Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

t_kasiek napisał(a):
podnosze !!!!!!!!!

nikt nie odpisal mi czy Kongo ma jakies ogloszenia......

Hej, Kongo miał/ma ogłoszenia na sporej liczbie portali, w tym wyróżnione allegro. Zaczęłam odnawiać mu ogłoszenia, wkleję listę, jak już ich się trochę uzbiera.

Posted

Raz jeszcze w górę!
Przypomnijcie proszę lub dajcie linka - jaki adres na labrdor.info? Specjalnie się tam zarejestrowałam dla Konga, choć to nudne forum...
Pozdrawiamy z zaśnieżonej wsi.

Posted

Udało mi się w końcu wejść na dogo, serwer znów się wiesza:comp26::angryy::comp26:

mam pytanko, czy jak się uzbiera te brakujące 80 zł, top Konguś od razu do hoteliku pojedzie, czy będzie czekał w kolejce?:roll:
wiem, że to może głupie pytanie, ale trochę mnie nie było i już się pogubiłam:oops::oops::oops:

tymczasem Konguś na nocny spacerek:razz::painting:

Posted

bico napisał(a):
Udało mi się w końcu wejść na dogo, serwer znów się wiesza:comp26::angryy::comp26:

mam pytanko, czy jak się uzbiera te brakujące 80 zł, top Konguś od razu do hoteliku pojedzie, czy będzie czekał w kolejce?:roll:
wiem, że to może głupie pytanie, ale trochę mnie nie było i już się pogubiłam:oops::oops::oops:

tymczasem Konguś na nocny spacerek:razz::painting:

Jeśli będzie miejsce w hoteliku, a kaski się nie uzbiera, to ja te 80 dołożę. Jednorazowo. Żeby na pierwszy miesiąc starczyło. Potem będziemy się martwić, co dalej. A może Kongo od razu domek znajdzie?

A z tym wejściem na dogo, to masz rację. Świętej cierpliwości trzeba.

Posted

agata51 napisał(a):
Jeśli będzie miejsce w hoteliku, a kaski się nie uzbiera, to ja te 80 dołożę. Jednorazowo. Żeby na pierwszy miesiąc starczyło. Potem będziemy się martwić, co dalej. A może Kongo od razu domek znajdzie?

A z tym wejściem na dogo, to masz rację. Świętej cierpliwości trzeba.

Agatka, przy takiej Twojej i innych dobrych dusz, zaangażowaniu, pracy, nakładzie uczuć i środków, Kongo musi dom znaleźć, nie ma innej opcji:multi:

ale może być tak, że mimo zebrania odpowiedniej sumy, Kongo będzie czekał, bo miejsc nie będzie?

a co do serwera dogo - - w pełni popieram!:evil_lol:

Posted

bico napisał(a):

ale może być tak, że mimo zebrania odpowiedniej sumy, Kongo będzie czekał, bo miejsc nie będzie?

Obecnie sytuacja wygląda tak, że u Wiosny
www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dom-tymczasowy-u-wiosny-111378/ Konguś jest czwarty w kolejce, a w hoteliku u Ani:
www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/ jest drugi na liście oczekujących.
Tak więc na razie nie wiadomo, kiedy miejsce się zwolni i kiedy będzie możliwe wyciągnięcie Konga ze schroniska.

Posted

Agatko, ja wiem, że Ty serce masz wielkie:loveu:, ale musimy w tym momencie szukać stałych deklaracji, bo może Kongulec będzie miesiąc w hoteliku, ale może być i dłużej:shake:.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Jak chcecie podajcie mój nr konta (można bez adresu), może się ktoś skusi;):cool3:

Hej, świetny pomysł, może ktoś, kto nie chce się logować na dogo, zechce wspomóc Konga w ten sposób.

Posted

panbazyl napisał(a):
:Help_2::Dog_run:
Witaj Kongo!
Bumel dzięki za linka na labradory.info (nadal uważam, ze to napuszone forum)

ja też ma labka tylko czarnego:cool3: ale właśnie przez to "napuszenie", nawet na to forum nie zaglądam:shake::shake:

znów mi dogo ledwo "chodzi", jedna strona otwiera się godzinę:mad::angryy::mad::angryy:
ja nie mam czasu tyle siedzieć przy kompie i bezczynnie na to czekać!:placz::placz::placz::placz: kiedy to się zmieni?:roll::roll::-(
a może to tylko u mnie dogo tak strajkuje?:roll::oops:

tymczasem Konguś hop!:lol: