudna.Już teraz widać,że jest spokojną,kochaną sunią.Ogromnie cieszę się,że dostała szansę na nowe życie. Tak, jest piękna, spokojna i kochana!! U Murki wydobrzeje, zrzuci z siebie ten cały schroniskowy 'balast" i dopiero olśni nas wszystkich swoja urodą!!! 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Kto zrobi bazarek dla suni??? Proszę..... Quote
Jo37 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Kto zrobi bazarek dla suni??? Proszę..... Muszę się ogarnąć bo obiecałam zrobić bazarek dla dwóch suczek i szczeniaków w pierwszej kolejności. Quote
Murka Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Odwiedziłam sunię w lecznicy, schnie po kąpieli:) Cały filc udało się wyciąć. Waży 33 kg, tradycyjnie w uszach świerzb... poza tym suńka bardzo grzeczna, spokojna. Odbierzemy ją dziś późnym wieczorem jeśli wyschnie lub dopiero w niedzielę. Sunia baardzo wpadła w oko asystentowi weta:) Ma pertraktować z rodziną... Aha, wet ocenił sunię na ok. 5 lat. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 3 minuty temu, Jo37 napisał: Muszę się ogarnąć bo obiecałam zrobić bazarek dla dwóch suczek i szczeniaków w pierwszej kolejności. Poczekamy a może ktoś jeszcze w międzyczasie, jakiś bazareczek dla suni wyczaruje?? Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 2 minuty temu, Murka napisał: Sunia baardzo wpadła w oko asystentowi weta:) Ma pertraktować z rodziną... a nie mówiłam, że cudo???? Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 3 minuty temu, Murka napisał: Aha, wet ocenił sunię na ok. 5 lat. To jeszcze lepiej!!!! Takie perełki gniją w schronisku..... Quote
Jo37 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 2 minuty temu, Murka napisał: Odwiedziłam sunię w lecznicy, schnie po kąpieli:) Cały filc udało się wyciąć. Waży 33 kg, tradycyjnie w uszach świerzb... poza tym suńka bardzo grzeczna, spokojna. Odbierzemy ją dziś późnym wieczorem jeśli wyschnie lub dopiero w niedzielę. Sunia baardzo wpadła w oko asystentowi weta:) Ma pertraktować z rodziną... Aha, wet ocenił sunię na ok. 5 lat. Kasia - gdyby asystent weta ją adoptował to byłaby najszybsza adopcja świata. Quote
konfirm31 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 No, to ja kurczowo zacisnę kciuki na wszystkich kończynach za taką błyskawiczną adopcję :)) Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 3 minuty temu, Jo37 napisał: Kasia - gdyby asystent weta ją adoptował to byłaby najszybsza adopcja świata. Asia, a ja będę się modlić, aby Twoje słowa były prorocze!!!!! Quote
Tyśka) Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 To i ja zaciskam kciuki :) Przypomnijcie mi, od kiedy Alaska była w schronie? Ile tam siedziała? Quote
Recommended Posts