Onaa Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 Dzień dobry w piękny świąteczny dzień chociaż niestety zimny i wietrzny u nas. Quote
Onaa Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 W sobotę Tobiś i Mufcia mieli odwiedziny cioci Ani, która przywiozła zakupione obróżki foresto ( póżniej wkleję paragon, koszt 84,50zł). I wyróżniłam ogłoszenie Tobiego na olx. 6 kwi 2018 58973691 Pakiet promowań Maxi do 6 maj Tobi - duży kochany miś potrzebuje człowieka, który go pokocha. -12,72 zł Quote
Gabi79 Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 1 minutę temu, Onaa napisał: W sobotę Tobiś i Mufcia mieli odwiedziny cioci Ani, która przywiozła zakupione obróżki foresto ( póżniej wkleję paragon, koszt 84,50zł). I wyróżniłam ogłoszenie Tobiego na olx. 6 kwi 2018 58973691 Pakiet promowań Maxi do 6 maj Tobi - duży kochany miś potrzebuje człowieka, który go pokocha. -12,72 zł Trzymam kciuki za super domek dla Tobisia!!! Quote
Onaa Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 Na koncie Tobisia pieniążki od: - AniB (169zł), - sybil(20zł) - pani Ewy(20zł) bardzo dziękuję :). Jutro uzupełnię rozliczenie. Quote
Tyśka) Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 U mnie Tobi po wyzerowaniu statystyk ma się tak - na fb ludzie się nim zachwycali, ale co z tego...https://www.olx.pl/oferta/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-rodzinny-tobi-CID103-IDsj5aW.html Wyświetleń: 291 Tel: 24 Obserwuje: 15 Quote
Onaa Posted April 11, 2018 Author Posted April 11, 2018 Tyle wyświetleń telefonu ale nikt nie dzwonił :(. Tobiś się podoba ale jak widać nie przekłada się to na chęć dania mu domku. No nic nie ustajemy w wysiłkach, gdzieś musi być ten właściwy dom dla niego. Quote
Onaa Posted April 13, 2018 Author Posted April 13, 2018 Ciągle szukamy dla Ciebie domku Tobisiu Miłego udanego dnia dla Wszystkich Zaglądających do Tobisia Quote
Nesiowata Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Witaj psiaku. Powodzenia, nieh wreszcie znajdzie się ten Twój domek. Quote
Onaa Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Dziękuję że jesteście u Tobisia :). Naprawdę nie wiem czemu nikt go nie chce to jest naprawdę świetny psiak i grzeczny, radosny, pełen pozytywnej energii. Quote
uxmal Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 może obciąć go na terierka i odświeżyć fotki? Zielono się zrobiło. Wiem że tak już robiłyście ale może tym razem gdzieś w sercu zaskoczy? Quote
Onaa Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 3 godziny temu, uxmal napisał: może obciąć go na terierka i odświeżyć fotki? Zielono się zrobiło. Wiem że tak już robiłyście ale może tym razem gdzieś w sercu zaskoczy? Myślałyśmy ostatnio z Anią o tym Martusiu, o nowej fryzurze, jeśli się da ładnie go zrobić na terierka, ponieważ niestety futerko Tobiego nie jest dobrego gatunku. To tak jak u ludzi, jedni mają ładne grube włosy a inni cieniutkie piórka. No i może wtedy kolejna sesja fotograficzna chociaż pomysłu na nią brak, bo Tobiś ma sporo zdjęć. Trzeba będzie coś fajnego wymyślić. Quote
uxmal Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 1 minutę temu, Onaa napisał: Myślałyśmy ostatnio z Anią o tym Martusiu, o nowej fryzurze, jeśli się da ładnie go zrobić na terierka, ponieważ niestety futerko Tobiego nie jest dobrego gatunku. To tak jak u ludzi, jedni mają ładne grube włosy a inni cieniutkie piórka. No i może wtedy kolejna sesja fotograficzna chociaż pomysłu na nią brak, bo Tobiś ma sporo zdjęć. Trzeba będzie coś fajnego wymyślić. Oneczko, - to może na sierść Tobisiowi podawać surowe żółtko z jajek. tak co drugi dzień. Mój Dyzio miał kiepski włos, bo dużo chorował. Jak zaczęłam podawać mu minnymi żółtko to włos się zrobił w miarę zdrowy. Co do fotek -jeśli trzeba będzie troszkę rozjaśnić fotki to moja siostra pomoże. Widać po pyszczku że Tobiś to dobry psiaczek no i przy Benii to już wogóle :) Quote
Onaa Posted April 17, 2018 Author Posted April 17, 2018 Dziękuję Martusiu :). A Tobi i charakter ma dobry i usposobienie miłe i z wyglądu też fajny :). Quote
Onaa Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 Dzień dobry :). Zrobiłam troszkę ogłoszeń dla Tobisia. A na koncie tobisiowym pieniążki od helli (20zł) i Dulskiej (20zł) - bardzo dziękujemy :). Quote
Tyśka) Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Cudny Tobiś :) Może warto byłoby, aby odwiedził groomera? Nie po to, aby go ostrzyc, ale żeby chociaż trochę wytrymować... :) na pewno byłoby mu lżej, a i nowy fryz mógłby pomóc. Quote
Nesiowata Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Dobrej niedzieli Tobciu. Wyglądaj dalej - Twój domek przecież gdzieś jest. I pilnuj dziewczyn. Quote
Onaa Posted April 25, 2018 Author Posted April 25, 2018 Cały czas szukamy domku. Udanej środy :). Quote
MALWA Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Zaglądam do Tobisia. Kurcze, taki ładny psiak i tak długo czeka na dom, szkoda..... Quote
Recommended Posts