elik Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Wczoraj i dzisiaj na konto Alaski wpłaciły następujące Dobre Duszyczki :) .................30,00 - konfirm31 - 24.01. .................50,00 - Czarna Kafka - 25.01. .................30,00 - MikaAga i Mikuśka - 25.01. .................10,00 - elficzkowa - 25.01. .................50,00 - atulek - 25.01. .................50,00 - Paweł syn Alaskan malamutte - 25.01. .................30,00 - Irena z Katowic - 25.01. Na koncie Alaska ma już 300,00 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankamałpa Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 dziś zrobiłam przelew dla Alaski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monaga Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Wysłałam dyszkę dla pięknej psiuni. Będziemy słać co miesiąc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 18 minut temu, Monaga napisał: Wysłałam dyszkę dla pięknej psiuni. Będziemy słać co miesiąc. Bardzo dziękuję!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 22 minuty temu, [email protected] napisał: dziś zrobiłam przelew dla Alaski. Dziękuję!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Elu, swoje deklaracje z Lisi przeniosły także MikAga i Kalai. Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, swoje deklaracje z Lisi przeniosły także MikAga i Kalai. Bardzo serdecznie dziękuję!!! Joasiu, nie wiem jakie to były kwoty :) Może zechcą napisać to na tym wątku :) Asiu myślę, że dobrze byłoby, gdybyś do pierwszego postu wkleiła ten podlinkowany napis: Post rozliczeniowy znajduje się na stronie drugiej wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Suńkę zabieramy w piątek przed południem, pojedzie od razu do lecznicy. Zobaczymy w jakim stanie jest sierść, w razie czego wet powiedział, że pomoże w goleniu gdyby była taka potrzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 3 minuty temu, Murka napisał: Suńkę zabieramy w piątek przed południem, pojedzie od razu do lecznicy. Zobaczymy w jakim stanie jest sierść, w razie czego wet powiedział, że pomoże w goleniu gdyby była taka potrzeba. Murko,to wspaniała wiadomość :) Dziękujemy :) To już pojutrze :) Miejmy nadzieję, że obejdzie się bez golenia. Trudno byłoby suni takiej gołej w środku zimy :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 15 minut temu, Murka napisał: Suńkę zabieramy w piątek przed południem, pojedzie od razu do lecznicy. Zobaczymy w jakim stanie jest sierść, w razie czego wet powiedział, że pomoże w goleniu gdyby była taka potrzeba. Bardzo się cieszę, już tylko dwie noce w schronisku i Alaska odzyska wolność!! Mam nadzieję, że wycięcie tych dredów wystarczy, że nie trzeba będzie golić, ale to wszystko okaże się na miejscu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havanka Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 20 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo się cieszę, już tylko dwie noce w schronisku i Alaska odzyska wolność!! Mam nadzieję, że wycięcie tych dredów wystarczy, że nie trzeba będzie golić, ale to wszystko okaże się na miejscu... Ja też bardzo się cieszę, że wkrótce Alaska opuści schron !!! To już pojutrze, ale teraz dopiero czas będzie się dłużył... Tymczasem zapraszam na wątek: Ratujemy przed zagryzieniem 2 stare owczarki ! Obyśmy zdążyli z pomocą ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markofix1 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 ja też chętnie przeniosę stałą deklarację z Lisi (20zł) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 3 minuty temu, markofix1 napisał: ja też chętnie przeniosę stałą deklarację z Lisi (20zł) Ślicznie dziękuję!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 51 minut temu, markofix1 napisał: ja też chętnie przeniosę stałą deklarację z Lisi (20zł) Dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yolanovi Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Alaskan, moją z Lisi (20 zł) też możesz zapisać dla Alaski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Sunieczko, już niedługo.. Znowu cholernie zimno, jak ja już mam dosyć tej zimy :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 28 minut temu, yolanovi napisał: Alaskan, moją z Lisi (20 zł) też możesz zapisać dla Alaski Bardzo dziękuję!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 27 minut temu, agat21 napisał: Sunieczko, już niedługo.. Znowu cholernie zimno, jak ja już mam dosyć tej zimy :( Dzisiaj w nocy w Zamościu było -17 stopni...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusiaczek Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Jutro piątek, trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Kolejne wpłaty zameldowały się na koncie Alaski :) .................30,00 - Tianku - 25.01. .................20,00 - Nesiowata - 25.01. .................10,00 - Monga - 25.01. .................50,00 - Bogusik - 26.01. .................30,00 - [email protected] - 26.01. Alaska ma już na koncie 440,00 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havanka Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Trzy kolejne psie bidy, mają szansę na nowe życie ! Wkrótce opuszczą schron w Zamościu i pojadą do Hoteliku Szafirki, gdzie zostaną przygotowane do adopcji: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 Dnia 25.01.2017 o 14:22, Jolanta08 napisał: Moją dyszkę przekazuję Alasce od lutego na razie na pół roku a potem zobaczy się Bardzo dziękuję!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusiaczek Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Proszę o nr konta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 42 minuty temu, Gusiaczek napisał: Proszę o nr konta Gusiaczku, wysyłam PW. Dziękuję!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 Ostatnia noc Alaski w schronisku.... Od jutra sunia rozpocznie nowe życie!!! Murko, jeśli da radę zrób zdjęcia, jak Alaska wyjeżdża... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts