Kejciu Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ja zdjęcia zobaczę dopiero w domku bo mi w pracy się nie pokazują ( zależy jakim programem się wgrywa bo część widzę a części nie ). Ale widziałam wczoraj pierwsz zdjęcia no ONKA jak się patrzy :) Małgosiu na razie nie mamy jak pomóc :( chcemy wyciągnąć Alfreda z Chrcynna i same zbieramy deklaracje bo mógłby trafić do hoteliku bo czeka na niego miejsce - ale czy zdążymy.... Możemy pomóc oczywiście ogłoszeniami 1 Quote
konfirm31 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 To taka wilczasta nieduża ONeczka. Spróbuję popytać Skarpetę Owczarkową, czy mogą pomóc jakimś wsparciem i co najważniejsze, umieścić o niej informację na adopcyjnych stronach owczarkowych? Może ją ktoś tam wypatrzy i pokocha? 1 Quote
konfirm31 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Zgłosiłam. Może uda się uzyskać jakąś pomoc dla ONeczki. Quote
Aldrumka Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Wilczyca jak nic i taka ufna aż się serce kroi Quote
Mazowszanka13 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Wilczyca jak sie patrzy. I uszy jak trzeba "rasowe". Podobnie jak mój były tymczas Lisio, jak był wyluzowany to stawiał uszy "rasowo" jak collie. Quote
Nadziejka Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Witam witam alez pieknosci alez piekniosci podobna bardzo do mojego Stefunia ktory po strasznej poniewierce znalazl dom ..domus ... w Katowicach ...domus po kilku mioesiacach zaczal sie pozbywac Stefunia przecudnego , kochajacego wszystkich ludzie z innej dzielnicy oddalonej wiele kilometrow znalezli Stefunia na dworze zabrali do domku zadzwonili ku mnie i wrocil do swojego ,,ds,, ....ale nie na dlugo wkoncu w mrozy wielkie ogromne wyrzucili Stefunia , ds wyrzucil .... podrzucili pod schronisko w Katowicach i tem mi dziewczyny kochane znac daly ze to Stefanek u nich jest przecie matko jedyno .... zabralysmy wiec bidunka ze schronu z placzem i pomyslunkiem co dalej .. a cud sie stal wielki wtedy bo ludzie ktorzy jego znalezli na dworze , podczas pierwszego wyrzucenia z ds.. ci ludzie tym razem postanowili ze ostanie u nich juz na zawsze ulga ulga wielka i radosci ze cud sie stal zas ten pierwszy ds ...szkoda slow nawet a zapowiadialo sie fajnie naprawde i nic nie wskazywalo ze nie chca , ze nuie daja rady .... wiec po wielkich strasznych przezyciach Stefanek wreszcie ma domus , kochajacy kilka kotkow braciszkow i braciszka duzutkiego troszke haskusiowatego Sunienku kochajacego opiekunczego domeczku na zaswsze stokroc zycze Quote
Nadziejka Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ciociu Malgosiu a czy mozna juz wykupic pakiecik ogloszen dla cudnej Szaruni? czy jakis tekst moze by wyczarowlala ktoras ciocia? ja posle pieniazki na ogloszonka Quote
agat21 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 No cudowna psina. I bardzo kochana, widać, że wdzięczna zwierzyna. Jak tu ją "sprzedać" jak najszybciej do dobrego domu? Moje dzieci planują za niedługo powiększyć rodzinę, ale wyraźnie była mowa o małej suni.. Jak tu ich przekonać, że w gruncie rzeczy sunia jest mała? .. 2 Quote
Nadziejka Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 9 minut temu, agat21 napisał: No cudowna psina. I bardzo kochana, widać, że wdzięczna zwierzyna. Jak tu ją "sprzedać" jak najszybciej do dobrego domu? Moje dzieci planują za niedługo powiększyć rodzinę, ale wyraźnie była mowa o małej suni.. Jak tu ich przekonać, że w gruncie rzeczy sunia jest mała? .. hohooooooo no to teraz sciskamy ogromnie ogromnie za dzieciateczka Agatkowe za decyzje Quote
auraa Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 12 godzin temu, agat21 napisał: No cudowna psina. I bardzo kochana, widać, że wdzięczna zwierzyna. Jak tu ją "sprzedać" jak najszybciej do dobrego domu? Moje dzieci planują za niedługo powiększyć rodzinę, ale wyraźnie była mowa o małej suni.. Jak tu ich przekonać, że w gruncie rzeczy sunia jest mała? .. Musisz zawieść ich na wycieczkę i jeśli sunia skradnie ich serca, to wielkość już nie będzie taka ważna :) Quote
konfirm31 Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 22 minut temu, auraa napisał: Musisz zawieść ich na wycieczkę i jeśli sunia skradnie ich serca, to wielkość już nie będzie taka ważna :) To prawda. Przed czterema laty, pojechaliśmy do schroniska w Bąkówce po małą sunię. Wróciliśmy z ONką Bliss. Małą sunię, Przygarnęli śmierci 1,5 roku temu. I tak mamy 2 psy :). Quote
malagos Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 Nadziejeczko kochana, nie mam jeszcze jakiegoś tekstu do ogłoszeń, no i te zdjęcia... Może dziś się uda zrobić lepsze? Postaram się :) Jakby był ktoś na nią chętny, to inna rozmowa z moim TŻ - biorę ja do domu (czy kojca) po sterylizacji, tylko na kilka dni. Aganiu cudna, to może nasza Heśka, uroczy kochany dzieciak? Jak się "pozbędę" jednego z tymczasowiczów (Heśka i Rudzik) to będzie miejsce da kolejnej kojcowej bidy... Quote
kiyoshi Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Przychodze za Nadziejka ktora poprosila mnie o ogloszenia dla suni i oczywiscie jak najbardziej zrobie! Przepiekna sunia, uwielbiam takie madre oddane psy! Sadze ze szybko znajdzie dom tylko trzeba jej porobic dobre zdjecia A czy miala kiedys dobry dom? Te wyciagniete sutki mowia co innego Niektore psy maja takie piekne charaktery zawsze , nawet gdy ich zycie jest bardzo ciezkie Trzymam kciuki za nia i prosze dac znac jak bede potrzebna do ogloszen Quote
zachary Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Agat21, przekonasz swoje dzieci! Spróbuj.....Sam miód dla człowieka....pod każdym względem! A wielkość? Przecież ona mała wilczyca, hi,hi...i te uszy!. Quote
Tyśka) Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 O mój Boże... ona jest bardzo w moim typie. Aż za mocno, by spokojnie teraz zasnąć :( Quote
agat21 Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Myślę, że nie ma wyjścia - trzeba temat podrążyć - jak tylko wrócą z uropów.. na razie do początków września nie da rady. W razie czego będę się wpraszać malagosku z młodzieżą, coby psiska poznali i się decydowali :) Quote
Tyśka) Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Poza tym, agat21, sunia jest mała. Jak na owczarka czy w porównaniu z bernardynem :))) Mniejszą sunię mogliby rozdeptać, a Wilczyca jest idealna :))) Quote
malagos Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 Wilczyca tak się raduje z wyjścia z kojca, ze mało nas nie poprzewraca! taki wariatuńcio z niej. I chyba była na łańcuchu, bo nie próbuje zrzucić obroży, ale robi koła wokół człowieka. Nie załatwiła się ani razu podczas tych naszych spacerów. Wącha krzaki, trawę, ciągnie niemiłosiernie, ale wszystko zostawia w kojcu. Do którego z resztą wraca z radością. image url img host hosting image photo storage pic hosting Quote
konfirm31 Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Widać, że to kochana psica :). A uszka stoją prześlicznie :) Quote
mar.gajko Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Piękna mała. Wzruszająca tą ufnością do człowieka i miłością. Quote
Recommended Posts