WiosnaA Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Z mojego bazarku dla Miłki mam 553,51zł. Poproszę o nr konta do wpłaty i o potwierdzenie na bazarku jak pieniążki dotrą. Halo,ciocie!...wciąż nie mam konta do wpłaty dla Miłki.......jak kaska niepotrzebna,to ja ją szybko rozdysponuję....hihi Quote
elik Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Wiosenko, Dobra Duszyczko, Ciebie trzeba koniecznie sklonować :) Dzisiaj wpłynęła od Ciebie wielka kasa dla Lusi :) Wielgachne dzięki Już biegnę potwierdzić na wątku bazarkowym. Quote
Onaa Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 Troszkę sie zamotałam ale już pw wysłałam :). Quote
Alaskan malamutte Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Przywitam się z Miłą. Niestety, u nas śniegu zupełnie już nie ma, pada deszcz, jest odwilż. A na zdjęciach widać, że Miłeczka uwielbia śnieg!! Mam nadzieję, że po tej chwilowej odwilży znowu przyjdzie mróz i napada dużo śniegu a psiaki będą miały wielką radość!! Quote
elik Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Teraz, Alaskan malamutte napisał: Przywitam się z Miłą. Niestety, u nas śniegu zupełnie już nie ma, pada deszcz, jest odwilż. A na zdjęciach widać, że Miłeczka uwielbia śnieg!! Mam nadzieję, że po tej chwilowej odwilży znowu przyjdzie mróz i napada dużo śniegu a psiaki będą miały wielką radość!! Tak :) O tej porze roku zdecydowanie więcej pożytku, tak dla ludzi,jak i dla zwierząt, jest ze śniegu. niż z deszczu. Quote
jankamałpa Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 może ktoś zajrzy na podane wątki i zechce pomóc. Quote
Onaa Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Dziękuję, że stale pamiętacie o Miłeczce . Quote
KrystynaS Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Tak, tak Onaa, pamiętamy choć nie zawsze się odzywamy. O Miłce trudno nie pamiętać. Miłego weekendu Quote
Tola Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Dotarłam do Miłeczki, jej roześmiany pychol i radość z zabaw na trawie i na śniegu wzruszyły mnie do łez - jak niewiele potrzeba, aby zobaczyć szczęście w psich oczach! Wciąż mam przed oczami widok biegnącej, roześmianej Miły, a w sercu wciąż smutek na myśl o 6 latach w boksie! 6 lat zmarnowanego psiego życia:( 174 zł koszty wet (odrobaczenie, odpchlenie, szczepienie, preparat na świerzba, krople do uszu) pokryje fundacja ZEA, więc poprosimy fakturę na te kwotę. Quote
elik Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Wreszcie dzisiaj wpłynęła ostatnia kwota z bazarku, który robiłam m.in. dla Miłeczki - 30 %. Dla Miłeczki przypadło 113,56 zł . Bardzo proszę o nr konta, a po zameldowaniu się tej kwoty na koncie, bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku Dziękuję :) Quote
Murka Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Parę fotek Miłki, może się przydadzą do ogłoszeń: 1 Quote
Murka Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Pokazałam Miłce kotecki w domu, wąchała je z zainteresowaniem i machała ogonkiem:) 1 Quote
Onaa Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 Dziękuję Murko :). Ależ piękna i kochana ta nasza Miłeczka :). Teraz bardzo proszę czy ktoś mógłby porobić ogłoszenia dla sunieczki ? Quote
Onaa Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 Zastanawiam się jeszcze nad tym oczkiem, ono bardzo brzydko wygląda, czy tak się nie zbiera brud, kurz, czy tego nie powinno się jednak zaszyć ? Quote
KrystynaS Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Dla mnie też to oko Miłki źle wygląda, patrząc na nie mam wrażenie jakbym patrzyła na ranę, takie jak rozerwane. Ale wet oglądał i mówił, że to zagojone Quote
agat21 Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Przepiękny pysio :) Tak się cieszę, że jej się udało Quote
Murka Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 To oczko można zaszyć, ale nie jest to bezwględnie konieczne. Wg mnie można to zrobić ze względów estetycznych, bo może odstraszać ew. chętnych na adopcję. Quote
elik Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Też sądzę, że lepiej zaszyć tak ze względów estetycznych, jak i zdrowotnych. Może dochodzić do zabrudzeń i stanów zapalnych. Quote
Tola Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 20 godzin temu, Onaa napisał: Zastanawiam się jeszcze nad tym oczkiem, ono bardzo brzydko wygląda, czy tak się nie zbiera brud, kurz, czy tego nie powinno się jednak zaszyć ? 19 godzin temu, KrystynaS napisał: Dla mnie też to oko Miłki źle wygląda, patrząc na nie mam wrażenie jakbym patrzyła na ranę, takie jak rozerwane. Ale wet oglądał i mówił, że to zagojone 18 godzin temu, Murka napisał: To oczko można zaszyć, ale nie jest to bezwględnie konieczne. Wg mnie można to zrobić ze względów estetycznych, bo może odstraszać ew. chętnych na adopcję. 18 godzin temu, elik napisał: Też sądzę, że lepiej zaszyć tak ze względów estetycznych, jak i zdrowotnych. Może dochodzić do zabrudzeń i stanów zapalnych. Można pomyśleć o wystawieniu Miłki na Siepomaga - celem byłby zabieg zaszycia oczodołu... Quote
Recommended Posts