Jump to content
Dogomania

18.05.2017 Lisia vel Astra odeszła za Tęczowy most.21.01.2017r Lisia vel Astra pojechała do swojego domku!!! Bądź szczęśliwa i nigdy już nie zaznaj bezdomności, cierpienia i bólu!!!!Cierpię w milczeniu.. Czy jest dla mnie nadzieja?

Recommended Posts

Posted

Ja też się przywitam z Lisią. W Gorzowie jeszcze śniegu nie było w tym sezonie ale dzisiaj jest bardzo pięknie: mroźno ale bardzo słonecznie. I te oszronione trawy -cudnie :).

Posted
18 minut temu, yolanovi napisał:

Wznowiłam wydarzenie Lisi https://www.facebook.com/events/1782130392004444/?active_tab=discussion. Jeszcze przeredaguję opis wydarzenia, ale to ju,ż nie dzisiaj, bo komputer nie ułatwia mi pracy. Co chwilę odmawia posłuszeństwa. Ale można już ludzików zapraszać i udostępniać wydarzenie. Zapraszam

Dopiero wróciłam Dane fundacji wysłałam na PW. 

Posted
25 minut temu, Onaa napisał:

Z tymi wydarzeniami na fb jest teraz jakoś dziwnie , bo wydarzenie może trwać tylko dwa tygodnie a potem co ? Trzeba nowe tworzyć, bez sensu.

Trzeba tworząc wydarzenie, dać od razu daty w przyszłości. Nie wiedziałam i dlatego wydarzenie się zakończyło bez możliwości przedłużenia. Mogłam tylko wznowić i tak zrobiłam, ale teraz ma daty w roku 2017. Człowiek się ciągle czegoś uczy, a jak się nauczy to pozmieniają i znowu nie wie

Posted

Lisia dostała:

z bazarku Hawanki 97 zł

od Sary2011 - 10 zł za XI

od MikaAga - 30 zł

od Alaskan - 20 zł za XI

od P. Ewy M - 20 zł

Posted

U Lisi ok, jest bardzo grzeczna. Pochodzi po grodzie i kładzie się pod drzwiami na wycieraczce czekając aż ktoś otworzy drzwi:) Wobec psów jest przyjazna, tylko kiedy ma michę z jedzeniem to się szczerzy na wszystko dookoła, warczy i poszczekuje:) Trochę mnie martwi to, że pije bardzo dużo wody, ale może to dlatego, że dostaje encortolon. W każdym razie z sikaniem wytrzymuje do wyjścia na ogród. Encortolon ma brać jeszcze przez parę dni, więc zobaczymy jak będzie po odstawieniu leku.

Na koty sunia nie reaguje.

Wet mówił, żeby ją kąpać co 5-7 dni, więc na dniach będziemy się pluskać:)

Jutro muszę wykupić Ketokonazol z apteki.

Posted

Wygląda na to, że kolejny pies niedojadał w schronie.

Dużo czasu upłynie nim zrozumie, że od teraz pełna miska będzie zawsze.