Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, malawaszka napisał:

oooo to Wy go wzięłyście - super :D a się nad nim zastanawiałam hihi, a tu teraz niespodzianka :D trzymam kciuki! 

Tak się to wszystko szybko potoczyło,że nawet na zastanowienie się nie było czasu :D Najważniejsze,że już po za schronem

Posted
27 minut temu, malawaszka napisał:

z Radys Hossę

15139744_584918548371955_1824875939_n.jpg

chyba nie była wstawiona na fb jeszcze, a teraz jeszcze będę zabierała Sztamę

https://www.facebook.com/pg/psyzradys/photos/?tab=album&album_id=487031374817416

Pamiętam tę sunię. Jej nie było w galerii Radysiaków a potem nagle pojawiła się w informacji "Opuściły Radysy" :). A Sztama mi od dawna w głowie siedzi, nawet myślałam że jak Struś znajdzie domek to zabiorę Sztamę ale skoro Ty ją zabierzesz to super :)

Posted
5 minut temu, Sara2011 napisał:

A Sztama mi od dawna w głowie siedzi, nawet myślałam że jak Struś znajdzie domek to zabiorę Sztamę ale skoro Ty ją zabierzesz to super :)

nie muszę - ja teraz mocno mam parcie też na zabranie psów z Wojtyszek co siedzą tam latami, więc jak coś to Sztamę odstąpię ;) , zdecydowałam się na nią teraz w sumie nie wiem czemu, tak mi się jej szkoda zrobiło, a ona nijak nie sznaucerowa :v

Posted
16 minut temu, malawaszka napisał:

nie muszę - ja teraz mocno mam parcie też na zabranie psów z Wojtyszek co siedzą tam latami, więc jak coś to Sztamę odstąpię ;) , zdecydowałam się na nią teraz w sumie nie wiem czemu, tak mi się jej szkoda zrobiło, a ona nijak nie sznaucerowa :v

Kochana, jak możesz ją w miarę szybko zabrać to zabieraj bo ja nie wiem kiedy Strusia wyeksmituję do DS. Jak na razie nikt o niego na poważnie nie pyta. A Sztama już tam długo dosyć siedzi, szkoda jej bardzo.

Posted
13 minut temu, malagos napisał:

Nie mam sów uznania dla Was, dziewczyny! Tyle psów ma szansę na normalne życie, na dom - szacun ogromny!

Witamy na wątku Orisia ciocię malagos :)

Posted

witam mojego nowego deklarowicza

Orinek- fajne imię, piękny piesio i już pewnie domek dla niego widnieje w oddali bo dziewczynki szybo działają , za co ogromne podziękowania  

życzę Ci psinko spokojnych Świąt na nowej drodze życia  brokatowy-obrazek-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0206życzenia również dla wszystkich zwierzolubnych 

Posted
Godzinę temu, dorcia2 napisał:

witam mojego nowego deklarowicza

Orinek- fajne imię, piękny piesio i już pewnie domek dla niego widnieje w oddali bo dziewczynki szybo działają , za co ogromne podziękowania  

życzę Ci psinko spokojnych Świąt na nowej drodze życia  brokatowy-obrazek-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0206życzenia również dla wszystkich zwierzolubnych 

Pięknie Jolu dziękujemy :)

Posted

Oriś już rozkręcony - wszędzie go pełno :) inne psiaki lubi, interesuje się nimi, ale jeszcze nie szaleją razem. Piłeczkę obwąchuje, ale nie biegnie za nią - może na to też potrzebuje czasu, może pamięta, że coś się z tym robiło, tylko nie kojarzy co dokładnie. Jutro fryzjer, ale będzie z niego przystojniak.

• Upvote 2
Posted
10 minut temu, szafirka napisał:

Oriś już rozkręcony - wszędzie go pełno :) inne psiaki lubi, interesuje się nimi, ale jeszcze nie szaleją razem. Piłeczkę obwąchuje, ale nie biegnie za nią - może na to też potrzebuje czasu, może pamięta, że coś się z tym robiło, tylko nie kojarzy co dokładnie. Jutro fryzjer, ale będzie z niego przystojniak.

Szafirko, Ty to potrafisz człeka uradować.  Wspaniałe wieści, oby cały czas  były tylko takie dobre. Kochany Oriś ;).

Posted

Ja też bardzo Haniu dziękuję za wiadomości o Orinku.Fajnie,że zaczyna korzystać z normalnego życia.Już jutro będzie czyściutki ale fajnie.Ciekawe jak zniesie SPA.

Posted
5 godzin temu, szafirka napisał:

Fajnie,że chłopak się rozkręca,a więc zaczyna już powolutku się zadamawiać :) Jutro Ori jedzie do spa i mam nadzieję,że tak jak u weta,da ze sobą wszystko zrobić.Będziemy czekać na wiadomości i zdjęcia Orinka,w nowej szacie :)

Posted

Ori już po spa, wreszcie jest czyściutki i żadne kołtuny nie ciągną mu skóry. Niestety nie udało się zostawić dłuższej sierści, a spod niej wyłoniły się blizny :( Fryzjerka zasugerowała, że to alergia najprawdopodobniej pokarmowa, a plamy to efekty drapania i wygryzania. Plamy mogą też być od jakiegoś np. łańcucha. Jak widać nasz psiaczek trochę przeżył, ale ważne, że już tylko lepsze przed nim. W spa był grzeczny, zauważcie, że ogonek drgnął :)

20161213_140331_800x480.jpg

20161213_140336_800x480.jpg

20161213_140338_800x480.jpg

20161213_140403_800x480.jpg

20161213_140411_800x480.jpg

20161213_140413_800x480.jpg

20161213_140420_800x480.jpg

20161213_140422_800x480.jpg

20161213_140436_800x480.jpg

20161213_140451_800x480.jpg

• Upvote 1