Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, uxmal napisał:

wyróżniłam Tobisiowi ogłoszenie. Dzisiaj jest promocja :) Wyróżniłam dwa razy więc zamiast do sierpnia ogłoszenie będzie wyróżnione do września :))) 

Biznes życia :)

To dopiero interes życia! 

Może w końcu ktoś zobaczy tego psiaka? Trzymamy kciuki.

Posted
Dnia 23.07.2018 o 16:52, Gabi79 napisał:

Za każdym razem, jak odwiedzam wątek Tobisia mam ogromną nadzieję, że wreszcie ktoś sensowny go wypatrzył i się zakochał.

Przecież taki z niego cudny psiaczek!!!

No właśnie Gabrysiu, cudny i kochany ,i  ciągle nic ...mam tylko nadzieję, że będzie miał w końcu dobry domek w którym będzie kochany i szczęśliwy.

Dnia 23.07.2018 o 22:51, uxmal napisał:

wyróżniłam Tobisiowi ogłoszenie. Dzisiaj jest promocja :) Wyróżniłam dwa razy więc zamiast do sierpnia ogłoszenie będzie wyróżnione do września :))) 

Biznes życia :)

Ślicznie Ci dziękuję Martusiu :).

Dnia 24.07.2018 o 04:16, Nesiowata napisał:

To dopiero interes życia! 

Może w końcu ktoś zobaczy tego psiaka? Trzymamy kciuki.

O tak, kciuki bardzo potrzebne cały czas :).

Posted

Tobiś w te upalne dni całkiem nieźle, tylko biedak burzy bardzo nie lubi, próbował się nawet ukryć do piwnicy..

A na konto tobisiowe przyszły pieniążki od AniB  0heart.gif - 150zł, bardzo dziękuję :).

Posted
13 godzin temu, Onaa napisał:

Oj czas już najwyższy Tobisiu do swojego domku.

Wszystkie psiaki powinny być na swoim, ale domów jakoś brak....

Wakacje, urlopy, upał, to wszystko nie sprzyja psiakom  i adopcjom.... niestety.......

Posted

Tobiś dostał pieniążki od sybil 0heart.gif(20zł) i od helli 0heart.gif(20zł) - bardzo dziękujemy :).

Dobrego dnia Wszystkim którzy wciąż zaglądają do Tobisia :).

Posted

Tobiś dostał pieniążki od Dulskiej 0heart.gif(20zł) i od Rolnada_De 0heart.gif(10zł) - bardzo dziękujemy :).

A Tobi od kilku dni w swoim nowym domu - zamieszkał w Żarach z Panią i Panem i ich suczką, nic nie pisałam wcześniej bo nie chciałam zapeszyć a i teraz bardzo proszę o trzymanie kciuków za Tobisia :). Bo niewiadomo jak się w nowym domu ułoży - psia rezydentka jest bardzo zaborcza, a Tobiś jest pechowy więc różnie może być. Tobisiu oby teraz spełniło się Twoje marzenie o dobrym odpowiedzialnym kochającym Cię domku.

• Like 4
  • Upvote 2
Posted

Renatko, lanie się należy za trzymanie w tajemnicy tak wspaniałej wiadomości!

Tobisiu, psiaczku kochany niech ci się dobrze wiedzie w nowym domu, niech rezydentka przyjmie cię bardzo dobrze i zawsze już bądź szczęśliwy  1850419517_serce8.gif.a9dd46c119d6edc53c38e61d75222f60.gif

Niecierpliwie czekamy na wieści z Tobisiowego domu.