*zaba* Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 16.58 to dobry czas,zeby slodziaka odwiedzic :p A na dogo 17.10 :crazyeye: :crazyeye: Quote
madcat1981 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mnie na dogo to w ogóle zawsze czas jakoś za szybko upływa... :-? Quote
agata51 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 bumel napisał(a):Agatko, ja wiem, że Ty serce masz wielkie:loveu:, ale musimy w tym momencie szukać stałych deklaracji, bo może Kongulec będzie miesiąc w hoteliku, ale może być i dłużej:shake:. Nie chodzi o moje serce, chodzi o coś znacznie gorszego! :evil_lol: Chodzi o deklaracje "pewniaki", które okazują się być niczym. To z wątku Patosa. Okazuje się, że deklaracje nie są żadną gwarancją. Ja tego nie rozumiem, ale tak jest. Więc jak tylko zwolni się miejsce dla Konga, daj znać. W jakimś sensie czuję się za niego odpowiedzialna. W końcu Kongo to był mój pomysł. Quote
bumel Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Dostałam informację od Ani z Brodnicy: jest spora szansa, że miejsce dla Konga pojawi się już w drugiej połowie marca. Będę Was informować na bieżąco. Quote
madcat1981 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ale już jest prawie połowa miesiąca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia1968 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 bumel napisał(a):Dostałam informację od Ani z Brodnicy: jest spora szansa, że miejsce dla Konga pojawi się już w drugiej połowie marca. Będę Was informować na bieżąco. Bumel damy radę!! - nic się nie martw:loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Kongo moze do mnie przyjechac w miejsce Sary. Sara 17 marca ma wystep w telewizji, co mam nadzieje przyniesie efekt w postaci adopcji-trzymajcie kciuki. Jesli nie to w pierwszej połowie kwietnia będe miała nowe kojce-jeden bedzie dla Konga jakby co. Oczywiście tzrymam kciuki za domek:) Quote
madcat1981 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jeżeli trzeba przyspieszyć, to ja juz dorzucam od siebie 10 zł deklaracji za marzec. W tej chwili na koncie Kongo ma 155 zł. Czekam na was ciotki;) Quote
bumel Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kongo moze do mnie przyjechac w miejsce Sary. Sara 17 marca ma wystep w telewizji, co mam nadzieje przyniesie efekt w postaci adopcji-trzymajcie kciuki. Jesli nie to w pierwszej połowie kwietnia będe miała nowe kojce-jeden bedzie dla Konga jakby co. Oczywiście tzrymam kciuki za domek:) Dziękuję, że tutaj napisałaś o tym:-) To i my mocno trzymamy kciuki za Sarę i za nowy dla niej domek! Quote
magda222 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 agata51 napisał(a):Nie chodzi o moje serce, chodzi o coś znacznie gorszego! :evil_lol: Chodzi o deklaracje "pewniaki", które okazują się być niczym. To z wątku Patosa. Okazuje się, że deklaracje nie są żadną gwarancją. Ja tego nie rozumiem, ale tak jest. Więc jak tylko zwolni się miejsce dla Konga, daj znać. W jakimś sensie czuję się za niego odpowiedzialna. W końcu Kongo to był mój pomysł. I mój :) Nie zostawię Cię samej z tą odpowiedzialnością :) Quote
bumel Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Dobra, wychodzę stąd, dość:user:, dopadło mnie zapalenie rogówki, okulistka spytała mnie, czy dużo ślipiam w monitor... :siara: Dziewczyny i Chłopaki nie zapominajcie o Kongusiu! Kongulku, przysięgam, że jutro doprodukuję Ci ogłoszeń! Quote
sonikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Widzę, że jest szansa na hotel u Ani, jeśli się zwolni miejsce po Sarze. Ja na Sarę mam stałą deklarację, więc jak panna pójdzie do domku, to połowę tej sumy przeznaczę na Konga - 15 zł. Przepraszam, że nie więcej, ale mam kolejkę psich biedaków :-( Jeśli jednak Sara zostanie u Ani, to będe starała się pomóc, ale jednorazowymi wpłatami, bo więcej stałych deklarcji nie uniosę. Quote
magda222 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='bumel']Dobra, wychodzę stąd, dość:user:, dopadło mnie zapalenie rogówki, okulistka spytała mnie, czy dużo ślipiam w monitor... :siara: Dziewczyny i Chłopaki nie zapominajcie o Kongusiu! Kongulku, przysięgam, że jutro doprodukuję Ci ogłoszeń! Bumel,Ty się kuruj lepiej.Kongo musi mieć zdrowe ciotki ;) Quote
panbazyl Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Oj tak - przynajmniej na ciele niech zdrowe będą!!!! Podskauj Konguś w górę! Dobranoc! Quote
agata51 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='madcat1981']Jeżeli trzeba przyspieszyć, to ja juz dorzucam od siebie 10 zł deklaracji za marzec. W tej chwili na koncie Kongo ma 155 zł. Czekam na was ciotki;) madcat, na Boga, nie strasz! DEKLARACJE STAŁYCH WPŁAT NA HOTELIK: :bigcool:Agata51 - 100 zł :bigcool:bumel - 50 zł :bigcool:magda222 - 50 zł :bigcool:madcat1981 - 10 zł :bigcool:Aneta355 - 70 zł :bigcool:bumerang - 30 zł DEKLARACJE JEDNORAZOWYCH WPŁAT NA HOTELIK: :Cool!:magda z. - 15 zł :Cool!:Dogo07 - 30 zł :Cool!:Acha44 - 20 zł Quote
bumel Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 sonikowa napisał(a):Widzę, że jest szansa na hotel u Ani, jeśli się zwolni miejsce po Sarze. Ja na Sarę mam stałą deklarację, więc jak panna pójdzie do domku, to połowę tej sumy przeznaczę na Konga - 15 zł. Przepraszam, że nie więcej, ale mam kolejkę psich biedaków :-( Jeśli jednak Sara zostanie u Ani, to będe starała się pomóc, ale jednorazowymi wpłatami, bo więcej stałych deklarcji nie uniosę. Bardzo, bardzo dziękuję!!!:loveu: Quote
madcat1981 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='agata51']madcat, na Boga, nie strasz! Ja tylko uprzejmie donoszę;) Dziewczyny, te timusiowe pieniądze na moim koncie to chyba powinny być oprócz marcowych deklaracji na Kongo, prawda? Quote
bumel Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 To chodziło o 125 zł, prawda? Traktujmy to jako dodatkowe, ekstra pieniądze tak jak i pozostałe jednorazowe wpłaty, pewnie i tak przyjdzie nam nimi załatać brakującą sumę na hotel. Może wstrzymajmy się z przelewami naszych deklaracji do momentu, jak będzie sygnał, że Kongo może jechać, bo to może być marzec ale może być i kwiecień dopiero. Myślę, że w dwa dni uporamy się z przelewami i uda nam się zebrać wszystkie deklaracje. Quote
agata51 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Jak twoja rogówka, bumelku? Natychmiast odejdź od komputera! :mad: Quote
bumel Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 agata51 napisał(a):Jak twoja rogówka, bumelku? Natychmiast odejdź od komputera! :mad: Kochana jesteś, ale jak tu odejść, kiedy w robocie 8h trzeba:user:. No i na szczęście krople i maść pomogły, bo dzis dużo lepiej już sie ma moja rogówka niedobra:lol: ( juz trzeci raz mam to cholerstwo:roll:). Quote
Onaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 to trza już płacić czy jeszcze nie ?! :hmmmm: bo ja już się gubię ... Quote
Recommended Posts