Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na koncie Tobisia pieniążki od:

- AniB 0heart.gif(169zł),

- sybil0heart.gif(20zł)

- pani Ewy0heart.gif(20zł)

bardzo dziękuję :). Jutro uzupełnię rozliczenie.

Posted

Tyle wyświetleń telefonu ale nikt nie dzwonił :(. Tobiś się podoba ale jak widać nie przekłada się to na chęć dania mu domku. No nic nie ustajemy w wysiłkach, gdzieś musi być ten właściwy dom dla niego.

Posted

Dziękuję że jesteście u Tobisia :). Naprawdę nie wiem czemu nikt go nie chce to jest naprawdę świetny psiak i grzeczny, radosny, pełen pozytywnej energii.

Posted
3 godziny temu, uxmal napisał:

może obciąć go na terierka i odświeżyć fotki? Zielono się zrobiło.

Wiem że tak już robiłyście ale może tym razem gdzieś w sercu zaskoczy?

Myślałyśmy ostatnio z Anią o tym Martusiu, o nowej fryzurze, jeśli się da ładnie go zrobić na terierka, ponieważ niestety futerko Tobiego nie jest dobrego gatunku. To tak jak u ludzi, jedni mają ładne grube włosy a inni cieniutkie piórka.

No i może wtedy kolejna sesja fotograficzna chociaż pomysłu na nią brak, bo Tobiś ma sporo zdjęć. Trzeba będzie coś fajnego wymyślić.

Posted
1 minutę temu, Onaa napisał:

Myślałyśmy ostatnio z Anią o tym Martusiu, o nowej fryzurze, jeśli się da ładnie go zrobić na terierka, ponieważ niestety futerko Tobiego nie jest dobrego gatunku. To tak jak u ludzi, jedni mają ładne grube włosy a inni cieniutkie piórka.

No i może wtedy kolejna sesja fotograficzna chociaż pomysłu na nią brak, bo Tobiś ma sporo zdjęć. Trzeba będzie coś fajnego wymyślić.

Oneczko, - to może na sierść Tobisiowi podawać surowe żółtko z jajek. tak co drugi dzień.

Mój Dyzio miał kiepski włos, bo dużo chorował. Jak zaczęłam podawać mu minnymi żółtko to włos się zrobił w miarę zdrowy.

Co do fotek -jeśli trzeba będzie troszkę rozjaśnić fotki to moja siostra pomoże.

Widać po pyszczku że Tobiś to dobry psiaczek no i przy Benii to już wogóle :)

Posted

Dzień dobry :).

slonce-ruchomy-obrazek-0850

Zrobiłam troszkę ogłoszeń dla Tobisia.

A na koncie tobisiowym pieniążki od helli 0heart.gif (20zł) i  Dulskiej 0heart.gif(20zł) - bardzo dziękujemy :).

Posted

Cudny Tobiś :) Może warto byłoby, aby odwiedził groomera? Nie po to, aby go ostrzyc, ale żeby chociaż trochę wytrymować... :) na pewno byłoby mu lżej, a i nowy fryz mógłby pomóc.