Tyśka) Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 10 minut temu, Onaa napisał: To może dopisz proszę że Tobi przebywa w Krakowie i że możliwa pomoc w transporcie. Już się robi ;) Quote
Tyśka) Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Nadal nie ma domku? U mnie Tobi jest najbardziej oglądanym psem na olx: Wyświetleń: 2124 Tel: 15 Obserwuje: 17 Quote
Onaa Posted March 1, 2018 Author Posted March 1, 2018 Narazie nikt więcej nie dzwonił, nie wiem po co ludzie wyświetlają sobie nr telefonu w ogłoszeniu, i nie dzwonią, robiąc tylko nadzieję :(. Ale nic to czekamy - nie wolno tracić nadziei. Musi być jakiś domek dla Tobisia gdzieś. Quote
Tyśka) Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 W takim razie może po weekendzie podmienię jednak na inne miasto, bo ludzie patrzą, że pies w Krakowie? Kiedy będę podmieniać, równiez wyzeruję ilość wyświetleń. Quote
Havanka Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 1 godzinę temu, Onaa napisał: Narazie nikt więcej nie dzwonił, nie wiem po co ludzie wyświetlają sobie nr telefonu w ogłoszeniu, i nie dzwonią, robiąc tylko nadzieję :(. Ale nic to czekamy - nie wolno tracić nadziei. Musi być jakiś domek dla Tobisia gdzieś. Też się kiedyś nad tym głowiłam, ale nikt z oglądających nie zastanawia nad tym, ze każde odkrycie telefonu wiąże się dla kogoś z nadzieją na dom. U mnie Tobi też ma sporą oglądalność numeru telefonu, ale widać tylko oglądalność. Quote
Tyśka) Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 49 minut temu, Havanka napisał: U mnie Tobi też ma sporą oglądalność numeru telefonu, ale widać tylko oglądalność. Widocznie ludzie lubią oglądać cyferki i liczby ;) Quote
Tyśka) Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Dorobiłam Tobisiowi parę ogłoszeń, niewiele, ale zawsze coś :)http://wroclaw.lento.pl/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-,6556254.htmlhttp://alegratka.pl/ogloszenie/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-rodzinny-29543420.htmlhttps://www.gumtree.pl/a-psy-i-szczenięta/wrocław/proszę-państwa-oto-miś-+-cudowny-rodzinny-tobi/1002243370570910977041209?activateStatus=pendingAdActivateSuccesshttp://www.morusek.pl/ogloszenie/380661/Prosze-Panstwa-oto-mis---cudowny-rodzinny-Tobi/#.WpgEEejOXIUhttp://www.wroclawiak.pl/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-rodzinny-tobi-396277http://wroclawlokalnie.pl/ogloszenie/prosze-panstwa-oto-mis-cudowny-rodzinny-tobi,25441.html/?message=2http://www.wroclaw-ogloszenia.pl/ogloszenie.php?id=32214 Quote
Onaa Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Na koncie Tobisia pieniążki od AniB (150zł), bardzo dziękuję. Quote
Onaa Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 U Tobisia cisza z ogłoszeń . Nie wiem już czemu. Dzisiaj jeszcze wyróżniłam dwa olx, zmieniłam tytuły, eh Tobisiu, Tobisiu.. Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Trzeba być dobrej myśli. I na Tobisia przyjdzie czas :) Quote
Olena84 Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 4 godziny temu, Onaa napisał: U Tobisia cisza z ogłoszeń . Nie wiem już czemu. Dzisiaj jeszcze wyróżniłam dwa olx, zmieniłam tytuły, eh Tobisiu, Tobisiu.. kochana ilość wyświetleń, pobrań telefonów i obserwatorów jest ogromna! A u mnie ledwo 200:( Quote
Onaa Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 A tutaj fotka sprzed kilku dni - Tobi i jego stadko :). Quote
uxmal Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Trochę się wtrącę- jeśli mogę ;( Może Tobiśkowi zrobić sesję zdjęciową taką profesjonalną. W dziale usług @Chesti wpisała że .... poniżej cytat: Dnia 25.01.2018 o 23:22, Chesti napisał: Małopolska i Śląsk - mogę zrobić ładne zdjęcia psiaków/kociaków w potrzebie. Sesja za free lub za datek dla innych zwierzaków, dla mnie ewentualne koszty paliwa gdyby było daleko. Sprawa do dogadania. 1 Quote
kiyoshi Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 5 minut temu, uxmal napisał: Trochę się wtrącę- jeśli mogę ;( Może Tobiśkowi zrobić sesję zdjęciową taką profesjonalną. W dziale usług @Chesti wpisała że .... poniżej cytat: oo...dobrze wiedzieć że jest Chesti!! <3 Quote
uxmal Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 2 minuty temu, kiyoshi napisał: oo...dobrze wiedzieć że jest Chesti!! <3 jest i banerki ładne zrobiła.:) Quote
Onaa Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 Przed chwilą, kiyoshi napisał: oo...dobrze wiedzieć że jest Chesti!! <3 Dokładnie :). Tobiś miał niedawno sesję zdjęciową, ale czas szybko leci, i jeśli nadal nie będzie domku trzeba będzie coś myśleć. Quote
MALWA Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Zaglądam do Tobisia. Sprawdzam czy już jest w swoim domu, a jak widzę, tu cisza..... Taki śliczny psiak drugi rok siedzi w hoteliku.....................buuuuuuuuuuuuu Szkoda, masa kasy na to idzie. Inne bidy w jego miejsce mogłyby skorzystać. A może warto Tobisia wyróżnić w ogłoszeniach ? Quote
Tyśka) Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 19 godzin temu, MALWA napisał: A może warto Tobisia wyróżnić w ogłoszeniach ? U mnie jest ciągle wyróżniony. Quote
Onaa Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 Na koncie Tobisia pieniążki od MALWY (100zł), bardzo dziękuję. No niestety Tobiś jest jednym z tych piesków co dłużej czekają na domy, Tobiś mały nie jest, ma ciągle wyróżniane ogłoszenia, były domki zainteresowane ale ostatecznie nic z tego nie wyszło niestety :(. Ale jak sobie pomyślę że gdzieś by tam zginął w schronisku, albo kolejny rok wegetował gdyby nie szansa jaką dostał to serce się ściska. On też zasługuje na dom. To taki psiak poczciwina. I gdzieś dla niego jest ten odpowiedni domek. Quote
elik Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 3 godziny temu, Onaa napisał: Na koncie Tobisia pieniążki od MALWY (100zł), bardzo dziękuję. No niestety Tobiś jest jednym z tych piesków co dłużej czekają na domy, Tobiś mały nie jest, ma ciągle wyróżniane ogłoszenia, były domki zainteresowane ale ostatecznie nic z tego nie wyszło niestety :(. Ale jak sobie pomyślę że gdzieś by tam zginął w schronisku, albo kolejny rok wegetował gdyby nie szansa jaką dostał to serce się ściska. On też zasługuje na dom. To taki psiak poczciwina. I gdzieś dla niego jest ten odpowiedni domek. Jest na pewno, tylko jeszcze nie wie, że Tobiś na niego czeka, ale to tylko kwestia czasu. Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Dziwne, że Tobiego jeszcze nikt nie wypatrzył... ale widocznie musi sobie poczekać troszkę. Gdyby był 2x mniejszy myślę, że już dawno grzałby doopkę u siebie. Duże psy mają po prostu gorzej. Ale Tobi jest cudny... ciągle o nim pamiętam i podsyłam jak wydaje mi się, że może pasować. :) Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Wyświetleń: 2400 Tel: 17 Obserwuje: 17 - własnie wyzerowałam statystyki oraz przeniosłam Tobisia na Katowice. Quote
uxmal Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Tysiu, mam ogromną prośbę. Jeśli będziesz zerkać na statystyki czy możesz sprawdzić czy od ok 1 do 11 każdego miesiąca są "piki" w oglądalności. Mam wrażenie (ale tylko na podstawie ogłoszeń Klary i Haneczki, że 11 to taka magiczna data. Tzn wiem dlaczego do tego dnia największy odsetek ludzi otrzymuję wynagrodzenie. Oczywiście to tylko prośba bo i tak masz dużo zajęć. Tak przy okazji :) Quote
Recommended Posts