Murka Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Tinka się cudnie cieszy jak ją wołam, aż jej cała poopka chodzi:) Może mi się to uda nagrać... Quote
elficzkowa Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 I nikt nie pyta o nasze dziewczynki... Czary - mary, hokus - pokus ! Dobre domki przybywajcie, Tinusi i Likusi cudownych właścicieli dajcie !!! 3 Quote
Tyśka) Posted June 19, 2017 Author Posted June 19, 2017 elficzkowa czarodziejka :) Oby Twoje czary pomogły. Quote
Murka Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Lika się bawi ze szczeniakiem (na początku warczała na niego, ale jak widać zmieniła zdanie:) ), a Tinka nadzoruje zabawę z bezpiecznej odległości:) 3 Quote
Tyśka) Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 O jacie! Miły widok! :) Likusia się rozkręca. I w końcu ma kompana do zabawy, hehehe. Pamiętam jak ona zawsze zaczepiała Murzynka, wkładała mu swoją mordkę do jego pyska... a on dawał się wkręcić w zabawę :). Tinusia zazwyczaj olewawczo traktowała jej zaproszenia do zabawy. Quote
Murka Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Dla Liki zgłosił się dzisiaj sympatycznie brzmiący domek (Lublin), wizytę zrobi niezawodna becia66 :) 2 Quote
Tyśka) Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 Zaciskam kciuki. Wiadomo już kiedy wizyta? :) Quote
kiyoshi Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 1 godzinę temu, Murka napisał: Dla Liki zgłosił się dzisiaj sympatycznie brzmiący domek (Lublin), wizytę zrobi niezawodna becia66 :) kciukasy z całych sił zaciśnięte:) <3 Quote
Anula Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Tak,trzymamy kciuki,może to jest własnie ten domek dla Liki ale zobaczymy co pokaże wizyta. Quote
Murka Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 becia66 zrobi wizytę po weekendzie, bo wczoraj robiła dla innego pieska, a teraz ma nawał pracy i zarywa noce, żeby się wyrobić. Miała dziś dzwonić do pani i się umówić na przyszły tydzień. Mam jakieś przeczucie, że to ta pani poradzi sobie z Liką:) W sumie Lika to już nie taki dzikus, bo już sama do domu wchodzi (wcześniej bez Tinki nie chciała) i wcale nie pędzi od razu się schować tylko zagląda do pokoi, jest ciekawska, nie boi się głośnych dźwięków. Hania ją nadal oswaja na ogrodzie i już Lika czasem podchodzi do niej na tyle, że można ją dotknąć. Za mną często chodzi i trąca mnie nosem w nogi:) A Tinka przeżyła swoje pierwszy chyba w życiu obcinanie pazurków. Jakoś się jej nie ścierają i chyba obcinanie będzie u niej stałą koniecznością. Bała się, łapki podwijała, ale powoli się wszystko udało:) Rozliczenie suniek za czerwiec: Stan konta na 31 maj wynosił -558 zł Wpłaty: +279 zł Anula +279 zł elficzkowa Razem: 0 zł Koszty w czerwcu: -540 zł hotelowanie Stan konta na 30 czerwca wynosi -540 zł (Lika -270 zł, Tinka -270 zł). Quote
Murka Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 becia66 jest już w kontakcie z panią zainteresowaną adopcją Liki (kolejna osoba odnosi pozytywne wrażenie:) ). Wizyta odbędzie się jutro lub po weekendzie. 2 Quote
kiyoshi Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 2 minuty temu, Murka napisał: becia66 jest już w kontakcie z panią zainteresowaną adopcją Liki (kolejna osoba odnosi pozytywne wrażenie:) ). Wizyta odbędzie się jutro lub po weekendzie. to ja juz zaciskam kciuki z całych sił <3 Quote
Anula Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Ja też zaciskam kciuki,oby Likunia wreszcie miała swój prawdziwy stały dom bo nigdy go nie miała.Niech będzie wreszcie kochana i rozpieszczana.Może właśnie to ten jedyny domek? Hotelik opłacony za VI. Quote
Tyśka) Posted July 1, 2017 Author Posted July 1, 2017 O matko, a ja akurat wyjeżdżam! Ale będę się stresować :D Trzymam kciuki bardzo mocno. Quote
elficzkowa Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Hotelik Tinusi za VI opłacony. Są wpłaty na koncie Tinusi - jutro uzupełnię. Quote
Murka Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Miała być przed piątkiem, ale nic nie wiem jeszcze... Quote
elficzkowa Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Wpłaty na konto Tinusi: Agniesiulka - deklaracja za V,VI,VII,VIII - 120 zł Anula i Bogusik - deklaracja za VII - 20 zł kiyoshi - deklaracja za VII - 20 zł siostra elficzkowej - deklaracja na VII - 20 zł elficzkowa - deklaracja na VII - 15 zł Pięknie dziękujemy Quote
Anula Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Nadeszła wpłata od dorcia2-20,00zł.Ślicznie dziękujemy. Quote
Anula Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Jutro odbędzie się wizyta dla Likuni.Warto trzymać kciuki aby wypadła pomyślnie. Nadeszła wpłata - 05.07.17 od elficzkowej i siostry elficzkowej za VII.Ślicznie dziękujemy. Quote
Recommended Posts