Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tobiś pozdrawia piątkowo :).

A na konto tobisiowe przyszły pieniążki od:

- helli 0heart.gif(20zł),

- Dulskiej0heart.gif(20zł)

- Rolanda_De0heart.gif(10zł)

bardzo dziękujemy :).

Posted

Dzisiaj "moja" koteczka pojechała do swojego super domku u pani wetki.   Na OLX ma wyróżnione ogłoszenie do 27.07. Mogłabym podłożyć w jej miejsce ogłoszenie Tobisia, ale potrzebny byłby tekst choćby trochu inny niż ten, z jakim ogłaszasz go uxmal, bo administrator portalu wykasuje.  Da się zrobić :) ?

Posted

To oby przyniosło szczęście kotkowi... :)
Ja zapomniałam napisać, że moje ogłoszenie zmieniło tytuł i usunęłam pierwsze zdania... może w ten sposób przyciągnie się Rodzinę... opisu nie szkoda, bo podobno ktoś używa mój opis w ogłoszeniach Tobisia, więc jednak gdzieś tam krąży :)

Posted
Dnia 25.06.2018 o 18:17, elik napisał:

Dzisiaj "moja" koteczka pojechała do swojego super domku u pani wetki.   Na OLX ma wyróżnione ogłoszenie do 27.07. Mogłabym podłożyć w jej miejsce ogłoszenie Tobisia, ale potrzebny byłby tekst choćby trochu inny niż ten, z jakim ogłaszasz go uxmal, bo administrator portalu wykasuje.  Da się zrobić :) ?

oj, spróbuję coś nowego ułożyć.

Edit

A jakby ten Tysiowy text poprzestawiać?  ;)

Posted
13 godzin temu, uxmal napisał:

oj, spróbuję coś nowego ułożyć.

Edit

A jakby ten Tysiowy text poprzestawiać?  ;)

Kochana uxmal nic z tego :( Podłożyłam tekst i zdjęcie Tobisia, ale jak chciałam zmienić dział z kociego, na psi, to przeczytałam, że ponieważ ogłoszenie jest promowane, nie można zmienić kategorii :(   Zmieniłam więc jeszcze raz wszystko i teraz jest promowany kotek Guciu od Azalii.

Posted

Zmieniłam główną fotkę na olx i była wiadomość ;)

Nic z tego nie będzie ale Tobisia ktoś zauważył. Mimo wszystko ucieszyłam się.

Tobiś  jest taki śliczny  jak mój Feluś ;)i minki też robi jak Feluś.

• Upvote 1
Posted
Dnia 25.06.2018 o 12:59, Onaa napisał:

25062018_1.jpg

Akrobata !

To zdjęcie najlepsze z ostatnich. Dawno nie widziałam, bz psiak postawi tak wysoko swój zadek .

• Upvote 1
Posted

Dobrego dnia dla Wszystkich zaglądających i kibicujących Tobisiowi :).

Bardzo dziękuję że jesteście tutaj ze mną i Tobisiem, bo z Wami łatwiej i milej czekać na dobry domek dla niego.

kwiat-ruchomy-obrazek-0468
Posted
Dnia 26.06.2018 o 17:59, elik napisał:

Podstawiłam Tobisia pod wyróżnione do 17.07. ogłoszenie koteczki. Problem w tym, że ogłoszeń promowanych nie można przenosić do innego działu, a to ogłoszenie jest w dziale kotów.

Kurtka :( W tej sytuacji nie wiem czy to wyróżnienie coś Tobisiowi da. Może lepiej przekazać go dla jakiegoś kota ?

https://www.olx.pl/oferta/psiak-zapatrzony-w-czlowieka-szuka-domu-CID103-IDw6kbT.html

Elu, prawdopodobnie wynika to z tego, że ceny wyróżnienia ogłoszeń psów i kotów są inne. Np. Miesięczne wyróżnienie psa - to koszt 17,81 zł a kota - 12,72 zł.

Posted
3 minuty temu, Havanka napisał:

Elu, prawdopodobnie wynika to z tego, że ceny wyróżnienia ogłoszeń psów i kotów są inne. Np. Miesięczne wyróżnienie psa - to koszt 17,81 zł a kota - 12,72 zł.

Bardzo możliwe. No cóż wstawiłam w tamto miejsce innego kotka, żeby wyróżnienie nie przepadło.

Nie wiedziałam, że jest różnica w wyróżnieniu pomiędzy kotem i psem. Chociaż już promowałam koty,  nie zauważyłam, że jest taka różnica :)

Posted

Witam u Tobisia wieczorkiem :). U nas deszczowo od kilku dni, więc Tobiś ma sporo kałuży do pluskania jak to on lubi :D.

Przyszły pieniążki od sybil 0heart.gif (20zł) - bardzo dziękuję :).