Jump to content
Dogomania

Okruszki i ich mama w swoich domach! Cała rodzina: babcia, mama i jej wszystkie dzieci uratowane !!!!

Recommended Posts

Posted

Przypadkiem tu trafiłam. Z kasą trochę gorzej, bo mam już trochę podopiecznych, ale jak coś się zwolni, to się postaram. Myślę, że trzeba iść za ciosem i brać mamusię na sterylkę najwcześniej, jak można. Ona jest razem z dziećmi, czy została hmmmm.....w "domu" ?

Posted

Dobrze, że maluszki dochodzą do siebie pod dobrą opieką. Śliczne - jak to maleństwa - pewnie będą miały amatorów. Oby dobrych i rozsądnych. 

Czy w sprawie sterylki Miki coś się udało? Czy jej "panowie" znowu zmienili zdanie? 

Posted

Dobrze by było temu typkowi kupić wódkę,to nie będzie zmieniał zdania i złapie sunię na sterylizację.

Szkoda jej ,nie ma lekkiego życia u tych ludzi.Taka maleńka pewnie by znalazła dom.

Posted

Mam ciężki tydzień i nie otwierałam komputera. Jutro zadzwonię, żeby dowiedzieć się czy już są po pierwszym szczepieniu i ile dokładnie mają tygodni. Jeśli będe miała siłę to zacznę je ogłaszać.

Posted

Trzymajcie bardzo mocno kciuki. Maluszki mają parwo. Dostają surowicę. Jeden już jest po najgorszym. Dwa sa słabe i o nie bardzo się martwię a jeden jeszcze nie ma objawów  ale już dostał surowicę bo na pewno też złapał wirusa :(

Posted
47 minut temu, auraa napisał:

Trzymajcie bardzo mocno kciuki. Maluszki mają parwo. Dostają surowicę. Jeden już jest po najgorszym. Dwa sa słabe i o nie bardzo się martwię a jeden jeszcze nie ma objawów  ale już dostał surowicę bo na pewno też złapał wirusa :(

Nic tym maluchom nie zostało oszczędzone. Mam nadzieję, że wyjdą z tego.