MALWA Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Dnia 13.03.2018 o 08:36, Onaa napisał: Na koncie Tobisia pieniążki od MALWY (100zł), bardzo dziękuję. No niestety Tobiś jest jednym z tych piesków co dłużej czekają na domy, Tobiś mały nie jest, ma ciągle wyróżniane ogłoszenia, były domki zainteresowane ale ostatecznie nic z tego nie wyszło niestety :(. Ale jak sobie pomyślę że gdzieś by tam zginął w schronisku, albo kolejny rok wegetował gdyby nie szansa jaką dostał to serce się ściska. On też zasługuje na dom. To taki psiak poczciwina. I gdzieś dla niego jest ten odpowiedni domek. Właśnie tych poczciwin najbardziej żal. Mam takie poczciwiny w domu suczkę i psa, wzięte z różnych schronisk w różnym czasie. Tam nie miałby szans, a u mnie mieszkają w domu, śpią na kocykach i mają super warunki. Quote
Tyśka) Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Zaglądam do Tobisia. Oleno, elik, czy jest szansa na powtórzenie sesji foto tej z zimy? Tym razem w warunkach zielonych? ;) Quote
elik Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Dnia 25.04.2018 o 17:58, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Tobisia. Oleno, elik, czy jest szansa na powtórzenie sesji foto tej z zimy? Tym razem w warunkach zielonych? ;) Opiekunem Tobisia jest Onaa, nie Olena :) Dopytam Znajomego, który robił sesję zimową, czy znalazłby czas, żeby zrobić sesję wiosenną :) I ewentualny termin musi uzgodnić z p. Ewą. Quote
Olena84 Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 21 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Oleno, elik, czy jest szansa na powtórzenie sesji foto tej z zimy? Tym razem w warunkach zielonych? ;) 1 godzinę temu, elik napisał: Opiekunem Tobisia jest Onaa, nie Olena :) ;D Quote
Onaa Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 Przed chwilą, elik napisał: Opiekunem Tobisia jest Onaa, nie Olena :) Dopytam Znajomego, który robił sesję zimową, czy znalazłby czas, żeby zrobić sesję wiosenna :) I ewentualny termin musi uzgodnić z p. Ewą. Byłoby super :). Może i Mufcia by się załapała. Quote
elik Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 4 godziny temu, Onaa napisał: Byłoby super :). Może i Mufcia by się załapała. Poproszę, może znajdzie czas :) Quote
elik Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Hihi, przepraszam, zakręcona jestem :) Ja także :) Quote
Onaa Posted April 27, 2018 Author Posted April 27, 2018 Dzień dobry . Na koncie Tobisia pieniążki od Rolanda_De (10zł) i od MALWY (100zł) - bardzo dziękujemy :). Ja ostatnimi czasy też bywam zakręcona , może to wiosna ;) ? Miłego dnia! Quote
Nadziejka Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Tobiniu odwiedzam pozdrawiam i sciskam mocno za wszytko Quote
Onaa Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 Hop hop :). Witam słonecznym wieczorkiem :). Mam kilka ostatnich fotek Tobisia . Ale ma chłopak dobrze :D. 2 Quote
uxmal Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Śliczne,zdjęcia. Widać że Tobi jest do tańca i do różańca. Zgodny z pieskami (przyjaciółka Benia), pobiega i poleży na słoneczku. Może sesja wiosenna przyciągnie DS? 1 Quote
kiyoshi Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 jaki on piekny! gdzię ten dom..takiego psa przygarnąć to skarb <3 1 Quote
elik Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Pięknie się Tobik prezentuje, ślicznie :) Też dostałam tą fotkę i miałam zamiar wstawić ją na wątku Tobisia, ale widzę, że też ją dostałaś :) 1 Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Jaaaakie urocze zdjęcia :) Podmieniam w ogłoszeniu :) 1 Quote
Onaa Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 Tobiś pozdrawia :). Podmieniłam fotki i wyróżniłam ogłoszenie Tobisia , wyzerowałam statystyki wczoraj. Od: wczoraj Do: 11 maj Piękny terierowaty Tobiś prosi o dom. podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 31 maj Statystyki Wyświetleń: 43 Tel: 1 Obserwuje: 7 https://gratka.pl/zwierzeta/tobis-duzy-energiczny-lagodny-piesek-do-adopcji/oi/3649233 Quote
uxmal Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Oneczko, a czy Tobisia ogłoszenie ma też wykupione odświeżanie? Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 https://www.olx.pl/oferta/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-rodzinny-tobi-CID103-IDsj5aW.html Po wyzerowaniu statystyki: Wyświetleń: 449 Tel: 24 Obserwuje: 16 Quote
Havanka Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Ja też zrobiłam Tobiemu ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/mis-pluszaczek-czeka-na-ludzka-rodzine-CID103-IDsxiZH.html Gdyby ktoś mógł je wyróżnić, byłabym wdzięczna. Quote
Onaa Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 14 godzin temu, uxmal napisał: Oneczko, a czy Tobisia ogłoszenie ma też wykupione odświeżanie? U mnie Martusiu Tobiś ma wyróżnione ogłoszenie na olx. 1 maj 2018 61329485 Pakiet promowań Maxi do 31 maj Piękny terierowaty Tobiś prosi o dom. -12,72 zł 14 godzin temu, Nadziejka napisał: Reniu Tobisiu calunim serduchem zapraszam Ewusiu bardzo Ci dziękuję za bazarek dla Tobisia :). Zwłaszcza że po opłaceniu dt za miesiąc kwiecień Tobiś będzie na minusie :(. 14 godzin temu, Tyś(ka) napisał: https://www.olx.pl/oferta/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-rodzinny-tobi-CID103-IDsj5aW.html Po wyzerowaniu statystyki: Wyświetleń: 449 Tel: 24 Obserwuje: 16 Dziękuję Tysiu :). Jak dużo wyświetleń i pobrań telefonów. 12 godzin temu, Havanka napisał: Ja też zrobiłam Tobiemu ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/mis-pluszaczek-czeka-na-ludzka-rodzine-CID103-IDsxiZH.html Gdyby ktoś mógł je wyróżnić, byłabym wdzięczna. Dziękuję Ci Havanko :). Czy ktoś mógłby pomóc wyróżnić ogłoszenie Tobisia ? Niestety Tobiś nie ma pełnych deklaracji i co miesiąc walczymy o pieniążki na opłacenie jego miesięcznego pobytu w dt a i zawsze coś dodatkowego wyjdzie - teraz było szczepienie p. wściekliźnie, obroża przeciwkleszczowa, a wyróżnianie ,odświeżanie ogłoszeń jest bardzo potrzebne. Quote
Onaa Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 A ja dostałam jeszcze kilka fotek nowego Tobisia. I jak mi napisała pani Ewa: "Tobik ma smutną minkę, bo słychać było koparkę i nie chciał posiedzieć w ogródku." Tobiś bardzo boi się burzy i nie lubi huków, a obok dt na posesji akurat coś robią , koparka pracuje a biednemu Tobisiowi się to nie podoba. Quote
Recommended Posts