Onaa Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Tobiś pozdrawia piątkowo :). A na konto tobisiowe przyszły pieniążki od: - helli (20zł), - Dulskiej(20zł) - Rolanda_De(10zł) bardzo dziękujemy :). Quote
Nesiowata Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Życzymy Ci Tobisiu własnego domku. Tak długo na niego już czekasz. Quote
Onaa Posted June 25, 2018 Author Posted June 25, 2018 I wspólne foto :). A Tobiś jak pozuje to taki zadumany jest. A to taki wesoły pogodny psiak jes. Quote
Havanka Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Tobiś faktycznie zamyślony kiedy patrzy w aparat, ale za to sportowiec z niego najwyższej klasy ! Quote
Tyśka) Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Jaki z niego skoczek :) Może doskoczy do swojego domku :) Quote
elik Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Dzisiaj "moja" koteczka pojechała do swojego super domku u pani wetki. Na OLX ma wyróżnione ogłoszenie do 27.07. Mogłabym podłożyć w jej miejsce ogłoszenie Tobisia, ale potrzebny byłby tekst choćby trochu inny niż ten, z jakim ogłaszasz go uxmal, bo administrator portalu wykasuje. Da się zrobić :) ? Quote
Nesiowata Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Biedny Tobi - super psiak, a pech go nie opuszcza. Czyżby to był na psa urok? Quote
elik Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Podstawiłam Tobisia pod wyróżnione do 17.07. ogłoszenie koteczki. Problem w tym, że ogłoszeń promowanych nie można przenosić do innego działu, a to ogłoszenie jest w dziale kotów. Kurtka :( W tej sytuacji nie wiem czy to wyróżnienie coś Tobisiowi da. Może lepiej przekazać go dla jakiegoś kota ? https://www.olx.pl/oferta/psiak-zapatrzony-w-czlowieka-szuka-domu-CID103-IDw6kbT.html Quote
Tyśka) Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Myślę, że lepiej dać jakiemuś kotu wyróżnienie... bo nawet jak kociarz zajrzy to Tobiś do kotów to tak nie bardzo :( A ja z kolei proszę o wyróżnienie Tobisia... https://www.olx.pl/oferta/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-rodzinny-tobi-w-typie-sznaucera-CID103-IDsj5aW.html Quote
elik Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Myślę, że lepiej dać jakiemuś kotu wyróżnienie... bo nawet jak kociarz zajrzy to Tobiś do kotów to tak nie bardzo :( A ja z kolei proszę o wyróżnienie Tobisia... https://www.olx.pl/oferta/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-rodzinny-tobi-w-typie-sznaucera-CID103-IDsj5aW.html Chyba masz rację. Przekaże to wyróżnienie dla kotka Aldony. Quote
Tyśka) Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 To oby przyniosło szczęście kotkowi... :) Ja zapomniałam napisać, że moje ogłoszenie zmieniło tytuł i usunęłam pierwsze zdania... może w ten sposób przyciągnie się Rodzinę... opisu nie szkoda, bo podobno ktoś używa mój opis w ogłoszeniach Tobisia, więc jednak gdzieś tam krąży :) Quote
uxmal Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Dnia 25.06.2018 o 18:17, elik napisał: Dzisiaj "moja" koteczka pojechała do swojego super domku u pani wetki. Na OLX ma wyróżnione ogłoszenie do 27.07. Mogłabym podłożyć w jej miejsce ogłoszenie Tobisia, ale potrzebny byłby tekst choćby trochu inny niż ten, z jakim ogłaszasz go uxmal, bo administrator portalu wykasuje. Da się zrobić :) ? oj, spróbuję coś nowego ułożyć. Edit A jakby ten Tysiowy text poprzestawiać? ;) Quote
elik Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 13 godzin temu, uxmal napisał: oj, spróbuję coś nowego ułożyć. Edit A jakby ten Tysiowy text poprzestawiać? ;) Kochana uxmal nic z tego :( Podłożyłam tekst i zdjęcie Tobisia, ale jak chciałam zmienić dział z kociego, na psi, to przeczytałam, że ponieważ ogłoszenie jest promowane, nie można zmienić kategorii :( Zmieniłam więc jeszcze raz wszystko i teraz jest promowany kotek Guciu od Azalii. Quote
uxmal Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Zmieniłam główną fotkę na olx i była wiadomość ;) Nic z tego nie będzie ale Tobisia ktoś zauważył. Mimo wszystko ucieszyłam się. Tobiś jest taki śliczny jak mój Feluś ;)i minki też robi jak Feluś. 1 Quote
MALWA Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Dnia 25.06.2018 o 12:59, Onaa napisał: Akrobata ! To zdjęcie najlepsze z ostatnich. Dawno nie widziałam, bz psiak postawi tak wysoko swój zadek . 1 Quote
Onaa Posted June 28, 2018 Author Posted June 28, 2018 Dobrego dnia dla Wszystkich zaglądających i kibicujących Tobisiowi :). Bardzo dziękuję że jesteście tutaj ze mną i Tobisiem, bo z Wami łatwiej i milej czekać na dobry domek dla niego. Quote
Havanka Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Dnia 26.06.2018 o 17:59, elik napisał: Podstawiłam Tobisia pod wyróżnione do 17.07. ogłoszenie koteczki. Problem w tym, że ogłoszeń promowanych nie można przenosić do innego działu, a to ogłoszenie jest w dziale kotów. Kurtka :( W tej sytuacji nie wiem czy to wyróżnienie coś Tobisiowi da. Może lepiej przekazać go dla jakiegoś kota ? https://www.olx.pl/oferta/psiak-zapatrzony-w-czlowieka-szuka-domu-CID103-IDw6kbT.html Elu, prawdopodobnie wynika to z tego, że ceny wyróżnienia ogłoszeń psów i kotów są inne. Np. Miesięczne wyróżnienie psa - to koszt 17,81 zł a kota - 12,72 zł. Quote
elik Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 3 minuty temu, Havanka napisał: Elu, prawdopodobnie wynika to z tego, że ceny wyróżnienia ogłoszeń psów i kotów są inne. Np. Miesięczne wyróżnienie psa - to koszt 17,81 zł a kota - 12,72 zł. Bardzo możliwe. No cóż wstawiłam w tamto miejsce innego kotka, żeby wyróżnienie nie przepadło. Nie wiedziałam, że jest różnica w wyróżnieniu pomiędzy kotem i psem. Chociaż już promowałam koty, nie zauważyłam, że jest taka różnica :) Quote
Nesiowata Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Więcej fartu Tobisiu, niech ktoś wreszcie Cię zauważy. 1 Quote
Onaa Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 Witam u Tobisia wieczorkiem :). U nas deszczowo od kilku dni, więc Tobiś ma sporo kałuży do pluskania jak to on lubi :D. Przyszły pieniążki od sybil (20zł) - bardzo dziękuję :). Quote
Recommended Posts