Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bumel napisał(a):
Agatko, ja wiem, że Ty serce masz wielkie:loveu:, ale musimy w tym momencie szukać stałych deklaracji, bo może Kongulec będzie miesiąc w hoteliku, ale może być i dłużej:shake:.

Nie chodzi o moje serce, chodzi o coś znacznie gorszego! :evil_lol: Chodzi o
deklaracje "pewniaki", które okazują się być niczym. To z wątku Patosa.
Okazuje się, że deklaracje nie są żadną gwarancją. Ja tego nie rozumiem, ale tak jest. Więc jak tylko zwolni się miejsce dla Konga, daj znać. W jakimś sensie czuję się za niego odpowiedzialna. W końcu Kongo to był mój pomysł.

Posted

Dostałam informację od Ani z Brodnicy: jest spora szansa, że miejsce dla Konga pojawi się już w drugiej połowie marca. Będę Was informować na bieżąco.

Posted

bumel napisał(a):
Dostałam informację od Ani z Brodnicy: jest spora szansa, że miejsce dla Konga pojawi się już w drugiej połowie marca. Będę Was informować na bieżąco.

Bumel damy radę!! - nic się nie martw:loveu::loveu:

Posted

Kongo moze do mnie przyjechac w miejsce Sary. Sara 17 marca ma wystep w telewizji, co mam nadzieje przyniesie efekt w postaci adopcji-trzymajcie kciuki.
Jesli nie to w pierwszej połowie kwietnia będe miała nowe kojce-jeden bedzie dla Konga jakby co.

Oczywiście tzrymam kciuki za domek:)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Kongo moze do mnie przyjechac w miejsce Sary. Sara 17 marca ma wystep w telewizji, co mam nadzieje przyniesie efekt w postaci adopcji-trzymajcie kciuki.
Jesli nie to w pierwszej połowie kwietnia będe miała nowe kojce-jeden bedzie dla Konga jakby co.

Oczywiście tzrymam kciuki za domek:)

Dziękuję, że tutaj napisałaś o tym:-)

To i my mocno trzymamy kciuki za Sarę i za nowy dla niej domek!

Posted

agata51 napisał(a):
Nie chodzi o moje serce, chodzi o coś znacznie gorszego! :evil_lol: Chodzi o
deklaracje "pewniaki", które okazują się być niczym. To z wątku Patosa.
Okazuje się, że deklaracje nie są żadną gwarancją. Ja tego nie rozumiem, ale tak jest. Więc jak tylko zwolni się miejsce dla Konga, daj znać. W jakimś sensie czuję się za niego odpowiedzialna. W końcu Kongo to był mój pomysł.

I mój :) Nie zostawię Cię samej z tą odpowiedzialnością :)

Posted

Dobra, wychodzę stąd, dość:user:, dopadło mnie zapalenie rogówki, okulistka spytała mnie, czy dużo ślipiam w monitor...

:siara:

Dziewczyny i Chłopaki nie zapominajcie o Kongusiu!

Kongulku, przysięgam, że jutro doprodukuję Ci ogłoszeń!

Posted

Widzę, że jest szansa na hotel u Ani, jeśli się zwolni miejsce po Sarze. Ja na Sarę mam stałą deklarację, więc jak panna pójdzie do domku, to połowę tej sumy przeznaczę na Konga - 15 zł. Przepraszam, że nie więcej, ale mam kolejkę psich biedaków :-( Jeśli jednak Sara zostanie u Ani, to będe starała się pomóc, ale jednorazowymi wpłatami, bo więcej stałych deklarcji nie uniosę.

Posted

[quote name='bumel']Dobra, wychodzę stąd, dość:user:, dopadło mnie zapalenie rogówki, okulistka spytała mnie, czy dużo ślipiam w monitor...

:siara:

Dziewczyny i Chłopaki nie zapominajcie o Kongusiu!

Kongulku, przysięgam, że jutro doprodukuję Ci ogłoszeń!

Bumel,Ty się kuruj lepiej.Kongo musi mieć zdrowe ciotki ;)

Posted

[quote name='madcat1981']Jeżeli trzeba przyspieszyć, to ja juz dorzucam od siebie 10 zł deklaracji za marzec. W tej chwili na koncie Kongo ma 155 zł. Czekam na was ciotki;)

madcat, na Boga, nie strasz!

DEKLARACJE STAŁYCH WPŁAT NA HOTELIK:

:bigcool:Agata51 - 100 zł
:bigcool:bumel - 50 zł
:bigcool:magda222 - 50 zł
:bigcool:madcat1981 - 10 zł
:bigcool:Aneta355 - 70 zł
:bigcool:bumerang - 30 zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWYCH WPŁAT NA HOTELIK:

:Cool!:magda z. - 15 zł
:Cool!:Dogo07 - 30 zł
:Cool!:Acha44 - 20 zł

Posted

sonikowa napisał(a):
Widzę, że jest szansa na hotel u Ani, jeśli się zwolni miejsce po Sarze. Ja na Sarę mam stałą deklarację, więc jak panna pójdzie do domku, to połowę tej sumy przeznaczę na Konga - 15 zł. Przepraszam, że nie więcej, ale mam kolejkę psich biedaków :-( Jeśli jednak Sara zostanie u Ani, to będe starała się pomóc, ale jednorazowymi wpłatami, bo więcej stałych deklarcji nie uniosę.

Bardzo, bardzo dziękuję!!!:loveu:

Posted

[quote name='agata51']madcat, na Boga, nie strasz!

Ja tylko uprzejmie donoszę;) Dziewczyny, te timusiowe pieniądze na moim koncie to chyba powinny być oprócz marcowych deklaracji na Kongo, prawda?

Posted

To chodziło o 125 zł, prawda? Traktujmy to jako dodatkowe, ekstra pieniądze tak jak i pozostałe jednorazowe wpłaty, pewnie i tak przyjdzie nam nimi załatać brakującą sumę na hotel.

Może wstrzymajmy się z przelewami naszych deklaracji do momentu, jak będzie sygnał, że Kongo może jechać, bo to może być marzec ale może być i kwiecień dopiero. Myślę, że w dwa dni uporamy się z przelewami i uda nam się zebrać wszystkie deklaracje.

Posted

agata51 napisał(a):
Jak twoja rogówka, bumelku? Natychmiast odejdź od komputera! :mad:

Kochana jesteś, ale jak tu odejść, kiedy w robocie 8h trzeba:user:.

No i na szczęście krople i maść pomogły, bo dzis dużo lepiej już sie ma moja rogówka niedobra:lol: ( juz trzeci raz mam to cholerstwo:roll:).