Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.03.2018 o 08:36, Onaa napisał:

Na koncie Tobisia pieniążki od MALWY 0heart.gif(100zł), bardzo dziękuję.

No niestety Tobiś jest jednym z tych piesków co dłużej czekają na domy, Tobiś mały nie jest, ma ciągle wyróżniane ogłoszenia, były domki zainteresowane ale ostatecznie nic z tego nie wyszło niestety :(. Ale jak sobie pomyślę że gdzieś by tam zginął w schronisku, albo kolejny rok wegetował gdyby nie szansa jaką dostał to serce się ściska. On też zasługuje na dom. To taki psiak poczciwina.

I gdzieś dla niego jest ten odpowiedni domek.

Właśnie tych poczciwin najbardziej żal.

Mam takie  poczciwiny w domu suczkę i psa, wzięte z różnych schronisk w różnym czasie.

Tam nie miałby szans, a u mnie mieszkają w domu, śpią na  kocykach i mają super warunki.

Posted
Dnia 25.04.2018 o 17:58, Tyś(ka) napisał:

Zaglądam do Tobisia.

Oleno, elik, czy jest szansa na powtórzenie sesji foto tej z zimy? Tym razem w warunkach zielonych? ;) 

Opiekunem Tobisia jest Onaa, nie Olena :)  Dopytam Znajomego, który robił sesję zimową, czy znalazłby czas, żeby zrobić sesję wiosenną :) I ewentualny termin musi uzgodnić z p. Ewą.

Posted
21 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Oleno, elik, czy jest szansa na powtórzenie sesji foto tej z zimy? Tym razem w warunkach zielonych? ;) 

2poddaje_sie.gif

1 godzinę temu, elik napisał:

Opiekunem Tobisia jest Onaa, nie Olena :)  

;D

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Opiekunem Tobisia jest Onaa, nie Olena :)  Dopytam Znajomego, który robił sesję zimową, czy znalazłby czas, żeby zrobić sesję wiosenna :) I ewentualny termin musi uzgodnić z p. Ewą.

Byłoby super :). Może i Mufcia by się załapała.

Posted

Dzień dobry slonce-ruchomy-obrazek-0850.

Na koncie Tobisia pieniążki od Rolanda_De0heart.gif (10zł) i od MALWY 0heart.gif(100zł) -  bardzo dziękujemy :).

Ja ostatnimi czasy też bywam zakręcona , może to wiosna ;) ?

Miłego dnia!

Posted

Śliczne,zdjęcia.

Widać że Tobi jest do tańca i do różańca.

Zgodny z pieskami (przyjaciółka Benia), pobiega i poleży na słoneczku.

Może sesja wiosenna przyciągnie DS?

• Upvote 1
Posted

Pięknie się Tobik prezentuje, ślicznie :)

Też dostałam tą fotkę i miałam zamiar wstawić ją na wątku Tobisia, ale widzę, że też ją dostałaś :)

29 kwi 7.jpg

• Upvote 1
Posted
14 godzin temu, uxmal napisał:

Oneczko, a czy Tobisia ogłoszenie ma też wykupione odświeżanie?

U mnie Martusiu Tobiś ma wyróżnione ogłoszenie na olx.

1 maj 2018 61329485
Pakiet promowań Maxi do 31 maj

Piękny terierowaty Tobiś prosi o dom.

-12,72 zł

14 godzin temu, Nadziejka napisał:

Reniu

Tobisiu

calunim serduchem

zapraszam

Ewusiu 0heart.gif bardzo Ci dziękuję za bazarek dla Tobisia :). Zwłaszcza że po opłaceniu dt za miesiąc kwiecień Tobiś będzie na minusie :(.

14 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

https://www.olx.pl/oferta/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-rodzinny-tobi-CID103-IDsj5aW.html

Po wyzerowaniu statystyki:

Wyświetleń: 449
 Tel: 24
 Obserwuje: 16

Dziękuję Tysiu :). Jak dużo wyświetleń i pobrań telefonów.

12 godzin temu, Havanka napisał:

Ja też zrobiłam Tobiemu ogłoszenie:

https://www.olx.pl/oferta/mis-pluszaczek-czeka-na-ludzka-rodzine-CID103-IDsxiZH.html

Gdyby ktoś mógł je wyróżnić, byłabym wdzięczna.

Dziękuję Ci Havanko :).

Czy ktoś mógłby pomóc wyróżnić ogłoszenie Tobisia ?

Niestety Tobiś nie ma pełnych deklaracji i co miesiąc walczymy o pieniążki na opłacenie jego miesięcznego pobytu w dt a i zawsze coś dodatkowego wyjdzie - teraz było szczepienie p. wściekliźnie, obroża przeciwkleszczowa, a wyróżnianie ,odświeżanie ogłoszeń jest bardzo potrzebne.

Posted

A ja dostałam jeszcze kilka fotek nowego Tobisia.1748186291_3maj1006portret.jpg.fcc5c38f0c49b8638645309de310ac59.jpg

I jak mi napisała pani Ewa: "Tobik ma smutną minkę, bo słychać było koparkę i nie chciał posiedzieć w ogródku."

Tobiś bardzo boi się burzy i nie lubi huków, a obok dt na posesji akurat coś robią , koparka pracuje a biednemu Tobisiowi się to nie podoba.

3 maj 1002.jpg

3 maj 1004.jpg

3 maj 1005 portret.jpg