Jump to content
Dogomania

ALASKA ZA TM 29.08.2022R [*] 1.06. ALASKA POJECHAŁA DO SWOJEGO DOMKU!! BĄDŹ JUŻ ZAWSZE SZCZĘŚLIWA CUDNA SUNIECZKO!!Nie chcę już cierpieć...chcę zasnąć....Alaska z depresją poddaje się...Błagam o pomoc dla niej!!!

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Alaska cudna:)

A to zdjęcie to chyba sobie wydrukujęhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

WP_20170730_05_39_53_Pro.jpg

Tak :) Sunia jest prześliczna i widać, że szczęśliwa :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 30.07.2017 o 16:24, SeiA napisał:

Alaska.jpg

WP_20170730_05_39_53_Pro.jpg

WP_20170730_05_40_21_Pro.jpg

Patrząc na te cudne zdjęcia szczęśliwej i wolnej Alaski, zadziałala wyobraźnia i oczy mi się bardzo spociły... Tylko takiego życia, życzę każdemu psu !

• Upvote 1
Posted
Dnia 8.07.2017 o 21:00, kado napisał:

A zgadnijcie kto będzie wyprowadzać Alaskę w dniach 9-11 sierpnia na spacerki??? ;)

Możecie mi już "zazdraszczać" :) Obiecuję foty ze ślicznotką:)

Alaska od dzisiaj pod opieka kado. Tutaj na spacerze z jej TZ

IMAG0282.jpg

IMAG0283.jpg

Posted

Alaska szczęśliwa, kochana, zaopiekowana w cudownym domku!! I niech już tak zostanie na zawsze! 89b8ba063867_vu_orig.gif

Teraz ratujemy kolejne psie życia. Dlatego kwotę pozostałą po adopcji Alaski  w wysokości 2 892,42 zł przeznaczamy: 

2 000,00 zł na dwie starsze suczki, z których jedna, Hana cale swoje życie spędziła w schronisku, a Suzi ostatnie 4 lata. Hana ma problemy z uchem, a Suzi musi nauczyć się chodzić na smyczy...Obecnie suczki przebywają w PDT u anecik.

Wątek suczek:

892,42 zł na Teo, który całe swoje 3 letnie życie wisiał na łańcuchu okładany kijem...Obecnie przebywa w hoteliku u Murki a niebawem wyrusza do Jamora, aby nabrać ogłady. Wątek Teo:

Proszę Elik, skarbnika Alaski o przelanie pieniążków na konto psiaczków.

Posted
9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Alaska szczęśliwa, kochana, zaopiekowana w cudownym domku!! I niech już tak zostanie na zawsze! 89b8ba063867_vu_orig.gif

Teraz ratujemy kolejne psie życia. Dlatego kwotę pozostałą po adopcji Alaski  w wysokości 2 892,42 zł przeznaczamy: 

2 000,00 zł na dwie starsze suczki, z których jedna, Hana cale swoje życie spędziła w schronisku, a Suzi ostatnie 4 lata. Hana ma problemy z uchem, a Suzi musi nauczyć się chodzić na smyczy...Obecnie suczki przebywają w PDT u anecik.

Wątek suczek:

892,42 zł na Teo, który całe swoje 3 letnie życie wisiał na łańcuchu okładany kijem...Obecnie przebywa w hoteliku u Murki a niebawem wyrusza do Jamora, aby nabrać ogłady. Wątek Teo:

Proszę Elik, skarbnika Alaski o przelanie pieniążków na konto psiaczków.

Cieszę się ze szczęścia Alaski i że mogłam być pomocna w jej drodze do własnego domu. 

Dziękuję, że zgodnie z moją wcześniejszą prośbą rozdysponowałaś środki finansowe pozostałe po Alasce :)  Niech  posłużą innym bezdomnym psiaczkom.

Wczoraj dostałam nr konta i dzisiaj przelałam na niego kasę, tak jak rozdzieliłaś.

200,00 dla Hany i Suzi.

Hana2.png.be45f587bc16a9d3a0aa32c32416ce91.png

892,42 zł dla Teo.

Hana.png.bb370e62167b1cc67e67a47cf3ecb14f.png

Po tych operacjach na koncie Alaski nie pozostały żadne środki finansowe.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Trzy tygodnie temu Pani Ania zauważyła zmianę na łapie Alaski która sączyła,. Sunia dostała antybiotyk, jednak zmiana nadal wyglądała nieciekawie.. 

FOT24CD.JPG

Alaska wczoraj miała zabieg usunięcia tej zmiany. Czuje się dobrze. Pani Ania pisze, że była bardzo dzielna!! 

Mój skarb kochany!!

PART_1508361102338.jpeg

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
51 minut temu, Tianku napisał:

wazne ze nie ma przezutow ale i tak co jakis czas trzeba robic kontrolne badania 

Bedzie dobrze ...musi byc 

Musi być dobrze, bądźmy dobrej myśli